Apteekkikosmetiikkaa

IMG_8777 (kopio)

yhteistyössä L300 ja Bella-blogit

Aloitin viime maanantaina kolmen viikon haasteen L300-kosmetiikkasarjan kanssa nimeltä. Niin kuin olen kirjoittanut, en ymmärrä kosmetiikasta ja kaiken maailman purnukoista juuri mitään. Tänä keväänä, pian puolen vuoden ajan, olen kuitenkin kärsinyt tosi paljon iho-ongelmista, mikä on laittanut ensi kertaa elämässä tutkimaan käyttämääni kosmetiikkaa tarkemmin. Olen syynännyt tiedotteita, nettiä, luonnonkosmetiikkavalikoimaa ja kauppojen hyllyjä huolella ja kokeillut enemmän tuotteita kuin koskaan. Koska iho on ollut aivan sekaisin, on ollu tärkeää löytää tehokkaita mutta allergisoimattomia tuotteita. Niinpä ensimmäistä kertaa olen huolella tsekannut myös apteekkien tarjonnan.

Itse iho-ongelmista, sen syistä ja tuottamista tuntemuksista olen kirjoittamassa juttua myöhemmin, nyt esittelen kolmen viikon haasteen tuotteet. Haasteen tuloksista ja tuotteiden käytöstä raportoin sitten parin viikon päästä.

IMG_8700 (kopio) IMG_8710 (kopio)

L300 on yksi Ruotsin suosituimmista kosmetiikkasarjoista, joka on vasta saapunut Suomen hyllyille. Sarja on siitä epätavallinen apteekkisarja, että sitä on saatavilla myös normikaupoista (Sokos, Citymarket yms.). Tuotteista en vielä parin päivän kokeilun jälkeen voi sanoa juuta enkä jaata, mutta seuraavat putelit ovat nyt testissä normaali-/sekaihon tuoteryhmästä: kasvovesi, puhdistusgeeli ja kasvovoide. Kaksi muuta tuoteryhmää ovat Anti-Age ja Kuiva iho. Hinnat vaihtelevat 7,90-11,90 € välillä, joten tällaiseen opiskelijabudjettiin tipahtavat hintansa puolesta ainakin hyvin.

IMG_8838 (kopio)

Yleensä Ruotsissa osataan, siksi reilu luottamus on myös tähän sarjaan. Toisaalta siinä missä monet löytävät sarjoista suuri eroja, olen usein tyytyväinen aika moniin. Mutta palaan raportoimaan myöhemmin, sillä aikaa nauttikaa auringosta ja vaaleanpunaisista neilikoista. Ja etenkin siitä, jos olette löytäneet itsellenne sopivaa kosmetiikkaa. Itse vielä kamppailen, mutta hiljaa hyvä tulee.

Ihanaa sunnuntai-iltaa.

– Henriikka

3 kommenttia

 1. Naava 3.5.2014

  Ihania neilikoita, ne on tulppaanien lisäksi miun lemppareita.

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2014

   Neilikat on aivan vieny minun sydämen. Voiko mitään kauniimpaa ollakaan? Tulppaanit on kyllä myös ihania!

   Vastaa
 2. […] Olen käyttänyt nyt vajaa kuukauden seka-/normaali-ihon hoitotuotteita kyseiseltä sarjalta, joista kirjoitin jo aiemmin. Kosmetiikan kanssa saadaan tietysti aina parempia tuloksia, mitä pidempään tuotteita […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.