Kuninkaallisia

Ah, kuinka ylelliseltä tuntuukaan aloittaa päivä macaron-leivoksilla, tummalla suklaalla ja mustalla kahvilla. Siitäkin huolimatta, että herkut ovat työkeikan kahvipöydän jämiä. Siitäkin huolimatta, että näitä herkutellaan ilmaispöydän ääressä, ilmaistuolilla istuen. Ehkä se juurikin tekee tästä niin ylellistä: Tämä on harvinaista herkkua, eikä itsestäänselvyys. Ja rehellisesti sanottuna nämä olivat myös elämäni ensimmäiset macaronit. Maistuivat taivaalta.

Glamourin jatkeena toimi mekkopäivä: virkattu korallinvärisen paidan alla on maalitahroin koristeltu mekko, jonka löysin eräästä pikkukaupasta reissatessani Taiwanissa. Virkattu paita on kirpputorilöytö, kuten myös vaaleanruskea laatikkomallinen takki. Kaulassa roikkuu Gina Tricotin kellokoru, joka on, uskokaa tai älkää, pysynyt täydellisesti ajassaan jo puolisen vuotta. Ja vihdoin sain jalkaani myös ruskeat nahkasaappani, jotka olivat kaivanneet lankkausta viimeiset kolme kuukautta.

Tavaroita kannoin muovikassin sijasta paperikassissa: Ehkä juuri tälläinen on sitä arjen glamouria, miltei kuninkaallista. Onko teillä ollut lähipäivinä arjen ylellisyyttä, pikkuisia herkkuhetkiä?
Henriikka

8 kommenttia

 1. Anonymous 26.10.2011

  Mikä noissa makarooneissa on kun bloggaajat niitä ahmivat kuin viimeistä päivää? En oo nähny ikinä niitä missään saati kenenkään syövän niitä oikeassa elämässä.

  -maunokas

  Vastaa
 2. Mahtijanne 26.10.2011

  himoitsen noita makarooneja

  Vastaa
 3. Anonymous 26.10.2011

  Miten mä oon näin pihalla??? Jossain toisessa blogissakin oli kuva näyteikkunasta ja siinä oli telineessä monessa kerroksessa eri värisiä ihan leivoksen näköisiä juttuja mutta bloggaaja höpötti joistain macarooneista…… – Not So Funny

  Vastaa
 4. katja 26.10.2011

  kuulostipa ihanalta arjen ylellisyydeltä :-) mulle ylellisyyttä on vaahdotettu maito kahvissa. oi onnea <3 ja tästä ilosta maksoin ikeassa noin kaksi euroa maidonvaahdottimen muodossa ja se on jo nyt maksanut itsensä takaisin :-)

  Vastaa
 5. Hanna 26.10.2011

  oi mikä väriyhdistelmä ! ei itselle tulis mieleen mutta ompa ihan mielettömän hyvännäkönen.

  Vastaa
 6. Anonymous 26.10.2011

  hei hei hei sinä ihanuus! tein nuo viinipullonkorkki korvikset ja tuli aivan ihanat, kiitos vinkistä:)

  Vastaa
 7. Henriikka 27.10.2011

  Maunokas, ei että mikä kommentti! iha huikee. Ehkäpä se on bloggaajien oma maailma: kummalliset leivokset, jotka sulavat suuhun, jotka maksavat maltaita ja joita ei ehkä oikeasti ole olemassakaan.

  Funny: http://fi.wikipedia.org/wiki/Macaron
  Tämä on tälläinen nykypäivän hömpötys.

  Oi vitsi Katja arvaa mitä! Minullakin on sellainen vaahdotin. Ihan mahtava vekotin, halpa ja kätsy. Juon useimmiten kahvini kuitenkin mustana, joten en saa maitovaahdosta arkeen juhlaa.

  Ja joo Hanna, itseki yllätyin että noin kummalliset värit mätsäs noin jees. Täytyy ehk testata toistekin.

  JA JEESEJS anonyymi! Nyt koen itseni ehkä hitusen tärkeämmäksi tässä maailmassa.

  Vastaa
 8. Anonymous 27.10.2011

  ”Macaroneja ei tule sekoittaa macarooneihin, jotka ovat keksileivoksia.”

  Ettei menisi turhan yksinkertaiseksi… – Funny

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.