Pehmeitä paketteja.

joululahjat1

Minusta on kiva lukea, mitä muut ovat saaneet joululahjaksi. On hauska kuulla ja nähdä, miten eri tavalla lahjaperinnettä vaalitaan eri perheissä. Meillä homma meinaa toisinaan hieman karata lapasesta, etenkin perheen naisväellä, kun rakastamme kaikki niin paljon lahjojen ostoa. Ajan mittaan on kuitenkin ollut selkeästi huomattavissa perinteen aikuistuminen: että ajatus on sisältöä tärkeämpää.

Tänä jouluna sain neljä pehmeää pakettia. Kahdessa oli pellavaa (aamutakki ja pyjama) ja kahdessa arkivaatteita. Jälkimmäiset olivat mainiolta mieheltäni, joka taitaa tänä päivänä tuntea tyylini kaikista parhaiten.

Harmaa villakangastakki on Twist & Tangon. Laadukas, kaunis, selkeä, ajaton. Aivan mieletön ja ekstrapisteitä nahkaisille kauluksille. Musta silkkinen paitamekko oli löytynyt R/H:n ystävämyynneistä. Mustavalkoiset olkakoristeet tekevät vaatteesta uniikkikappaleen. Nappilahjoja.

joululahjat2 joululahjat3

Pehmeistä paketeista, lapsuuden inhokeista, on tullut niitä parhaimpia. Ainiin! Olihan minulla viideskin pehmeä paketti, nimittäin makuupussi. Onko muita samanmoisia, jotka nauttivat muiden pakettien urkkimisesta? Paketit paljastavat lahjanantajasta ja -saajasta aika paljon, ja sitä on hauska pohdiskella.

Alkaa tämä pohdiskelu ja lööbailu pikkuhiljaa kuitenkin riittää ja sohvanpohjalta olisi kiva päästä liikkeelle. Missä on lumi, missä lumisota?

-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.