Äiti ja isä, tulossa ollaan!

_MG_0052 kopio

Tänään on kesälomani ensimmäinen päivä. Neljä viikkoa silkkaa ilonpitoa tiedossa, etten sanoisi.

Istun jo junassa, pitäähän loma saada kunnolla käyntiin samantien. Huomenna tanssitaan serkun häitä lapsuudenkodin liepeillä, sunnuntaina suuntaamme sisarusparvella Kuhmon mökille. Siitä hurruuttelen vakiolaina-autollani Vuokattiin, jonka jälkeen nappaan ystäväni Bean Kajaanin juna-asemalta. Viimeiseksi koittaa Nuorgamin kierros, jota ehdinkin jo hehkuttaa.

_MG_0057 kopio_MG_0055 kopio

Siinä olisi sitten puolet lomasta mennyt. Kukaties laitankin vain Bean Helsingin junaan ja jatkan itse vielä Nuorgamista jonnekin? Jos jollain on oivallinen vinkki minne mennä, mitä tehdä, niin kuuntelen mieluusti.

Näillä näkymin tulen kuitenkin kotiin Jannen iloksi, joka painaa duunia kesän läpi. Sai hän sentään muutaman mökkipäivän vapaaksi ensi viikolle. Odotan kovasti Kuhmoa ja tiskausta kivilaiturin päässä, muurikkalettuja  itse poimituilla  siskon poimimilla lakoilla ja kermavaahdolla, hämyisiä juoksulenkkejä hirvien ja karhujen kanssa, sekä Sormulan puotia, josta saa valtavia irtojäätelöpalloja.

_MG_0058 kopio

Loppulomasta pyörin Helsingissä, luen kirjoja, syön pensasmustikoita enkä suunnittele liikoja. Saattaa olla, että istua möhnötän ja kaivan napaa. Yritän ehkä etsiä meille työ- ja sohvapöytää ja hipsin hiljaa ympäri kotiamme ja mietin tauluille paikkoja.

Hurjaa. Kesäloma. Äiti ja isä! Pian kotona. Juna on asemalla 18:35, tervetuloa hakemaan.

-Henriikka

6 kommenttia

 1. Tuija Rajala 22.7.2016

  Ihanaa aurinkoista lomaa sinulle.

  Vastaa
 2. Sanasieppo 23.7.2016

  Voi miten suloinen lopetus tekstillä!! :)

  Vastaa
 3. Tilde 23.7.2016

  Voi, mikä ihana mielenhyvitys-postaus! Ihanaa lomaa sulle, ja varo niitä miljoonia itikoita, jotka määränpäässäsi vaaninee!

  Vastaa
  • Henriikka 26.10.2016

   Mielenhyvitys on juuri se, mitä toivon jakavani! Kiitos sinulle <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.