ONE SIZE ONLY.

IMG_3308 kopio

Mitä one size –koko tarkoittaa alle 160-senttiselle? Väkisinkin jotain telttamaista, rentoa ja lempeää. Eikä kokomerkintä pettänyt tälläkään kertaa, kun Poola Kataryna valmisti violetinsinistä liehupaitaa yhdessä koossa. One size –vaatteet löytää faninsa ja vihaajansa. Kaikki vaatteet prikulleen muotojensa mukaan teettävät mamsellit saavat niistä sähköiskuja sydämeensä, kun taas tällaiset tillin-tallin-tallaajat hykertelevät, kun vatsaan juuri kadonneen pullan turvotus näkyy minimaalisesti kaiken kankaan alta.

IMG_3328 kopio IMG_3347 kopio IMG_3428 kopio

Tuo liehupaita on kertakaikkisen kiva. Kaiken lisäksi tunnen siinä itseni vähän kivemmaksi tyypiksi. Ja vaikka liputan myös mittojen mukaan teettämisen puolesta, niin esimerkiksi tänään tämä paita piti virettä yllä.

Eikun odottamaan niitä kesän päiviä, kun alle voi pukea vain farkkusortsit ja vastaanottajat voivat arvuutella, olenko vilauttelija vai en.

– Henriikka

paita/Poola Kataryna, farkut/Levi’s, kengät/Vagabond, huulipuna/Make Up Store -pretty baby

8 kommenttia

 1. Milja 20.2.2014

  Ihana paita! Niin kesä!

  Just tällasten postausten takia mulla on yks rekki täynnä tollasia liehu-unelmia. Ja silti näpyttelen tässä tätä kommenttia t-paidassa ja hupparissa…. Where did I go wrong?

  Vastaa
  • Henriikka 21.2.2014

   Aijaa, sulla se menee noin. Mulla on taas niin päin, että ostan t-paitoja ja huppareita, että olispa kiva käyttää, mutta en käytä KOSKAAN. Yritän vaan kovasti olla t-paitojen käyttäjä mutta aina epäonnistun.

   Vastaa
 2. Luomutukka 20.2.2014

  Siis vau, aivan täydellinen vaate! Liputan näiden ”väärän” kokoisten vaatteiden käyttöä, koska ne näyttää just niin erikoisen epäilyttävältä :) Joko muuten mainitsin, että paita on i-h-a-n-a !

  Vastaa
  • Henriikka 21.2.2014

   Kiitos. Niin on! Poola handlaa hommansa enemmän kuin hyvin. Vääränkokoiset on usein juuri niitä oikeankokoisia. Kirjoittamaton laki.

   Vastaa
 3. Naava 20.2.2014

  pinkki huulipunaaaaaa ja liehupaidat <3

  Vastaa
 4. Hosuli 21.2.2014

  Ihana ihana liehupaita, vähän kuin akvarellimaalaus vaatteena. Kelpaisi mullekin. :)

  Vastaa
  • Henriikka 21.2.2014

   ”Akvarellimaalaus vaatteena” oli äärimmäisen osuva kuvaus. Kiitos kovasti.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.