Matkaan 9/13

HUH, miten paljon kysymyksiä viime juttuun! Kaikki varmaan on jo aivan jännityksen partaalla kuulemassa, tykkäänkö delfiineistä vai en. Ja minkäväristä tiskiharjaa käytän. Kysymyksiä on tullut niin hurjasti, että vastaan useammassa osassa, enkä vielä tänään. Täytyy hengittää teidän nerokkaiden ja ilahduttavien, kiperien kysymysten äärellä ja rehellisesti sanottuna miettiä monta asiaa, mitä en ole koskaan ennen ajatellut. Tulee oikein syväluotaavaa itsetutkiskelua.

Mutta huomasinhan minä, ketä teillä on eniten ollut ikävä. Tietysti Jannea. Varmaan puolet kysymyksistä koski ”häntä ja meitä”. Senkin romantikot, vaalenpunaiset sydänleivokset. Kaipuuseenne kuitenkin vastataan rautatieasemilla, joissa on tarjolla VR:n omaa Matkaan-lehteä. VR oli tyytyväinen reiliblogiimme ja nostikin blogivinkkimme pieneksi uutiseksi lehteensä.

Sieltä voitte sitten saksia nips naps kuvamme lompakkoonne.
Seuraavaksi voisimme suunnitella sellaisen paperinukkesarjan.
Mukavaa viikkoa kaikille. Pahoittelut liian hyvästä huumorista.
-Henriikka
Ps. Hurja määrä vaatetta lisätty blogikirppikselle. Alan juuri päivittää tuotteiden materiaalitietoja. Nopeat syövät hitaat, kierrättäminen on kovista.

15 kommenttia

 1. Mandy 9.9.2013

  Hehhe, nauran aina postauksiasi lukiessa! :DD

  Vastaa
  • Henriikka 10.9.2013

   Hhahah. Hyvä niin. Mä voin paljastaa sellaisen salaisuuden, että mä en usein naura, kun kirjoitan. Oon väsynyt ja nälkäinen. Mun sisko aina pilkkaa mua siitä, kuinka voin kirjoittaa niin iloista tekstiä niin vakavalla naamalla.

   Vastaa
 2. Heini 10.9.2013

  Henriikka, olet aivan loistavan ihana ♥ kiitos tästä loistavasta blogista ja erityisesti tästä viljelemästäsi liian hyvästä huumorista!

  Vastaa
  • Henriikka 10.9.2013

   Sydämiä suuresti takaisin. On niin suuri kunnia olla sulle iloksi.

   Vastaa
 3. Haha :) Leikkisin mielelläni teidän näköisillä paperinukeilla. Voisin samalla opettaa lapsilleni ikuisesta rakkaudesta, jos ja kun isin ja äidin näkeminen pariskuntana on lapsille vielä hivenen vaikeaa.

  Vastaa
  • Henriikka 10.9.2013

   Ei oo totta, mikä kommentti! Niin liikuttava kommentti.

   Olisi niin hienoa saada tämä pesti, johon voisi napata vaikka ruotsin kuninkaalliset.

   Vastaa
  • Ehdottomasti! Keijupölyä ei voi olla koskaan liikaa. <3

   Vastaa
 4. Annika 10.9.2013

  hih paperinukkesarja <3 Sun postauksia on aina niin ihana ja hauska lukee :)

  Vastaa
  • Henriikka 10.9.2013

   Odota vaan. Kohta tulee koko sarja, jota sitten aloitan myymään kiskurihinnoilla.

   Kiitos!

   Vastaa
 5. Anonymous 10.9.2013

  Hei, bongasin sut edellispäivänä hakaniemen UFFista! Oli jotenkin jännä kuulla (salakavalasti) sun äänes livenä ja sen kuinka pikkuruinen nainen oikein oletkaan!..mikä on siis vain ja ainoastaan hyvä juttu, sillä itsekin edustan tätä kuuluista ’pikkunais-kansaa’. Rohkeutta ei kuitenkaan löytynyt niin paljoa, että olisin tullut millään ilveellä moikkaamaan..ehkä sitten seuraavalla kerralla rohkenen!

  ps. ja tämähän oli siinä mielessä aika sattuma, kun olen kuitenkin aivan toiselta paikkakunnalta ja vaan täällä Helsingissä vain parin päivän kyläilyreissulla niin saanen kysyä millä todennäköisyydellä törmää bloggaajaan jota on seurannut niin tiiviisti läpi vuoden päivät että..?

  Vastaa
  • Henriikka 11.9.2013

   VOI ETTÄ, miten hauska viesti tämä olikaan. (Joskin tietysti alan miettiä, että miksi mun piti olla siellä niin väsynyt ja miksi mun piti alati valittaa, miten huono ilma siellä kaupassa oli).

   Ja hih, miten hauskaa on, että ihmiset yleensä blogin vuoksi kuvittelevat mut jotenkin pidemmäksi, suuremmaksi, näyttävämmäksi. Ja sitten olen vain tällainen taapero.

   Pidetään me pikkunaiset yhtä. Ensi törmäyksellä lupaan olla vähän vähemmän ärsyttävä, jos sinä lupaat tulla moikkaamaan ihan oikeasti?

   Vastaa
  • Anonymous 23.9.2013

   Noo, jos totta puhutaan, en mäkään yleensä tykkää UFF:ien siitä ilmankierrosta. Jotenkin kehnot, varsinkin siellä Hakaniemen. Mutta minkäs teet, niissä on silti aina pakko käyä makoisien löytöjen toivossa !

   Ja joo, no jos sitten seuraavalla kerralla tulen nykäisemään teikän hihasta, tämän lupaan !..mutta en lupaa olla ujostelematta. Tai nolaamatta itseäni muuten vain. Hehe.

   Vastaa
 6. Hanna 10.9.2013

  Sulla ei oo varmaan mitään palautusoikeutta noihin blogikirppiksen vaatteisiin? :D Muutama kivan näköinen juttu löytyi mutta olis melkeen pakko päästä sovittamaan ennen ostopäätöstä.. Sääli!

  Vastaa
  • Henriikka 11.9.2013

   Heippa Hanna. Sinänsä palautusoikeus on, mutta postimaksut pitäisi maksaa molempiin suuntiin sitten itse, joten aika kalliiksi saattaa tulla.

   Mutta sähän asut Helsingissä? Tuu kokeilemaan meille? Laita mulle mailia, niin mietitään.

   Vastaa
  • Hanna 21.9.2013

   Hei kiva! Tällä hetkellä ei oo oikeen rahaa ylimääräisyyksiin mutta katson asiaa uudestaan kun seuraava palkka saapuu tililleni! :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.