Näistä meillä löydetään ylläreitä aamulla

Meidän pikkuperheessä on ilmeisesti joulukalenteri-tyyppejä. Ainakin muiden mielestä, sillä tänä jouluna lahjaksi on tullut jo kolme joulukalenteria. Ja itseasiassa se neljäskin on muutama vuosi sitten lahjaksi saatu. Mutta oikeassahan nuo ovat, sillä oh musta on ihana avata joka joulukuun päivä monta luukkua. Seuraavassa esittelenkin kaikki nuo somat kalenderit:
1. Yllätyskalenteri 
-Yläkoulu- ja lukioaikainen kaverini Henna ompeli tämän minulle eräs joulu. Nyt syksyllä löysin tämän uudestaan vanhempieni luota ja sain idean täyttää sen Jannelle. Jos joku on hyvä ompelemaan, niin tässä mainio pohja kalenterin tekoon. Harmittelen, että se joutuu nyt pötköttelemään sohvan päällä, siis kalenteri ei Janne, kun ei viitsi naulailla liikaa vuokra-asunnon seiniin.

2. Haribo-kalenteri

 -Ohhoo karkkia! Ihania ihania viinikumeja joka päivä pikkupusseissa evääksi kouluun. Tämä oli tuparilahja ystäviltämme Alinalta ja Juusolta. Nyt odottelen kahta kovemmin aina aamuluukkua, sillä suuri 6.luukku ammotti tyhjyyttään, ja epäilen karkkien tippuneen pahvien välistä toiseen luukkuun.

3. Talo-kalenteri
– Yllätysten talo. Taas yksi tuparilahja. Tähän mennessä ihmeellisen muotoisista luukuista on tullut suklaapukki, suklaakolikoita, joulukuusenkoristeita ja epäilyttäviä muita suklaamöhkäleitä. Onnea vaan tämän talon insinöörille, sillä talon muovinen sisus on ihan käsittämätön väännös.

4. Arpakalenteri
Lapsuuden ajoilta tuttu Tippe-tonttu taas muisti minua tänä jouluna. Veikkauksen kalenteri tuli postissa tonttuterveisinä, vaikkakin käsiala on alkuajoilta lähtien muistuttanut yllättävän paljon oman äitini kirjoitusta. Niin ne tontut vaan osaa hämätä. Aijon voittaa tästä ainakin 20000 euroa.
Se siid. Kai kaikilla on kalenterit? Jos jollai ei, niin voisin hyväntekeväisyyttä harrastaen lahjoittaa yhden jollekkin. NOT. Hankkikaa omat, nythän niitä saa puoleen hintaan.
Henriikka

6 kommenttia

 1. Anonymous 7.12.2011

  Ihania kalentereita kaikki! Haribokalenterista on varmaa´n tippunut yksi karkki ylläri pahvien väliin:) Mun lemppari on tuo talokalenteri ;)

  Vastaa
 2. julia 7.12.2011

  *4. Arpakalenteri ;)

  Vastaa
 3. amf8 7.12.2011

  Aivan ihana tuo itsetehty kalenteri!

  Vastaa
 4. I'm Lacking 8.12.2011

  Mä ostin muistaakseni pari joulua sitten noita Haribon kalentereita joulun jälkeen, kun makso vaan 0,50e Ärrällä :D. Noi on siitä kivoja, kun siellä on enemmän karkkeja kuin vaikka vaan jossain perus suklaakalenterissa.

  Mulla oli myös molemmissa kalentereissa yksi tyhjä luukku, mutta jossain luukussa karkkeja oli muistaakseni 2 pussia. Ei se niin joulun jälkeen häirinnyt, mutta esim. lapselle voi olla pieni järkytys, jos avaa luukkuja yks per päivä ja onkin tyhjä luukku :D. Menee koko päivä pilalle ;).

  Vastaa
 5. Key 8.12.2011

  Hiihoo, haluan kaikkia tuntemiani valistaa asiassa: kerran olet vuokralla ja MAKSAT vuokraa ja asutkin vielä maksamassasi asunnossa, NIIN: huoneistoon saa jäädä elämän jälkiä (naulanjälkiä sieniin) yms naarmuja lattiaan tms, kohtuudella. Määrä riippuu asuinajasta. Ja toinen, jos on oikein paljon naulanreikiä: kittiä ja maalia vähäsen! Eli vasaroimaan ja kalenteri seinälle, maksavan vuokralaisen oikeuksia!!! Ja se itetekemä kalenteri, best one!

  Vastaa
 6. Henriikka 12.12.2011

  Oivoi onpa taas jäänyt vastaaminen heikolle… anteeksi.

  Anonyymi: Mä toivon myös, että se on vaan pahvien välissä. Muuten tulen surulliseksi kuin pieni kersa. Ja joo, naurattaa vaan tuon talonsuunnittelijan innovatiivisuus, kuinka se on saanut ne kaikki luukut laitettua sinne talon sisään loogisesti.

  Julia: OIKEIN! korjasin. hih.

  amf8: niin minustakin, kiitos ystävälleni.

  I’m lacking: Joo oon aivan miltei järkyttynyt miten paljon niissä on karkkia sisällä! Hullua. omia lemppareitani on ne sammakot, joissa on sekä viinikumia, että sitä pehmeää valkoista (onpa hyvät selitykset). Onneksi oon jo sen verta vanha, ettei tyhjän luukun kohdalla vierinyt kuin muutama kyynel!

  Key: Aivan ihana. Oot kyllä ihan oikeessa, ei pitäisi niin ajattela muita. Jos keksittäis jotain mitä voitais samoihin nauloihin lätkäistä joulun jälkeen niin pistäisin naulat samantien. Mulla on sentäs kukkakuvioinen vasara.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.