Joskus on niin kiva olla ihan perusvaatteissa

Tiedättekö ne päivät, kun on ihana laittaa päälle aivan tuikitavalliset kuteet? Tai ettei vaivaannu pohtimaan niin kovasti, kuinka eksoottisia väriyhdistelmiä sitä keksisi ja huomiotaherättävimmät releet jäävät vaatekaappiin. Tämä oli sellainen. Rakkaan sisareni kanssa porhallettiin viime viikonloppuna Helsingin ja Tampereen katuja, naurettiin Valtterin kirpputorin kiskuri-myyjille (jotka pyytävät antiikkialusvaatteistaan 300 euroa) ja meinattiin myöhästyä junasta. Siskoni on paras. 

Myös uudet ukkimaiset egolasini pääsivät koeajalle. Joskus minusta tuntuu kuitenkin, että myös egolasit saavat silmäni särkemään. Voiko olla mahdollista, jos kuitenkin tuijottelen ikään kuin ikkunaruudun lävitse? 
Tuon Harmaan pipsan (=pipon) löysin vähän vähemmän kiskurimyyjiltä Valtsusta. Päälläni Jannen löysä neulepaita, joka on H&M:n alennuksista, kaulassa putkihuivi muistaakseni Vilasta tai Vero Modasta. Kaulassa Gina Tricotin kello, joka oikeasti pysyy ajassaan. Ja Ah mitä Roosaliinan siniseen takkiin tulee, aijon joskus vielä napata tuon Carlingsin miestenosaston helmen itselleni.

-H!!

3 kommenttia

 1. Anonymous 11.9.2011

  Mulla on sama, tuntuu että muovin läpi katselu rasittaa silmiä. Tosi ärsyttävää kun muuten pitäsin feikkilaseja kakskytneljäseittemän päässä.

  Vastaa
 2. siljapulla 11.9.2011

  nii voihan ne lasit hyvinki särkee silmiä, taittaa kuitenki valoo eri tavalla :)

  Vastaa
 3. Henriikka 12.9.2011

  Oi vitsi tottakai! Valon taittuminen on yksi niistä asioista, joita en vaan yksinkertaisesti ymmärrä. Täytyy ruveta tieteilijäksi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.