Hyväntekeväisyyshuutokauppa: Lights on!

IMG_0638 copy

Muistattehan, kun kirjoitin pari viikkoa sitten hyväntekeväisyysprojektista, jossa tuunaillaan valaisinkehikkoja ihmiskaupan vastaisen työn hyväksi? Huutokauppa on nyt auki ja päättyy ylihuomenna, Lucian päivänä 13.12. Huutokauppa on auki huuto.netissä ja pottia on kerrytetty tähän mennessä jo useilla sadoilla euroilla.

Ollaan tärkeän asian äärellä. Toivon, että huutokaupan summa kasvaa yhä entisestään. Olen itsekin huutanut useampaa kehikkoa itselleni. En niinkään sen vuoksi, että tarvitsisin uutta valaisinta, vaan sen vuoksi että aihe on tärkeä. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät projektin keskeisen idean sisustuhaaveittensa yli.

IMG_0610 copy

Oma lampputunaukseni syntyi kirpputorilta löydetystä pöytäliinasta, joka on mukavasti ajan patinoima ja luonnonvalkoinen. Tunaus itsessään oli yksinkertainen: Poistin liinasta sen keskiosan, jotta sen pystyi pujottamaan lamppujohtoon. Asettelin liinan paikalleen ja harsin sen kehikkoon kiinni.

Lamppu sopisi hyvin meidän kotiimme tai kesämökille, mutta taidan jättää sen kuitenkin muiden huudettavaksi. Jos joku ei pidä pitsi-ideasta, saa liinan helposti irti, ja ostaja voi tehdä kehikosta itselleen mieluisen. Olihan se alkuperäinen, kultainen kehikkokin todella kaunis sellaisenaan.

IMG_0627 copy

Huutokauppaan pääset tästä. Käyhän kurkkaamassa kehikkovalikoima ja huuda itsellesi lemppari. Postikulutkin kuuluvat hintaan. Kaikki kulut käytetään ihmiskaupan vastaiseen työhön. Lisätietoja löydät hankkeen nettisivuilta.

Terveisiä Islannista. Unohdin USB-johdon kotiin, enkä saa siirrettyä kuvia vielä koneelle, mutta reissukuvia ja -kuulumisia viimeistään sunnuntaina (Instagramista löytää viimeisimmät kuvat). Tämä todellakin on kylmä unelmien saari. Nautin sydän pomppien, vuorien ympäröimänä.

– Henriikka

2 kommenttia

 1. Ansku 16.12.2014

  Tämä on ihan supersuloinen!

  Vastaa
  • Henriikka 16.12.2014

   Ja huh! Arvaanko paljon siitä huudettiin? 150€. Siellä oli joku todellinen hyväntekijä huutamassa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.