Homssuinen vappukööri

vappu1 kopio

En tiedä, missä teidän vappuhurvittelu tapahtuu, mutta minä olen vanhempien luona Kouvolassa. Koko sisaruskööri on kokoontunut mökkitalkoisiin ja vettä tulee koko taivaankannen leveydeltä. Turha luulla, että illaksi selkenee:  30 kilometriä leveä sadealue kulkee pystysuoraan juuri kesämökkimme yli.

Vappuasussani ei ole kehuttavaa: äitin vanhat raitatuulihousut ja muotonsa menettänyt verkkatakki. Kerroksia kerrosten päälle, että lämmityksettömässä mökissä pärjää. Onneksi lounaaksi on varattu burgereita, minkä voimalla luuttuan ja lakaisen kuin Poppasen M.

Kuvassa sisarusköörimme oli vielä yhtä vähäisempi. Itkettää katsoa kuvaa. Miten ihania vappuja saimme viettää jo lapsena. Muistan, kuinka rakas läpikuultava Ariel-pallo minulle oli. Tunsin oloni prinsessaksi, kun kuljin kaupungilla ja pallo oli sidottu napinläpeen.

Kuva todistaa, että olin hivenen homssuisempi prinsessa kuin muistoissani. Yhtä ehta silti!

Vappuriemua kaikille!

-Henriikka

2 kommenttia

  1. Mahtijanne 30.4.2016

    Just paras prinsessa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.