Kamera sulle, stailauskeikka mulle?

IMG_9816 (kopio)

Jos rehellisiä ollaan, olen ollut koko viikonlopun mökillä. Löhöttänyt isossa villapaidassa ja vaaleansinisissä flanellipyjamahousuissa. Perjantaina look oli kuitenkin astetta skarpimpi, kun kuvasin Olympuksen kameraan sopivan asukokonaisuuden.

Kyseessä on Bella-blogien ja Re:fashionin yhteiskampanja, jossa kuusi bloggaajaa stailaa asukokonaisuuden Olympuksen PEN E-PL7-kameran mukaan (ja myöhemmin myös kuuden lukijan asukokonaisuuden, lisäinfoa jutun lopussa). Itse valitsin värivaihtoehdoista metallin ja mustan sekoituksen. Se oli intuitio-valinta, ja intuitioon kannattaa lähes aika luottaa. Metallimustassa mallissa on jotain nostalgista, jotain retroa ja kuitenkin sitä tarvittavaa tyylikkyyttä. Tätä samaa komboa hain asuunkin, yhdistämällä ruutukuosisen jakun ruutuhousuihin: skarppia mutta veikeää. Retroa samoin.

IMG_9886 (kopio)IMG_9961 (kopio)IMG_9916 (kopio)

Tämän blogin takana häärää oikeastaan kaksi ihmisistä. Minulla on hovikuvaaja ja paras hovikuvaaja onkin. Aviomies, paras ystävä, superkuvaajaksi kehittynyt Janne (suurensuurta kiitosta ja koko kansan aplodeja!). Opetin itse Jannen kuvaamaan ja hups vaan, roolit vaihtuivatkin aika nopeasti. Nyt en ymmärrä murto-osaakaan siitä, mitä kuvaajani.

Jannella on järkkärit ja putket ja muut systeemit. Kuvaan niillä myös itse, mutta puhelimien kameroiden kehittyessä olen huomannut jättäväni painavan kameran usein kotiin. Puhelimen kuvalaatu kärsii kuitenkin usein etenkin pimeällä ja pienikokoiselle, kauniille laatukameralle on ollut tarvetta. Sellaiselle joka ei möllöttäisi jättimöhkäleenä olalla ja jota voisin varmuuden vuoksi kantaa mukana, jos jotain kuvattavan arvoista sattuu päivän aikana kohdalle.

Tähän tarpeeseen tämä Olympus on nappi. Moni ystävä on kuvannut saman kameran vanhemmilla malleilla jo pitkään, eivätkä ole rinnalle enää toista kameraa kaivanneet.

IMG_9757 (kopio)IMG_9942 (kopio)IMG_9849 (kopio)

Ja nyt siihen osioon, joka tekee tästä kampanjasta mukaan lähtemisen arvoisen. Mukana olevan kuuden blogin lukijoista haetaan malleja Helsingissä kuvattaviin editorial-kuviin. Kuvat otetaan ammattivalokuvaajan toimesta, ja bloggaajat stailaavat kukin yhden lukijan Olympuksen kameroiden tyyliin sopivasti. Stailausyhteistyökumppaneina toimivat Bestseller, Object ja ONLY&SONS. Mukaan otetaan 2 miestä ja 4 naista. Mallit saavat kuvauspalkkiona kavauksissa käytettävät vaatteet ja kolme eniten ääniä saanutta saa uuden Olympus PEN E-PL7 -kameran. Kuvaukset järjestetään Helsingissä ma 3.11.2014. 

Hae malliksi? Lupaan, että on tosi kivaa eikä yhtään liian jännittävää. Ei tarvitse olla ammattilainen, tähän haetaan ihan tavallisia ihmisiä. Malliksi voi hakea tällä kaavakkeella. 

Odotan jo innolla stailauspäivää ja etenkin valmiita huippukuvia. Varmasti monelle ihan uusi kokemus. Kuudesta bloggaajasta vain yksi on julkaissut asunsa ennen minua. Tsekkaa myös Nooran asu.

Nyt sunnuntai-illan viettoon. Tummaa tattarinäkkäreitä ja tummaa suklaata.

-Henriikka

Jakku + housut / Twist & Tango (saatu), kengät / second hand

6 kommenttia

 1. Paju 13.10.2014

  Ooooh mitkä kuvat!! Ja mikä tsäänssi! Varmasti laitan hakemusta kehiin :-)

  Vastaa
 2. Reetta V. 13.10.2014

  Ihan sairaan kiva asu!

  Vastaa
  • Henriikka 14.10.2014

   Kiitos Reetta!

   Ps. Tiedäks, musta piti tulla Reetta. Mutta sitten musta jotenkin tuli Henriikka.

   Vastaa
 3. […] jotka voi kurkistaa täältä. Mustaa ja hopeaa yhdistävään retrokameraan tarttuivat Emmi ja Henriikka, Noora ja Veera  taas valitsivat kokomustan kameran. Minä ja Karoliina saimme stailattavaksi […]

  Vastaa
 4. […] viikko sitten hain blogissani malleja stailattavakseni Olympus-kampanjan merkeissä. Kampanjassa kuusi bloggaajaa stailasivat lukijat […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.