Lappuhaalariliisa

_MG_0614 kopio_MG_0635 kopio _MG_0669 kopio_MG_0729 kopio
_MG_0676 kopio
_MG_0627 kopio
_MG_0661 kopio

Täs on onni, eikö juu? Ihan katsos olla vaan, muina  miehinä  naisina lappuhaalareissa.

Aamulla järkytyin luettuani uutisen, jossa kerrottiin suomalaisia pörssiyhtiöitä johtavan useammin Juha kuin nainen. Naisten yhteenlasketun poppoon ohi kiilaavat myös Heikit, Matit, Pekat, Jarit ja Karit, kuin myös Mikat, Timot, Artot, Jukat ja Vesat. Suomessa on isojen yritysten johdossa enemmän miehiä, joilla on SAMA ETU- JA SUKUNIMI kuin naisia. Ainakin siihen asti, kunnes Marimekon uusi toimitusjohtaja aloittaa, jolloin naistoimitusjohtajien määrä Suomen 118 pörssiyrityksessä nousee kahteen. Wuuhuu.

Matti Matit ja Juha Juhat jäävät tulevaisuudessa jalkohin, kun naiset saavat kunnon otteen. Ei mitään sikaniskaisen muijankörilään otetta vaan armollisen ja älykkään, harkitun ja laadukkaan. Ja kun sitä mietin, päiväni kääntyi taas paremmaksi. Piskuinen feministisydämeni sykki taas iloisesti ja muistin mahtavan tutkimustuloksen, joka paljastaa kiitollisten ihmisten elävän kauemmin.

Tämän hetken lempparit ovat lappuhaalarit. Voisin nousta niissä vaikka pörssiyhtiön johtoon. Tekee mieli oleskella niissä koko ajan. Ovat Zarasta, mistä koen vähän morkkista. Yritän selitellä, että Tallinnan Zara olisi jotenkin hyväksyttävämpi ja että ne istuvat niin hyvin. Tällainen lepsuilija ei kyllä nouse yhdenkään pörssin johtoon.

Joululahjatilauksen ensimmäinen numero Kinfolk kolahti postiluukusta.
Täs onni todellakin on, eikös juu?

– Henriikka

9 kommenttia

 1. idieh 26.3.2015

  Näin saman mainoksen. Kuohutti. Mainiota propakandaa.
  Toki on hulluuttaa, että naisjohtajia on vain kaksi, mutta otsikoiden repiminen noilla ansioilla on musta vielä hullumpaa. Suomessa on siis kaksi toimaria, jolla on sama etu- ja sukunimi (tutkin hieman asiaa ja epäilen, että Kari Kauniskankaita on vain yksi, on vain toimitusjohtaja kahdessa eri firmassa..) eikä kuulosta liian paljolta.
  Vanha klassikko: Vale, emävale, tilasto.

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Haha, niinhän se on. Ihan hassu tämä maailma!

   Vastaa
 2. Susu 26.3.2015

  Oliks hyvä toi kinfolkin numero? Mä vähän petyin edelliseen numeroon ( vai olikohan sitä edellinen..?) Sun fledaa katsoessa tuli niin ikävä omia pitkiä kutreja, ah.

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Tämä oli kyllä mun mielestä ihan kelpo. Nostan peukkuni sille.

   Pitkät kutrit on kivat! Mutta säännöllisin väliajoin kaipaan myös lyhyttä tukkaa. Mikä siinä on, kun haikailee aina sellaisen perään, mitä ei itsellä ole?

   Kiitos Susu kommentista.

   Vastaa
 3. lipe 26.3.2015

  Hihi, nimeni on Liisa ja olen etsinyt istuvia lappuhaalareita kohta 3 vuotta. Näytän niissä aina kolme vuotiaalta jolla on vaipat. Zaraan siis mars, kiitos vinkistä!

  Toinen juttu: Joskus blogissa oli juttu jonkun tyypin synttäreistä jolloin olitte joissain paikassa jossa oli trampoliineja. Kuten ä varmaan uskot ei noilla hakusanoilla googlessa pitkälle pötkitä. Mikäköhän tämä aikuisten hoplop oli? :)

  Kiitos blogista, tykkään siitä kovasti.

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Hei Liisa,

   toivottavasti oot löytänyt tai vähintään tulet löytämään täydelliset lappuhaalarit itsellesi. Vaikka kolmevuotias vaippahousu kuulostaa kyllä minun mielestäni ihan ok hellyyttävältä.

   Aikuisten HopLop on nimeltään Tempputemmellys! Ihan huisi paikka. Suosittelen 100%.

   Kiitos kommensita, tykkäsin siitä kovasti.

   Vastaa
 4. Ellu-Kana 26.3.2015

  Super söpö haalarit, ja ihanasti oot hiukset laittanut. Käy ihanasti sulle!♥ :)

  Vastaa
 5. Carl 30.3.2015

  Moi Henriika :)

  Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

  Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

  Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

  Hauskaa päivänjatkoa!!

  Carl@sudio.se

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.