Kaikista keltaisin ja pörröisin

Tänään näytin keltaiselta ja kaljulta. Päälläni oli kirpputorilta ostetut H&M:n rikotut farkut, Myy-kengät ja suurensuuri hubari. Oltiin Jannen kanssa viime kesänä reilaamassa kuukauden verran ja Milanosta löytyi täydellinen vintage-henkisten, kirpputorikuteiden ja pikku vaatebrändien katu. Siellä eräässä puljussa katseeni osui heti neonkeltaiseen lötjäkkeeseen, jonka kannoin ilolla ja riemulla kaupasta pihalle.  Hubarissa on taskut ja se on mukavan pussimainen: Ottaa hyvin tuulta purjeisiinsa tuulisina päivinä (huom! niinkuin tänään, katso kuvat). Lisäksi suurta hilpeyttä tuottaa paikat, joissa käytetään uv-valoja (esimerkiksi Linnanmäen Vekkula ja satunnaiset diskot), sillä hubarini hohkaa silloin kaikessa valovoimaisuudessaan. Uusi tuttavuus tälle päivälle oli myös vanha, nahkainen kameralaukku, jonka eräs kuomani kiikutti eilen meille iltamyöhällä. ”Ajattelin, että sulle olis ehkä tälle käyttöä.” Kiitos, varmasti on.
Nappikorvikset saa helposti väsättyä itse:
– Osta kivoja nappeja
– Osta askarteluliikkeestä korviksentaustoja
– Osta liimaa
– Liimaa napit korviksentaustoihin
– Anna kuivua
– Jee
– T.Henriikka

2 kommenttia

  1. annie 7.9.2011

    Ihan älyttömän siisti toi huppari !

    Vastaa
  2. Henriikka 7.9.2011

    Kiitos ja kumarrus. Sinne mahtuis vaikka kaksi, että tervetuloa vaan. :-)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.