Kun pitää vähintään silmänsä auki.

Tikkurilan mainos kolahti eilen postiluukusta. Olen nähnyt saman mainoksen ennenkin ja silti tartuin siihen taas ja aloin selata. Kuvissa olevat sommitelmat ovat upeita. Koska maalimainoksista tuli tällaisia? Mitä ihmeen aikoja me oikein elämme?

Yrityksenäni on tässä kirjoittaa, että kun pitää vähintään silmänsä auki, arjessa tulee vastaan yllättävää, ylitsevuotavaa kauneutta. Sitten kun vielä avaa kuulo-, haju-, tunto- ja muut aistinsa ympäristölle, niin tulee yllättymään moninkertaisesti. Laput pois silmiltä, ja niin kuin isäni aina opasti minua ajokoulussa, pää kääntyy kuin pöllöllä.

IMG_1942 (kopio)IMG_1940 (kopio)IMG_1945 (kopio) IMG_1963 (kopio)IMG_1953 (kopio) IMG_1960 (kopio)IMG_1956 (kopio)IMG_1965 (kopio)

Kuvista on tosi vaikea valita lemppareita. Olen sitä paitsi huomannut tämän kevään tuoneen itselleni värikarttaan ihan ennenkuulumattomia suosikkeja. Retrovärit jäävät syksyyn, nyt saa tulla raikkautta ja elämää tuutin täydeltä.

– Henriikka

Kuvat: Tikkurila / Kaunis koti

8 kommenttia

 1. Laurs 13.3.2014

  Minäkin haluan Tikkurilan mainoksen postiluukusta! Kuinka söpöjä tauluja niistä saisikaan askarreltua :) Kaunista <3

  Vastaa
  • Henriikka 15.3.2014

   Mulle se taisi tulla jonkun lehden välissä. Toivottavasti sullekin löytyy oma kappale! Luulisi, että jostain rautakaupoista ainakin löytysi :-) Kiitos kivasta kommentista.

   Vastaa
 2. Sra 13.3.2014

  Ihania kuvia kyllä! Onpa Tikkurilalla hyvö mainoskampanja :D

  Oot kyllä ihan oikeassa siinä, että kun pitää silmät auki niin arjesta löytää kauneutta. Hyvä esimerkki on se, että pitäis muistaa nostaa katse myös ylös kun kävelee kaupungilla. Tai pysähtyä ihailemaan, miten uuden päivän valo vaikuttaa tuttuun maisemaan. Toivon, etten ikinä unohda näitä kykyjä. :)

  Vastaa
  • Henriikka 15.3.2014

   NO NIINPÄ. Osuivat aivan naulan kantaan. Ja ihana kommentti sulta. Ilahduin kovasti.

   Vastaa
 3. Pieni Lintu 13.3.2014

  Vau, kertakaikkiaan upeita!!! <3

  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  Vastaa
 4. renja 14.3.2014

  vau, ihanaa nähdä tämmöisiä vähän erilaisia maalimainoskuvia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.