Korumallina

Muutama viikko sitten sain yllättävää ja mukavaa postia Nouseva Myrsky -korumerkin äidiltä, Liisalta. Hän kyseli, josko olisin kiinnostunut tulemaan malliksi hänen koruilleen: pian virallisena yrityksenä aloittava merkki tarvitsisi muutamat virallisemmatkin kuvat käyttöönsä, ja sovin hänen sanojensa mukaan pohjoismaalaisine piirteineni näihin kuviin. Aprikoin hetken, ”minähän olen lyhyenläntä, enkä mikään laiheliini mallikaan”. Sitten totesin, että jos hän kerta minua kysyy, niin kyllähän minä sitten kelpaan. Sitä paitsi rakastan näitä koruja, joten vieläkin hienompaa olla mukana auttamassa, että toiminta saa lisää tuulta alleen. Vastasin myöntävästi ja Helsingissä, meren äärellä, syntyi esimerkiksi seuraavat kuvat.

Mukana on siis sekä varsinaisia kuvia, että behind the scenes -materiaalia. Eino Manner valokuvasi, ja Julius ähräsi urhoollisesti auttamassa. Kaikki korut ovat uusiokumia. Toivottavasti tunnelma välittyy, ja kuvat ovat koruille eduksi. 
Nousevasta Myrskystä tuli mieleeni vielä kertoa, että arvatkaapa missä olen? Haha, Ruotsin laivalla. Aalloista päätellen myrsky on hyvinkin mahdollinen. Kaveriporukka nappasi ilmaisristeilyn itselleen ja seilasi Tukholmaan joulutunnelmaa katsomaan. Buffetpöytä kutsuu, siis lopetan. 
Huomenna lisää reissukuvia, yritän olla itkettämättä porukkaa tällä kertaa
Henriikka

10 kommenttia

 1. Anonymous 11.12.2012

  Kuvat on kyllä tosi onnistuneita ja olet niissä eduksesi. Minusta vain näissä olet esillä sinä, eivät korut. Jouduin melkein kaikista kuvista siristelemään että missä tässä ne korut ovat. Eli jos en olisi tiennyt, että olet korumallina, en olisi sitä ymmärtänyt näistä..

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Nämä ovat enemmänkin sellaisia fiiliskuvia. Varsinaiset korukuvat eivät olleet vielä valmiit, joten laitoin näitä kuvia. Näiden tarkoituksena oli luoda yleisilmettä koruille, ei niinkään esitellä yksityiskohtaisesti.

   Vastaa
 2. suski 11.12.2012

  ”Korujen päämateriaali on pyörien ja autojen sisäkumi” … uusionahkaako?

  Vastaa
 3. amsku 12.12.2012

  Mniin itselläkin tuli mieleen, että jos noissa kuvissa on ollut tarkoituksena koruja esitellä eikä itse mallia, niin hieman on epäonnistunut, kun noita koruja ei oikein tuolta erota.. mutta jos nuo on vaan sellaisia tunnelmakuvia, niin voi ollakin ihan ok. Huomaa kyllä, että kuvaajana ollut vasta aloittelija (ei pahalla, huomaa vaan että olisi hieman tarvinnut enemmän säädellä).

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Niin kuin aiemmin sanoinkin:

   ”Nämä ovat enemmänkin sellaisia fiiliskuvia. Varsinaiset korukuvat eivät olleet vielä valmiit, joten laitoin näitä kuvia. Näiden tarkoituksena oli luoda yleisilmettä koruille, ei niinkään esitellä yksityiskohtaisesti.”

   Ja kuvaajana on vasta uransa alkutaipaleella oleva kuvaaja, mutta mielestäni lopputulos on onnistunut. Mutta toivotaan, että ainakin tämä oli opettavaista ja että kritiikistä voi oppia.

   Vastaa
 4. eve 12.12.2012

  höh, minun mielestä huomaa ihan selkeesti että korujahan tässä on tarkoitus esitellä, ja ihan ammattilaisen ottamilta kuvilta nämä näyttää ! mutta niin, mielipideasia :–)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   No kiitos sinulle Eve. Nämä ovat tietysti mielipideasioita ja tottahan on, että tässä oli ensimmäkseen niitä fiiliskuvia sekä silkkaa behind the scenes -materiaalia.

   Vastaa
 5. Anonymous 13.12.2012

  No voi herrajestas on huononäköisiä immeisiä sielä! Minä lasit piakkoin saava tihrustelin näitä ihania kuvia älypuhelimen näytöltä ja hyvin näkyi korut ja niissä joissa ei näkynyt nii välittyi ihanat tunnelmat! Kuten tarkoituskin kai oli: osa korukuvia osa fiiliskuvia :) Olet aivan iiiiihana nainen! Ja korut ovat todella kauniita, pitää ehkä vielä vinkata pukille ;)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Voi että tämä viesti sai mut iloiseksi. Kerrassaan valoittava kommentti joltakin ihanalta anonyymilta. Kiitän suuresti!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.