Oman elämänsä collegemallit

Joku kommentoi muutama päivä sitten julkaisemaani reili-jutun perään, että on hyvin hellyyttävää, että meillä on Jannen kanssa kuvissa samanlaiset hiukset. Se vasta koomista onkin, että nytkin vielä, kahden vuoden jälkeen, voi todeta aivan saman: Siellä ne vara-aivot pään päälle keikkuvat. 
Hiuksista huomio kuitenkin paitoihin, sillä taas saadaan kuulla college-rakkaudesta. Kouvolan vappureissu oli onnistunut ja kirpputorikierros tuotti tulosta. Kaiken sen roinan ja penkomisen lomasta löytyi kuin löytyikin kauan kaipaamani eläinpaita. Juuri sellainen, joita kaikki todelliset, työlleen omistautuneet biologian opettajat käyttivät 90-luvulla ja käyttävät edelleen. Joista löytyvät tietenkin latinankieliset nimet. Olen jo varmaan vuoden päivät etsiskellyt sivusilmällä kunnon luonto-paitaa, mutta ei vain tuntunut löytyvän. Voitteko kuvitella, että kerran meinasin hairahtua ostamaan sellaisen uutena ja täyshintaisena Kampin turistiputiikista? Luojan kiitos, tulin järkiini.
Mighty Ducks on ollut lähiviikkoina puhutteleva aihe. Lisäksi tunsin todellista ylpeyttä, kun Indiedaysin etusivulle päivän inpiraatioksi päätyi kuvani, jossa päässäni pönöttää Ducksien lippis. Maailma on sekaisin, sehän on muotisivusto! Kouvolan Kylähullu-kirppisten rekistä löytyi kuitenkin nyt myös harmaa kollari edustaen kunnon jengiä. Hintaa riitti kolmen euron verran. Taisi oravariepu kustantaa samanmoisen summan.
Ei mitään niin hienoa, ettei jotain pikkuisen pahaakin. Oravien alta paljastui pieni tahra. Se lähti kuitenkin hyvin pesussa ja voin eleskellä rauhallisin mielin.
Luonto-teeppis olisi kuitenkin vielä löydettävä kesäksi. Missä ne kaikki oikein mahtavat majailla, vanhat kunnon eläin-T-paidat? Jos teiltä löytyy sellaisia nurkista pyörimästä, niin mukavaan muutaman euron hintaan olen ehdottomasti valmis ostelemaan vanhoja luontolumppuja. Paljastakaa itsenne vaikka maililla. 
Oman elämänsä collegemalli kuittaa.
orava-kollari/Fida, Ducks-kollari, mun kengät, Jannen ruutuhuivi/kirppis, Jannen kengät/Converse, mun pökät/Carlings, mun huivi/H&M, Jannen pökät teiltä tuntemattomilta

23 kommenttia

 1. ida 4.5.2012

  Ihanaa!

  Vastaa
 2. ROOSA 4.5.2012

  Mul on sellainen papan vanha hirvipaita. Meiän mummul on kuulemma ihan samanlainen ja lupas antaa mulle. Sit voidaan kulkee poikaystävän kanssa hirvi-villapaidat päällä yhdessä :D

  Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   EI OO TOTTA- toi kuulostaa upeelta. Hirvi vielä, sopivan kökkö eläin.

   Vastaa
 3. eeva 4.5.2012

  mun ehdoton lemppari t-paita on iskän vanha kalapaita, jossa on 10 eri kalaa. Lukeehan siinä tietysti ne latinankieliset nimet kalojen alla :)

  Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   Hahaha, muistatko kaikki nimet ulkoa? Sitten oot vasta katu-uskottava.

   Vastaa
 4. Annastiina 4.5.2012

  Iih, ihania kuvia ja collegeja ja malleja! Meidän lukion biologian opella oli juuri tuollaisia samanlaisia paitoja, suosikit tais olla rusakko ja norppa. ((: Omasta kaapista puolestaan löytyy todella hieno paimensukuinen lapinkoira t-paita josta oon joskus aikoinaan mennyt leikkaamaan hihat pois. Saattais se tosin kyllä muutenkin jo olla aavistuksen verran kittana 140cm koossaan. :D

  Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   Juurikin biologian opettajat taitavat olla niitä, jotka näitä käyttävät. Ja sitten Jyväskylän yliopistossa oli eräs äidinkielen lehtori, joka käytti vain näitä. Hihah. Hei 140 on juuri se täydellisin, survot vaan päälle hiha.

   Vastaa
 5. Hosuli 4.5.2012

  Voi, aivan mahtavia collareita! Tekee mieli palata lapsuuden vaatekaapille.

  Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   Onko sulla lapsuuden vaatekaappi tallessa? Joskus lapsena ostetaan niin isoja vaatteita että ne mahtuisivat edelleen.

   Vastaa
 6. indie by heart 4.5.2012

  Ootte kyllä aivan huippuja. :)

  Vastaa
 7. Ida 5.5.2012

  minun sydämeni sulaa, ootte ihania!

  Vastaa
  • Karotar 5.5.2012

   Sama kohtalo täälläkin, ei voi kuin aina huokailla että oih, voih ja aaawww…:D Ihania olette ja etenkin upeat mallit collegevaattehissanne! <3 Mulla oli sellainen ilvespaitsa (tietty lynx lynx tekstillä varustettuna ;D) lapsena, muistan kuinka tutkittiin aina sellaista paitakuvastoa, josta sai juurikin tilattua näitä ihania luonto- ja eläinpaitoja. Ai että, haluaisin selailla sellaista kyllä ennemmin kuin niitä iänikuisia H&M-kuvastoja…:D

   Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   Voi että teitä, älkää nyt sulako ihan täysin. Helpompi on omistaa kiinteä sydän :-)

   Vastaa
 8. Lusikka 5.5.2012

  Ihanat golleget sekä gollegemallit!

  Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   Minua naurattaa nämä kuvat. SE on hyvä, kun Janne ain suostuu poseeraamaan!

   Vastaa
 9. Nyrha 5.5.2012

  Ihania kuvia ja college paidat ob parhaita :D

  Vastaa
 10. Tiina 5.5.2012

  Ihan mahtavat kollarit molemmilla. Ootte kyllä söpöjä mätsäävine tukkinenne ja paitoinenne. :’)

  Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   Kiitos kiitos! Saas vielä nähdä millaiset yhteiset kesäkampaukset me väännetään noilla samiskuontaloilla.

   Vastaa
 11. Fanni 5.5.2012

  Heh, pakko kertoa, ostin maailman kamalimman lohi-t-paidan. Se on tummanvihreä, siinä on lohi, viehe, kuksa ja tekstinä ”Finland”. Veljeni kehuskeli sen olevan maailman rumin vaate, kämppikseni sanoi, ettei tuolla ainakaan miehiä saada, mutta minäpä rakastan sitä. Kivaa, että joku jakaa rakkauteni luontopaitoihin. (Eli ollaan samoilla apajilla ;D)

  Vastaa
  • Henriikka 10.5.2012

   KUULOSTAA RAKKAALTA PAIDALTA. Olen koska vain valmis anastamaan tämän yksilön sinulta. Lohi lohi, miten se onkin niin karsean korni. Tummanvihree, tummansininen ja harmaa ovat ne aidot värit.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.