Chocolate, chocolate.

Koko viikonloppu on ollut yhtä ystävänpäivää, yhtä lomaa. Tuleva viikko odottaa, ja itse asiassa odotan sitä kauhulla. Otan harvoin päiviä vastaan jännityksellä tai paniikilla, mutta nyt täytyy kertoa tämän olevan sitä paljon puhuttua stressiä. Stressi ei ole kiirettä, niin kuin moni tuntuu ajattelevan. Stressi syntyy, kun tulee olo ettei pysty selviytymään kaikesta kiireestä. Ja nyt minulla on sellainen olo. Luotan kuitenkin äitiini ja yhden puhelun maailmanparannukseen.

Takaisin viikonloppuun ja silkkaan onneen. Onko parempaa tapaa ottaa lauantai vastaan kuin suuri suklaacollege?

chocolate1 chocolate13chocolate14

Viime aikoina olen alkanut pitämään (heheehee, sanamuoto) harmaasta. Joululahjaksi saatu villakangastakki on ollut näihin naurettaviin helmikuun keleihin kuningas. Ja voitteko kuvitella, että kaikista maailman take away -kupeista valitsin itselleni tuon mustaharmaan? Hetkillistä värisokeutta.

Ennustin kesän jälkeen tyylini muuttuvan rennommaksi ja huolettomammaksi. Niin siinä vain on käynyt. En tiedä onko se tuo tukanreuhka vai mikä, mutta edellisenä päivänä päätetyt asukokonaisuudet ovat olleet historiaa.

chocolate12chocolate15

Chocolate, chocolate. Ja nyt tekee suklaata mieli, tietenkin. Tummaa marjasuklaata.

Tsemppiä jokaisen viikkoon. Tiedän, että tästäkin selvitään, ja viikon päästä kirjoitan jo jutun leveämmällä hymyllä.

– Henriikka

kengät, college, mekko/ second hand, muki/KeepCup

12 kommenttia

  1. Ellu-Kana 16.2.2014

    Hirmuisen rennon hyvännäköinen asu jälleen:) Olet hurjan kaunis, upea ja rento nainen!

    Vastaa
  2. Pieni lintu 16.2.2014

    Vitsit, kivan näköinen kuvauspaikka. :)

    http://pienilintu.blogspot.fi/

    Vastaa
    • Henriikka 21.2.2014

      Jep, Ryttylässä sellainen vanha kaunis rakennus. Kiva aina välillä päästä uusiin maisemiin kuvaamaan.

      Vastaa
  3. Amanda 17.2.2014

    Tsemppiä viikon koitoksiin! :-) kuinka voittajafiilis tuleekaan, kun niistä selvitään. :)

    Vastaa
    • Henriikka 21.2.2014

      Kiitos, tsemppiä tässä tarvitaankin. Mutta varmaan maanantaina jo hurraan, toivottavasti. Sehän nähdään pian.

      Vastaa
  4. Ano N. 17.2.2014

    Mm. suklaasta on sanottu monesti että se on syntisen hyvää, syntinen nautinto. Siis jotenkin suloisen väärää. Samoin voisi sanoa tuosta ”alkaa olemaan” että tietoisesti käytettynä se oli ennen lähes syntinen nautinto, varsinkin kielipoliisin kuullen. Nyt sekin vääryys on vesitetty. Saako enää mistään syntistä nautintoa?

    Vastaa
    • Henriikka 21.2.2014

      Totta. Jos synnistä tehdää laillista, niin mikäs se sellainen salainen syntipahe on? Voi jummi, kun maailmasta tehdään meille liian helppo.

      Vastaa
  5. Naava 17.2.2014

    Hitsi, taas sellane asukokonaisuus jossa tykkään kaikesta.

    ps. söin suklaata äsken, sitä Milkan uusinta missä on niitä hedelmärakeita ja poksuvaa juttua mikä saa suklaan suussa kuplimaan.

    Vastaa
    • Henriikka 21.2.2014

      Kiitos Naava. Hei oliko se Milka hyvää? Siitä on ollut paljon mainoksia, mutta en ole vielä ehtinyt maistamaan.

      Vastaa
      • Naava 22.2.2014

        Joo tykkään milkasta, toi poksusuklaa on aika semmone lapsenomainen, mutta jos tykkää makeesta suklaasta ni kannattaa maistaa! Ja ne hedelmäkarkit on hyviä, nypin ne siitä suklaasta erikseen :D

        Kuvailisin milkan suklaatyyliä maraboun ja fazerin välimuodoksi. Fazeria ei voita mikään ja maraboussa on semmone tahmaava ominaisuus ni milka jää siihe väliin.

        t:suklaanmakutuomari

        Vastaa
  6. Paju 19.2.2014

    iiiiih! oot ihana. :—) ja toi college… oh my!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.