Katumuotia with Olympus !

Onko tältä kampanjalta voinut välttyä? Indiedays ja Olympus järjestivät taasen tänä keväänä yhteisen katumuoti-kampanjan ja pääsin mukaan yhdeksi kuvaajaksi. Monelle blogeissa pyöriville kampanjoille hihittelen huvittuneesti, mutta tämä on oikeesti mielestäin tosi jees. Bloggaajat metsästävät kiinnostavia tyylejä Suomessa ja ulkomailla, ja parahimmat asukuvat kerätään yhteiselle kampanja-sivustolle. Sivustolla voi äänestää suosikkiaan, ja eniten ääniä saaneen kuvan ottaja ja kuvassa poseerannut palkitaan Olympus PEN Lite (E-PL3)-kameralla. Samanmoinen kamera arvotaan myös kaikkien äänestäneiden kesken. Palkinnon arvo on 549 euroa.

Palkinnot ovat huikeat, mutta vieläkin parempaa on vaan ollut tuijottaa sivustolle hiljalleen ilmestynyttä katumuoti-satoa. Omat kuvani halusin kuvata poikkeuksellisesti sisätiloissa. Helsingin rautatieasema on tunnelmallinen. Halusin ehdottomasti ihmisiä taustalle, ja siellä jos jossain on aina vilinää.

Mira, Helsinki
”Tyylini perustuu paljolti kirpparilöytöjen varaan. Kuvailisin sitä melko sekaiseksi, vaikkakin sitä yhdistää tietty etninen linja. Viime aikoina olen lisännyt asuihini värejä. Pidän lähes kaikista väreistä, kunhan kokonaisuus on sävyiltään harmoniassa. Panostan yksittäisiin, näyttäviin ja mielenkiintoisiin vaatekappaleisiin. Hankin persoonallisia vaatteita muun muassa ulkomailta.”

Tuomas, Helsinki
”Tyylini on aika perusvarma, urbaani, räp- ja skeittihenkeen.
 Joskus hassuttelen väreillä ja printti t-paidoilla.”

Bea, Helsinki
”Pidän ilmavista paidoista ja mekoista, sukkahousuista sekä nutturoista. Pidän vaatteista, joissa on helppo ja huoleton olla. Pyrin löytämään vaatteita ja asusteita mahdollisimman paljon kirpputoreilta.”

Kolahtivatko? Eikun äänestämään. Äänestys jatkuu 6.6. asti ja kuvia voi ihailla toivottavasti vielä senkin jälkeen. Täytyy kyllä myöntää, että selkein inspiraatio tulee aina kaduilta. Yrittää sitä taistella vastaan tai ei. Kaikki kunnia kaduille ja niiden tallaajille.
Henriikka

4 kommenttia

 1. Anonymous 26.5.2012

  Hyviä katumuodin edustajia olet kyllä valinnut. Tykkään ja äänestän.:D Totta on, että kadullakulkijoista sitä saa kyllä tosi paljon inspiraatiota.

  -Monsku

  Vastaa
  • Henriikka 3.6.2012

   Rastapäitä ja ihana Bea. Katu on kyllä paras paikka tuijottaa, mitä porukka on saanut päälleen vedettyä. Nämä ovat kyllä poikkeuksellisen hyviä yksilöitä.

   Vastaa
 2. Nyrha 27.5.2012

  Upeita asuja! varsinkin tuo Miran neule!

  Vastaa
  • Henriikka 3.6.2012

   SE on kiva kiva inkkkari! Koko tyyppi on ihana ja paitakin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.