Vanha kunnon kahvirasia

yhteistyössä Paulig 

IMG_3399 (kopio)

Kahviviikko on joka viikko. Tällä viikolla olen kuitenkin sortunut myös kuvaamaan parhaimmat kahvihetkeni. Instagramin tiliäni seuranneet ovat saaneet nähdä kahvikuvia vielä tavallista tiuhempaan, sillä olen kerännyt viime päivien kahvihetkeni #juhlamokkamaisema-hashtagin alle. On ollut työpäivien take away -kahvia, pari kupillista kahvilan luksus-aamupalan kanssa, sairaslomapäivän sänkykahvia, kahvia bussissa kirjan kanssa ja pari täydellisen rauhallista iltakahvia. Äsken tein pienen mustikkapiiraan, joka oli omiaan vaniljajätskin kanssa.

Tämä epätavallisen tiuha raportointi johtuu Pauligin uudesta kahvirasiasta, jonka ympärille on väsätty tämä ”juhlamokkamaisema”-tunnus. Tunnuksen alle kaikki voivat kerätä maisemia ja tunnelmia omista kesän kahvihetkistään. Seitsemännen kahvirasian voitte nähdä alemmasta kuvasta, punasinisen purkin suunnittelija on Janine Rewell. Viimeksi fiilistelin Pauligin rasiaa yhtä paljon, kun sen suunnittelun takana oli Lotta Nieminen, yksi lemppareistani. Uudessa rasiassa on kivan raikkaat värit ja kansallismaisema-teema on samoin toteutettu persoonallisella otteella.

juhlamokkamaisema

Jos te haluatte paljastaa koko kansalle kahvittelunne, niin kuvan voi jakaa tunnuksella #juhlamokkamaisema Instagramiin, Twitteriin, Pauligin Facebook-seinälle tai kampanjasivustolle osoitteeseen kahvi.paulig.fi/juhlamokkamaisema. Kuvien jakaneiden kesken jaetaan kahvirasia-settejä.

Erityisjuttu on, että saan valita oman blogini lukijoiden kesken viisi voittajaa. Jakaessasi kuvan instagramissa, lisääthän siis @aamukahvilla-tägin. Näin näen lukijoiden kahvikuvat ja voin valita heistä viisi, joille Paulig postittaa uuden rasian ja muuta mukavaa. Aikaa on viikon verran (22.6 saakka), joten kaikki kahvittelijät ehtivät varmasti jakaa edes yhden kupposen verran kuvia. Viikon päästä käyn kuvat läpi ja valkkaan rasioille uudet omistajat.

Kahvihetket jatkuvat, vaikka Instagramiin tuskin jaan enää yhtä monta kupillista viikossa.
Ihanaa sunnuntai-iltaa. Nautitaan kesäkuusta.

– Henriikka

Ps. Arvatkaa naurattiko, kun kolmanneksi viimeiseen kuvaan oli kommentoitu, että olivat erehdyksissä luulleet leipääni kirjekuorilaukuksi!

4 kommenttia

 1. Kuopiosta 16.6.2014

  Hei! Tulin vain sanomaan, että löysin blogisi ihan muutama päivä sitten ja olen kyllä kovin tykästynyt. Sinulla on hyvän mielen blogi :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!
  -Lukija Kuopiosta

  Vastaa
  • Henriikka 24.6.2014

   Ihana, kun tulit! Jäähän pidemmäksikin aikaa :-)

   Kiitos kivasta kommentista ja mukavaa päivää sinulle.

   Vastaa
 2. Innokas tiedustelija 9.7.2014

  Onkos multa mennyt uusien kahvirasioiden onnelliset omistajat ohi korvan, vai onkos niitä vielä valittu? :-)

  Vastaa
  • Henriikka 22.7.2014

   Hei oon tosi pahoillani, jos uutinen meni ohi. Julkaisin insta-kilvan tulokset instassa, laitoin kuvan omalle tililleni ja lisäksi kirjoitin voittaja-kuviin onnittelut. Harmi, jos voitto meni sivu suun. Kuvia oli niin valtavasti ja kaikki ihania.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.