Michelle Williams -bleiseri ja minimitta.

Lukiessani muotilehtiä läpiselaamisen jälkeen muutama kuva jää verkkokalvoille muita pidempään. Uuden Costumen saapuessa selasin, luin, tarkastelin, pohdin ja kertasin lehden läpi bussimatkoillani ja aamukahvin ääressä. Jälkeenpäin muistin erään pienen kuvan yli muiden: Michelle Williamssin sortseissaan ja bleiserissään. Pelkistettyä, leikkisää, inspiroivaa.
Suuri osa näistä kuvista läpi huokuvasta karismasta on tietenkin tuon pettämättömän hiustyylin ansiota. Kun kuvittelen mielessäni näyttelijän päälaella nutturan, tai kiharat laskeutumassa olkapäille, en ole puoliksikaan yhtä vakuuttunut. Asu on joka tapauksessa kokonaisuudessaan juuri sellainen, joka vaan on ja toimii. Vintagehenkinen tummansininen bleiseri, jonka alta pilkottaa valkoinen paita ja napit ja mustat korkeat korot. Ne pysäyttävät kikat ovat kuitenkin minimitassa ja kirjaksi naamioidussa clutchissa. Paljon kirjallisuuden opiskelija -fiboja ja särmikästä humanismia yhdistettynä kauppaopiston naisten tyyliin.
 
Paljaiden säärien kanssa kannattaa olla varuillaan: tyylikkään ja tyylittömän raja on hiuksenhieno. Costumen väki muistutti Michellin kuvan yhteydessä säärten karvapoiston tärkeydestä. Kolme hyvää lisäsääntöä tilanteisiin, jolloin paljastat jalkasi, mutta auktoriteetin olisi säilyttävä:
1. Mieti leikkauksia, värivalintoja ja materiaaleja. Laadukkaat tuotteet eivät ole minimitasta huolimatta koskaan halvannäköisiä. Ja joskus hameen sijasta kannattaa harkita sortseja.
2.  Kun paljastat, niin myös peitä. Tasapainotuksen vuoksi kannattaa niukan alaosan kaveriksi valita peittävämpi yläosa tai vaihtoehtoisesti runsaat asusteet.
3. Älä vilauttele. Harkitse alushousujen väriä ja sitä, kannattaisiko sittenkin kävellä pyöräilyn sijaan.
Kivaa perjantaita. Minä jo eilen huutelin perjantai-toivotuksia, mutta tänään se päivä koitti oikeasti.
-Henriikka

Kuvat: redcarpetdivas.com
stylebistro.com

4 kommenttia

 1. Anonymous 22.3.2013

  vau hyviä vinkkejä !

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   KIITOS. Oli tarkoitus antaa jotain simppeleitä neuvoja.

   Vastaa
 2. Naava 22.3.2013

  hyvää perjantaita siullekin :) ja nuo vinkit oli ku jostai pukeutumisoppaasta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.