Pitsiä pitsiä, oodi kesälle

AH IKEAN PITSIVERHOT. Edulliset ja ihanat. Saan itseni niin useasti kiinni itse teosta ihailemasta Ikeaa, jota pitäisi kai massatuotantonsa ja epäuniikkiutensa (voh mikä sana) vuoksi katsoa nenä pikkusen nirpallaan. Minä en jaksa, sillä nuo verhot on aivan ihanat.

Tässä vinkki niille, jotka saavat HOAS:in, KOAS:in, JOAS:in, TOAS:in ynnä muiden opiskelija-asunto-järjestöjen kämppiä vuokrattavakseen ja sitä kautta herttaisen, harmahtavan ja reikäisen ilmoitustaulun seinälleen. Osta taulun kokoinen pala kangasta, niittipyssyllä kiinni ja valokuvia, julisteita tai muuta sellaista päälle esim. nuppineuloilla (Tai sitten pelkästään kaunista kangasta). Itse valitsin omaan 20 neliön yksiööni, jossa asuskelin tuossa jonkin aikaa, isohkoja kuvia kirpputorilta löydetystä hiusmalli-kirjasta.
Pussorna! Henriikka

2 kommenttia

 1. Anonymous 25.7.2011

  Nyt alko melkein harmittaa, ettei itellä oo mitään rumaa ilmoitustaulua piilotettavana. :D

  Sulla on tosi kiva blogi. Piti lukea kerralla kaikki postaukset. Tuo pullonkorkkikorvisohjekin oli mahtava! Sitä ainakin joskus testaan varmasti.

  Vastaa
 2. Henriikka 29.7.2011

  hei kiitos hyvästä palautteesta! sitä tarvitaan. (ja tottakai kritiiäkin)

  ja voihan sitä vaikka jääkaappinsa piilottaa kankain ja julistein, jos ilmoitustaulua ei ole. hah.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.