Nammmmm namm

_MG_1717 kopio

Kuningatar Saba Töölössä, mikä pelastuksen paikka. En tarkoita, että sisään kävellessään saisi syntinsä anteeksi, mutta kun sinne maustemekkaan astuu, mieli kevenee ja lämpö virtaa kiireestä kantapäähän. Tomppa Jörkit ja muut kaverit voivat kumartaa tätä etiopialaista ihmemaata. Tähtien määristä viis, tämä on lempiravintolani koko Helsingissä.

Etiopialainen ruoka jakaa mielipiteitä. Monen mielestä ruoka on vain outoa, hapanta lätyskää ja monenmoista mömmöä päällä. Itselleni jo pelkästään kuvat herättävät sellaisen ruokahalun, että unohdan tyystin kumonneeni juuri jättisalaatin ja leipää lisukkeena.

_MG_1707 kopio_MG_1705 kopio

Sain myös kovasti puhuttaneen neuleeni takaisin reklamaation jälkeen. Vein kehotuksesta neuleen/villapaidan takaisin liikkeeseen ja erittäin hyvän asiakaspalvelun jälkeen sain paitani takaisin huollettuna. Jotain pesua ja vastaavaa olivat tehneet. Jos nukkaantuminen jatkuu samalla tahdilla, saan rahani takaisin.

Kiitos Samujille hyvästä palvelusta ja teille kaikille hyvästä keskustelusta asian tiimoilta. Toivoisin kovasti, että paita pysyy hyvänä, sillä se on ehdottomasti se, mikä tekisi mieli vetäistä vaatehuoneesta useimmiten päälle.

_MG_1728 kopio

Takaisin aiheeseen:
Namm namm nammmm.
Nammm namm nam!

Ja lauantai-illan vinkki: Huomenna on taas Kattilahallin kirpputori.
Sen anti taitaapi olla tämänhetkisten kirppisten aatelia.
Ehkä löydän itsenikin sieltä.

– Henriikka

4 kommenttia

 1. Jennika 18.1.2015

  Hei! Toiveeni ei nyt liity tähän postiin lainkaan, mutta olen ymmärtänyt että toimit työksesi taiteen ja kulttuurin parissa, joka kiinnostaa itseänikin suuresti. Näin tulevaisuutta stressaavana abina olisikin mahtavaa kuulla, missä olet opiskellut/opiskelet ja mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu, millaista se on, jne. Jos et aiheesta blogipostausta tee, niin toivottavasti sinulla on aikaa vastata minulle edes lyhyesti sähköpostiin :) Kiitos!!

  Vastaa
 2. Leena 18.1.2015

  Hei! Mitenköhän on tuon paidan pesseet? Minulla on yksi aivan ihana neule, joka harmillisesti on kyllä aivan nukkaantunut. Oiskohan mitään enää tehtävissä?

  Vastaa
  • Henriikka 19.1.2015

   Heippa Leena.

   Ymmärtääkseni paidalle on tehty jonkinlainen villapesu, sen tarkemmin en osaa sanoa. Mutta vinkiksi sinulle: nukanpoistajalle/nukkaharjalla voi saada ihmeitä aikaan. Suosittelen :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.