”Pussukoita”

Marimekon pussukat, rakastan niitä. Eri kokoisia, niiden kuoseja, värejä, mallia ja sitä napsahdusta, kun niitä avaa ja sulkee. Hintaviahan ne ovat, myönnettäköön. MUTTA itse olen huomannut, että synttärien ja joulun lähestyessä moni kysyy mitä voisi ostella lahjaksi ja näihin tilaisuuksiin Marimekon pussukat ovat mainio ehdotus. Varmasti mieleinen ja usein ostajankin mielestä 
sopivan tyylikäs ja laadukas lahja.
Yhtä käytän penaalina, toista meikkipussina, kolmanteen kerään koruni reissua varten ja yhdessä on matkustanut minikokoinen suoristusrautani. Ja toki muiltakin valmistajilta löytyy vastaavia ja esimerkiksi kirpputoreilta voi bongailla käsintehtyjä samanmoisia pussukoita, omani vaan sattuvat olemaan juuri Marimekon.
Pitäisi ehkä hankkia vielä muutama lisää. Taidan odottaa niitä syntymäpäiviä.

Henriikka (huom! 2.12)

kuvat: marimekko.fi

2 kommenttia

  1. Anonymous 23.10.2011

    naurattaa jo tämä, oon kollaaseja varten googlaillu vaikka mitä tässä, tietyn laisia pappa housuja ja penaaleja meikki pusseja, ja miten ollakkaan jo NELJÄNNEN kerran kun katon että ”ompas viimein kiva kuva” niin päädyn sun blogiin :D

    Vastaa
  2. Henriikka 23.10.2011

    Hihi aivan ihana kommentti! Mahtavaa, että jollain voi olla yhtä hyvä maku kuin minulla. :-) Tai minulla yhtä hyvä kun jollain.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.