Loreen ja tyyli.

Olen surkea bilettäjä. Tykkän kyllä tanssia ja käydä klubeilla, pienillä keikoilla istuskelemassa, mutta olen surkimus siinä toiminnassa, jota kutsutaan bilettämiseksi. Valitsen niin paljon mieluummin leffaillan kuin baari-illan ja ahdistun, jos ympärillä on ystävieni sijaan vain kosolti paljasta pintaa. Inhoan sitä, kuinka kengänpohjat tarttuvat tanssilattiaan, jonne on kaatunut litratolkulla juomaa, ja jos en kuule, mitä vieruskaverilla on sanottavana. Pahin ongelma on kuitenkin ne kellonajat, jolloin tällainen biletys usein tapahtuu. Nukahdan aina ennen h-hetkeä.
Musiikki saa pääni kuitenkin toisinaan kääntymään. Kun Pressalta kutsuttiin katsomaan Loreenia, menin. Loreen kun on ulkoisen habituksena vuoksi kiinnostanut jo pidempään. Hänellä vaikuttaa olevan tyyli ja karisma hyppysissään.
Loreen oli vaikuttava. Hän sai kontaktin yleisöön ja jäykimmätkin Euroviisu-fanit tanssahtelemaan. Hauskaa olikin huomata, että juuri näitä viisufanaatikkoja oli tupa täynnä. Itse keskityin lähinnä laulajan tyyliin ja olemukseen, musiikki kun ei ole sitä aivan ykköslemppariani. 
Mutta onko hänellä peruukki? En tiedä. Selasin aamusta Loreenin tyylikuvia ja löysin jopa fanin tekemät nettisivut artistin tyylistä. Aikamoista panostusta, sanon minä. 

Eikö ole ihan okei käydä keikoilla artistin tyylin takia? On, on, totta kai.
Vaikka vielä enemmän nautin, jos koko paketti on mieleen. Totta kai.
Esimerkiksi nyt mansikka-vuohenjuustosalaattia ja kajareista Au Revoir Simone. 
Kohta saunaan. Paketti koossa.
-Henriikka

6 kommenttia

 1. iduska 16.9.2013

  On hyvä välillä käydä katsomassa vähän jotakin uutta :) Ja toki voi mennä tyylin takiakin :) Paketti tuli tänään laatikosta, kiitos vielä kovin. Nyt ajattelin omistaa loppuillan Dear Fashionille…

  Vastaa
  • Henriikka 22.9.2013

   Hei hyvä että tuli perille. Siitä kirjasesta saa niin paljon pontta.

   Ja oot oikeassa, joskus tekee hyvää irtautua omalta mukavuusalueeltaan.

   Vastaa
 2. missyoucan 16.9.2013

  ihania kuvia ja tekstiä! :)
  ja hei, oliko Janne (kesä)töissä töölönlahdella kahvilassa? jos ei, niin ostin eilen aivan saman näköiseltä nutturapäältä kahvia!

  Vastaa
  • Henriikka 22.9.2013

   No mutta hitsi, ei ollut! Vaikka olisi varmasti sinne sopinutkin. Nyt mua jäi häiritsemään, kuka se mysteerinen Jannen näköinen kaveri on.

   Ei ehkä pidä mennä katsomaan. Voisin vaikka rakastua.

   Vastaa
 3. MRSQ 17.9.2013

  ihana postaus!:) Kuulostaa kivalta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.