Mickey Mouse my love

Mulla on maailman fankein takki! Nostalgiset vanhat Mikki Hiiri -elokuvat ja se äärettömän rasittava piipittävä ääni, hohohoh. Kyllä, minulla on mikkitakki. Häiden alusviikolla ramppasimme kodin ja juhlapaikan väliä ja kerran bensaa tankatessa huomasin vieressä olevan kömösen kirpputorin. Pyysin Jannelta lupaa käydä siinä (ei, en joudu kysymään lupaa kaikesta, mutta oli kiirus) ja Janne sanoi, että 3 minuuttia. Syöksyin sisälle (noloa) ja silmiini pisti kyseinen koominen ilmestys. Sieltäpä sen sitten omin ja nyt on vallan mukavaa yhdistellä tyylikkäät mustat kuteet, silkkipaidat ja kaikki, tähän huomiotaherättävään suurehkoon takkiin.

Näin tännöön, katotaan mitä huomenna. Huumori pitää ilosena, luonnollisesti. Olkaa ilosia!
Henriikka

6 kommenttia

 1. Erika 14.9.2011

  Oi ihana toi takki!!!!

  Vastaa
 2. vilma 14.9.2011

  mistä noi kengät?:)

  Vastaa
 3. Henriikka 14.9.2011

  Hei kiitos Erika, minustakin se on vallan veikee. Ja Vilma, valitettavasti ihan kaupan hyllyltä ei noita kenkiä voi käydä ostamassa, joskus löysin ne joltakin Kouvolan kirpputorilta.

  Vastaa
 4. ROOSA 14.9.2011

  AIVAN IHANA TAKKI! Mistä oot ostanu ja paljon maksanu? Just niiiin söpö!

  rrroosa.blogspot.com

  Vastaa
 5. Henriikka 14.9.2011

  Hei kiitos Roosa! Kirpputori Kausala lähellä Kouvolaa, ihan pikku kyläpahasessa moinen kirppis käveli vastaan. Oliskohan tuo maksanut 7 euroa, muistan kun pohdin että suht kallis kirpputoritakiksi.

  Vastaa
 6. Ankkuli 14.9.2011

  Hahhah aivan mahtava takki!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.