Äidin ja tyttärien 6 tyyliä (+Nanso-arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Meidän perheen tyttöjen kesken on aina puhuttu tyylistä ja vaatteista. Olemme aina kyselleet neuvoa ja mielipiteitä, sekä jakaneet tyylimietteitä toisillemme. Usein sovussa, aina ei.

Kun olimme lapsia, äiti vei meidät kerran vuodessa junalla tyttöjen reissulla Helsinkiin, jossa saimme valita muutamia suosikkivaatteitamme. Ne tuntuvat muistojenkirjossa jollain tapaa sellaisilta taianhohtoisilta päiviltä. Kiertelimme suurkaupungin kauppoja, kävimme pitsalla ja jätskeillä ja tunnistimme ylpeinä Kolmen sepän patsaan.

Puhumme edelleen paljon vaatteista yhdessä. Se ei ole koskaan ollut elämän tärkein asia tai harrastus, mutta kaikille olennainen osa omakuvaa ja viihtymistä. Näissä kuvissa näette kuusi tyyliä, jotka suunnittelimme Nanson syksyn uutuuksista.

Henriikka:

Oma tyylini on muodostunut monenlaisten kokeiluvaiheiden jälkeen nykyiselleen: klassisia, selkeitä vaatekappaleita yhdistettynä huomiotaherättäviin yksityiskohtiin, esimerkiksi kirkkaaseen huulipunaan, isoihin koruihin tai päähineeseen. Muutos on toki pysyvää.

Rakastan luonnonmateriaaleja ja helppohoitoisuutta – olen surkea silittäjä ja pyykkääjä. Innostun väreistä, mutta niiden rinnalle olen löytänyt myös valkoisen ja harmaan sävyt. Graafiset, kekseliäät leikkaukset herättävät usein huomioni. Sekoitan tyylissäni uutta ja vanhaa, sillä uudet vaatekappaleet heräävät usein parhaiten eloon kirppislöytöjen rinnalla.

Pirkko:

Vaatteet on mun aatteet. No ei tod. Viihdyn rennoissa, mukavissa vaatteissa. En kaipaa merkkituotteita, mutta laadukkuus ja ajattomuus ovat nykyisin selvästi aiempaa tärkeämpää. Ajattomuus paljon myös sen vuoksi, ku en enää viitsi käydä kovinkaan usein vaatekaupassa. Vaatteiden on hyvä joustaa, jotta voin vaikka kesken päivän venytellä rennosti. Pidän paljon liikkumisesta ja ulkoilusta, ja se määrittää paljon pukeutumistani – esimerkiksi työmatkat pyöräilen, ja vaatetus on sen mukaista.

En todellakaan halua olla kertakäyttökuluttaja ja toivon, että laadukkuus, luonnonsuojelu ja erityisesti työntekijöiden hyvinvointi ja oikeusturva esimerkiksi vaatetehtaissa näkyisivät entistä enemmän vaatevalinnoisssni.

Roosaliina:

Tyylini on, ja on varmaan aina ollut, aika simppeli. Tykkään käyttää vaatteita, jotka ovat mukavia päällä ja päälläni on usein maanläheisiä, murrettuja värejä. Raitapaitoja omistan toista kymmentä – ne on aina varma valinta, vaikka välillä tuntuu, että päälläni on raitaa joka päivä. Ja vielä öisinkin. Olen vähän sellainen, että tykästyessäni johonkin vaatteeseen, käytän sitä ihan hirveän paljon.

Tykkään miettiä suht tarkkaan, mitä laitan päälleni ja olen myös aika nirso shoppailija. Jos olemme kaupoilla, Henriikalla menee välillä hermo, kun minulle ei kelpaa mikään. Olen usein etukäteen ajatellut päässäni tietynlaisia vaatteita, ja jos sellaisia ei löydy, en osta mitään. Voisi ehkä tehdä hyvää hypätä välillä omalta mukavuusalueelta pois.

Ensimmäisten tyylien vaatteet:

Henriikka:
Huurre-housut
Huurre-jakku
Tasku-T-paita

Roosaliina:
Knoppi-mekko

Pirkko:
Tasku-T-paita
Kuiske-huivi
Vekki-hame

Henriikka:

Äiti ja Roosaliina ovat joskus hauskan varovaisia miettiessään vaatteitaan. Olen itse jo tehnyt kymmenen päätöstä, kun he vielä mutisevat ensimmäisen äärellä. Toisaalta olisin itse välttynyt monelta hutiostokselta, jos olisin kuunnellut heitä ja noudatellut heidän valintaprosessiaan. Olen ehdottomasti meistä kolmesta se, joka innostuu ja sekoaa ostoksilla ensimmäisenä (ainoana).

Siskoltani olen oppinut, että hyvä ja hyvin valittu vaate kestää aikaa. Äitini vuoksi en jännitä, ettenkö voisi vielä 50-vuotiaanakin käyttää juuri niitä vaatteita kuin itse haluan.

Pirkko:

Kuulin tyttäriltäni reilu kymmenen vuotta, että pukeutumiseni on tylsää ja jopa noloa, kunnes aloin vähitellen huomata, että he lainaavatkin mielellään vaatteitani. Kas kummaa, pukeutumiseni olikin “muuttunut” ihan hyväksi (ja nuoret kasvaneet aikuisiksi). Nykyisin onkin mukavaa, kun voimme lainata vaatekappaleita toisiltamme. Saan joskus myös kivoja vinkkejä heiltä vaatevalintoihini.

Roosaliina:

Henriikan tyyli on omaan tyyliini verrattuna usein aika paljon asiallisempi. Hän näyttää aina siltä, että voisi lähteä siltä seisomalta pressitilaisuuteen. Jos tyylit olisivat ihmisiä, omani olisi varmaan lapsi ja Henriikan aikuinen. Henriikka kokeilee rohkeammin uusia vaatteita ja käyttää vaatteita, joita mulla ei tulisi edes mieleen käyttää. Välillä tulee ohilyöntejä (anteeksi sisko rakas!), mutta usein kokeileminen kannattaa.

Äitin tyyli on myös aika yksinkertainen, niin kuin minunkin. On hauskaa, että voin käydä äidin vaatekaapilla ja käyttää samanlaisia vaatteita. Äitikään ei ole niin innokas leikkimään vaatteilla, vaan luottaa omaan perustyyliinsä. Ja sehän toimii!

Toisten tyylien vaatteet:

Roosaliina:
Selja-mekko
Basic-legginssit
Kuiske-huivi

Henriikka:
Kuiske-mekko

Pirkko:
Lumo-tunika
Kampa-housut
Huivi (ruskea)

Ja lopuksi otsikossa luvattu arvonta lukijoille: Kerro kommenttipoksissa mikä asukokonaisuuksista tai vaatekappaleista on suosikkisi. Vastanneiden kesken arvotaan kolme voittajaa, jotka saavat valita vapaavalintaiset Nanson tuotteet itselleen. Jätä vastauksesi 19.11. mennessä.

Ihana äiti, ihana sisko! On kivaa, kun voi jakaa niin pieniä kuin suuriakin asioita rehellisesti tuttujen naisten kesken. Itse asiassa vietämme rentoa perheaikaa tänäkin viikonloppuna, kun samaan syssyyn sattui isänpäivän lisäksi perhepiirin kahdet synttärit ja kahdet valmistujaiset. Kakkua luvassa!

-Henriikka

446 kommenttia

 1. Avatar Alma 11.11.2017

  Sun eka tyyli, toi jakku olisi niiin tarpeellinen omaan vaatekaappiin värikkäiden mekkojen ja vähän kaiken pariksi!
  Ootte kyllä kaikki tyylikkäitä naisia!

  Vastaa
  • Avatar Mäkelä Sirpa-Liisa 12.11.2017

   Vaikea oli valinta mutta housuihmisenä Huurrepökät vei voiton yksittäisenä vaatteena. Kakki asukokonaisuudet kyl ihania ♡

   Vastaa
  • Avatar Johanna 14.11.2017

   Kuiske-mekko on suosikkini. Ihana kuosi, sopii värikkäitten sukkisten kanssa.

   Vastaa
  • Avatar Tytti Seessalo-Airas 14.11.2017

   Knoppi ja Kuiske -mekot ovat kivoja. Tosin kaikki kokonaisuudet ovat hauskoja koska mallit ovat ihanasti hyväntuulisia, itsensä löytämistä naisia. Ja Nansolla erottuva kauniisti yksinkertainen tyyli. Raikas kolmikko!
   Nimimerkki: ilomieli

   Vastaa
  • Avatar Tarja Laine 15.11.2017

   Vekkihame aivan ihana 😊

   Vastaa
  • Avatar Pirkko 15.11.2017

   Huurre-jakku !

   Vastaa
  • Avatar Ritva kaivanto 15.11.2017

   Ei ole minun makuuni…….

   Vastaa
 2. Avatar Jenni 11.11.2017

  Huurre-housut!

  Vastaa
  • Avatar Ciia 14.11.2017

   Kuiske mekko ainakin 💖

   Vastaa
   • Avatar Irma Taunila 14.11.2017

    Kuiske-mekko

    Vastaa
 3. Avatar Susanne 11.11.2017

  Henriikan Huurteet!

  Vastaa
 4. Avatar Peppi-Lotta 11.11.2017

  Knoppi-mekko ja Vekki-hame ovat ihania! Olen ihastellut myös Nanson uusia Frilla-tuotteita – jos arpaonni suosisi, niin ei tarvitsisi kahta kertaa miettiä mihin valinta osuisi, upeaan Berlin-mekkoon <3

  Vastaa
 5. Avatar Tiina Sippula 11.11.2017

  Kuiske-mekko, ja aika monta muutakin:)

  Vastaa
 6. Avatar Bea 11.11.2017

  KUISKE-MEKKO !! <3

  Vastaa
 7. Avatar Julie 11.11.2017

  Kuiske mekko, kuinka kaunis!

  Vastaa
 8. Avatar Marjut 11.11.2017

  Knoppi-mekko <3

  Vastaa
 9. Avatar Anne 11.11.2017

  Knoppi-mekko <3

  Vastaa
 10. Avatar Kaina 11.11.2017

  Oih, Nansoa! Oon ihan rakastunut Nansoon <3
  Näistä vaatteista valkkaisin mieluiten Huurre-housut

  Vastaa
 11. Avatar JennaO 11.11.2017

  Huurrehousut on lempparini! :)

  Vastaa
 12. Avatar Annnu 11.11.2017

  Sun eka kokonaisuus.

  Vastaa
 13. Avatar Minna 11.11.2017

  Kuiske-mekko on kaunis.

  Vastaa
 14. Avatar Ulla 11.11.2017

  Vekki-hame!

  Vastaa
 15. Avatar Kati J 11.11.2017

  Kuiske-mekko näytti ihanalta!

  Vastaa
 16. Avatar Petra 11.11.2017

  Kuiske-mekko on ihana. Samaan aikaan niin rennon ja mukavan, mutta kuitenkin kiinnostavan näköinen

  Vastaa
  • Avatar Birgitta 14.11.2017

   Aivan. Kuiske-mekko on yksinkertainen, mutta kiinnostava ja tyylikäs.

   Vastaa
 17. Avatar Sanni 11.11.2017

  Tuo Henriikkan ensimmäisen tyylin kokonaisuus olisi juuri ja tismalleen se jonka itse valitsisin! Aivan yksi yhteen oman tyylini ja makuni kanssa! Eli iso peukku juuri tuolle kokonaisuudelle :)

  Vastaa
 18. Avatar Maarit 11.11.2017

  Ekan tyylin housut ja jakku yhdistelmä miellyttää omaa silmää eniten.

  Vastaa
 19. Avatar Helmi 11.11.2017

  Sun eka asu on kokonaisuudessaan kiva, vaikka ihania kaikki muutkin vaatteet. Ja ihana perhepodtaus! :)

  Vastaa
 20. Avatar Pikkumyyx 11.11.2017

  Sun ensimmäinen huurre + tasku t-paita kokonaisuus. Täydellinen töihin, vapaalle ja vaikka iltamenoihinkin.

  Vastaa
 21. Avatar Mariem 11.11.2017

  Henriikan eka tyyli, aivan ihanat huurre tunika ja housut. Myös äidin 2. tyyli ja Roosaliinan 2. kuvassa huivi ovat ihania. Olette tyylikkäitä ja itsevarmoja naisia :D

  Vastaa
 22. Avatar Suvi - Kotonainen 11.11.2017

  Ihania kaikki, mutta Huurre-jakku, Huurre-housut ja Tasku-t-paita ovat eniten mieleeni :)

  Vastaa
 23. Avatar Anna 11.11.2017

  Tuo Kuiske -mekko on aika ihana.

  Vastaa
 24. Avatar Alva 11.11.2017

  Roosaliinan toinen tyyli! Rento mutta tyylikäs.

  Vastaa
 25. Avatar A.P. 11.11.2017

  Kuiske-mekko

  Vastaa
 26. Avatar Mirblss 11.11.2017

  Roosaliinan Knoppi -vaatetus!

  Vastaa
 27. Avatar Sape 11.11.2017

  Vekki-hame :) <3

  Vastaa
 28. Avatar Tarja 11.11.2017

  Knoppi-mekko

  Vastaa
 29. Avatar Tareli 11.11.2017

  Tuo Henriikan ensimmäinen yhdistelmä on paras. Mutta Nanson tuotteista saa tehtyä monta muutakin tyylikästä kombinaatiota.

  Vastaa
 30. Avatar Sari 11.11.2017

  Huurre-housut vaikuttavat kertakaikkisen mukavilta ja silti tyylikkäiltä. Juuri oli lehdessä jutua kuinka nyt on muotia nk menocore-trendi eli keski-ikäisten naisten mukavat ja väljät vaatteet :)

  Vastaa
 31. Avatar Anna 11.11.2017

  Huurre-jakku! :)

  Vastaa
 32. Avatar tiina 11.11.2017

  Kuiske-mekko !

  Vastaa
 33. Avatar Mia 11.11.2017

  Huurre-housut! Tyylikkäitä olette :)

  Vastaa
 34. Avatar Elina 11.11.2017

  Henriikka sun eka kokonaisuus on ihana! Tosin voisin kuvitella päälleni myös muut asukokonaisuudet :) Hurmaavia naisia ja asuja!

  Vastaa
 35. Avatar Nelli 11.11.2017

  Henriikan eka tyyli!

  Vastaa
 36. Avatar Anna 11.11.2017

  Henriikan eka kokonaisuus on ihanan tyylikäs, mutta silti mukava ja käytännöllinen!

  Vastaa
 37. Avatar Elli 11.11.2017

  Noi Huurre-housut on ihanat!

  Vastaa
 38. Avatar Sanna 11.11.2017

  Knoppi ja Selja <3

  Vastaa
 39. Avatar Marja 11.11.2017

  Kuiske-mekko näyttää hyvältä ja menee varmasti moneen menoon!

  Vastaa
 40. Avatar Roosa-Maria 11.11.2017

  Toi sinun ensimmäinen asukokonaisuus on ihana!

  Vastaa
 41. Avatar Inka 11.11.2017

  Kuiske mekko on suosikkini.

  Vastaa
 42. Avatar Heidi Pii 11.11.2017

  Huurre-housut ja -jakku! 😊

  Vastaa
 43. Avatar sannami 11.11.2017

  Ihastuin Huurre jakkuun – se pelastaisi monta asukriisipäivää!

  Vastaa
 44. Avatar Raitatuuli 11.11.2017

  Kuiskemekko!

  Vastaa
 45. Avatar Suvi 11.11.2017

  Knoppi-mekko on ihana! Ja ihanasti toteutettu postaus. :)

  Vastaa
 46. Avatar Edit 11.11.2017

  Henriikan molemmat asukokonaisuudet olivat mieleisimmät.

  Vastaa
 47. Avatar Ella 11.11.2017

  Kuiske-mekko! :)

  Vastaa
 48. Avatar Ansku 11.11.2017

  Kampa-housut on hienot.

  Vastaa
 49. Avatar Sanna 11.11.2017

  Olen itsekin löytänyt Nanso,-ja hurahtanut. Näistä suosikkini on Knoppi-mekko. Tai no, ihan kaikki:)

  Vastaa
 50. Avatar Eeva 11.11.2017

  Lumo-tunika sopisi minun tyyliini legginssien kanssa.

  Vastaa
 51. Avatar Annu 11.11.2017

  Vaikea valinta! Kaikki kokonaisuudet hauskoja. Ottaisin siis joko Huurrehousut- tai Selja-mekkokokonaisuuden (näiden välillä mahdotonta valita…).

  Vastaa
 52. Avatar Sussukka 11.11.2017

  Vekki-hame

  Vastaa
 53. Avatar Leena 11.11.2017

  Ainakin Huurre-housuja haluaisin itsekin kokeilla

  Vastaa
 54. Avatar Marja-Liisa Palomaa 11.11.2017

  Huurrehiusut ja huurrejakku!

  Vastaa
 55. Avatar Riina 11.11.2017

  Kuiske-mekko

  Vastaa
 56. Avatar Minttu 11.11.2017

  Huurre-housut sopisivat moneen eri asukokonaisuuteen!

  Vastaa
  • Henriikka Henriikka 23.11.2017

   Onneksi olkoon! Olet yksi voittajista. Laitan sähköpostia pian :) <3

   Vastaa
 57. Avatar AnnaR 11.11.2017

  Sekä Huurre- että Kampa-housut on niin makeet!

  Vastaa
 58. Avatar Emilia 11.11.2017

  Minä olen tykästynyt todella paljon tuohon LUMO tunikaan, joka on kaunis jo pelkästään sellaisenaan ja helppo saada juhlavuutta koruilla tai huivilla. Nanson mallisto menee kerta kerralta kivemmaksi, siinä missä ennen olen mieltänyt ne enemmän “vanhempien” ihmisten vaatteiksi :)

  Vastaa
 59. Avatar Sini Heikkilä 11.11.2017

  Niin kauniita naisia ja kuvia! Kerrassaan ihana postaus. Mun suosikki on tuo Selja-mekko. Ihana väri ja sopii juuri tällaiseen syksyyn. Myöskin tuo Kuiske-mekko on ällistyttävän ihana. Sopii teille aivan loistavasti! :)

  Vastaa
 60. Avatar Lea 11.11.2017

  Roosaliinan toinen asukokonaisuus on paras.

  Vastaa
 61. Avatar Johanna V 11.11.2017

  Huurre-housut!

  Vastaa
 62. Avatar Jenny 11.11.2017

  Lumo tunikka on ihan must 😊

  Vastaa
 63. Avatar llaura 11.11.2017

  Sinun eka tyyli on kivoin! Sopii arkeen ja asusteilla juhlaan. :)

  Vastaa
 64. Avatar Inna 11.11.2017

  Kuiske-mekko kiinnitti heti huomion. Näyttää ihan superkivalta sun päällä – etenkin yhdistettynä noihin kenkiin!

  Vastaa
 65. Avatar Päivi K 11.11.2017

  Knoppi-mekko on aivan ihana! Voisin kuvitella käyttäväni sitä päivittäin, sekä arjessa että juhlassa :)

  Vastaa
 66. Avatar Hanna 11.11.2017

  Knoppi-mekko!

  Vastaa
 67. Avatar Tarjaheleena 11.11.2017

  Kuiske-mekko pomppasi minulle esinn raikkaana ja kiinnostavana mekkona

  Vastaa
 68. Avatar Maija 11.11.2017

  Ihastuttava Selja mekko ❤️ Eikä ekassa kuvassa olleet housut ole yhtään hullummat!

  Vastaa
 69. Avatar Anna K. 11.11.2017

  Vekki-hame ehdottomasti, just täydellinen yhdistettävä!

  Vastaa
 70. Avatar Jaana 11.11.2017

  Huurre-housut näyttää rennon skarpeilta!

  Vastaa
 71. Avatar HeidiS 11.11.2017

  Äiti Pirkon vekkihame on aivan kuin minua varten, hyvä Nanso, HeidiS

  Vastaa
 72. Avatar Milla 11.11.2017

  Kuiske!

  Vastaa
 73. Avatar Ulla 11.11.2017

  Kyllä Pirkon tyyli upposi ja lumo näytti hyvälle.

  Vastaa
 74. Avatar Kukka 11.11.2017

  Huurre-jakku ja Kuiske-mekko olivat mieluisimmat minulle.

  Vastaa
 75. Avatar Sanna P 11.11.2017

  Rosaliinan toinen tyyli on mieleeni.

  Vastaa
  • Henriikka Henriikka 23.11.2017

   Onneksi olkoon! Olet yksi voittajista. Laitan sähköpostia pian :) <3

   Vastaa
 76. Avatar Laura 11.11.2017

  Kuiske-mekko! :)

  Vastaa
 77. Avatar Annika 11.11.2017

  Suosikkini on Knoppi-mekko. 😊

  Vastaa
 78. Avatar Päivi 11.11.2017

  Oi, sun eka asu kokonaisuudessaan ja siskosi pallomekko ovat aivan ihania! 😇

  Vastaa
 79. Avatar Outi 11.11.2017

  Kampahousut ovat suosikkini. Hyvä väri ja kiva pinta.

  Vastaa
 80. Avatar Mirva 11.11.2017

  Henriikan huurteet.

  Vastaa
 81. Avatar Satu 11.11.2017

  Knoppi-mekko 😍

  Vastaa
 82. Avatar Jonsbe 11.11.2017

  Lumo-tunika 😍

  Vastaa
 83. Avatar Miia k 11.11.2017

  Sun eka huurre-tyyli ihana!

  Vastaa
 84. Avatar Jenni Mikkola 11.11.2017

  Suosikkini on Knoppi-mekko. Näyttää todella hyvältä!

  Vastaa
 85. Avatar Satu 11.11.2017

  Henriikan ja äidin asut ekasta kuvasta voisivat molemmat löytäny omasta vaatekaapistani <3 huurre housut ja velli hame erityisesti!

  Vastaa
 86. Avatar Elisa 11.11.2017

  Knoppi-mekko

  Vastaa
 87. Avatar Maarit 11.11.2017

  Kuiske ja Selja mekot on ihania.

  Vastaa
 88. Avatar Susanne 11.11.2017

  Tuo kuiskutusmekko ehdottomasti!

  Vastaa
 89. Avatar Riiti 11.11.2017

  Kuiske-mekko on suosikkini, vaikka kivalta näyttää myös Lumo-tunikakin.

  Vastaa
 90. Avatar Katja 11.11.2017

  Huurre-jakku on hieno!!

  Vastaa
 91. Avatar LauraL 11.11.2017

  Sun ekan tyylit housut = <3!! Inhoan shoppailua, mutta toisaalta inhoan myös aamuisia vaatekriisejä.

  Vastaa
 92. Avatar Jossu 11.11.2017

  Selja mekko on kaunis :)

  Vastaa
 93. Avatar Anna Reetta 11.11.2017

  Kuidkr-mekko vaikuttaa mukavalta päällä, mutta myös tyylikkäältä.

  Vastaa
 94. Avatar Arkeilija 11.11.2017

  Kampa -housut!

  Vastaa
 95. Avatar Jemina 11.11.2017

  Vekki-hame <3

  Vastaa
 96. Avatar svii 11.11.2017

  Tuo Kuiske-mekko on aiiiiivan ihana!s

  Vastaa
 97. Avatar Tiina 11.11.2017

  Knoppi ja kuiske!

  Vastaa
 98. Avatar Maisa 11.11.2017

  Ihania asuja! Knoppi-mekko on suosikkini!

  Vastaa
 99. Avatar Virpi 11.11.2017

  Rosaliinan kakkostyyli oli kiva.

  Vastaa
 100. Avatar Emppu 11.11.2017

  Knoppi-mekko voisi löytyä myös omasta vaatekaapistani. :)

  Vastaa
 101. Avatar Tuula 11.11.2017

  K u i s k e – m e k k o ! ❤️

  Vastaa
 102. Avatar Sonja 11.11.2017

  Kuiske-mekko on suosikkini! :)

  Vastaa
 103. Avatar Salla 11.11.2017

  Sun eka tyyli ehdottomasti :)

  Vastaa
 104. Avatar Tuula Virman-Ojanen 11.11.2017

  Knoppi-mekko on ehdoton suosikkini

  Vastaa
 105. Avatar Krista 11.11.2017

  Henriikan kakkostyylin Kuiske-mekko on mun suosikki: simppeli, mutta samalla hauska.

  Vastaa
 106. Avatar Jasu 11.11.2017

  Kuiske-mekko näyttää tosi kivalta!

  Vastaa
 107. Avatar Anna 11.11.2017

  Vekki-hame näyttää ihanalta!

  Vastaa
 108. Rosaliinan eka asu on tosi kiva, samoin tykkään kovasti vekkihameesta!

  Vastaa
 109. Avatar Nnu 11.11.2017

  Henriikan asu on paras ja ihana kokonaisuudessaan.

  Vastaa
 110. Avatar Anni-Kaisa 11.11.2017

  Ah, kaikki kokonaisuudet on tosi kauniita ja tyylikkäitä, mutta eniten tykkäsin äitisi ekasta asukokonaisuudesta. Ihana hame!

  Vastaa
 111. Avatar Aikkis81 11.11.2017

  Roosaliinan toisen tyylin asukokonaisuus. Varsinkin Selja-mekon väri sopii upeasti. Nanson vaatteet ovat ❤

  Vastaa
 112. Avatar Vilma 11.11.2017

  Huurteet oli siun päällä lempparit :)

  Vastaa
 113. Avatar Tinttiti 11.11.2017

  Tuo sinun päälläsi oleva ensimmäinen kokonaisuus. Täytyy varmaan lähteä heti huomenna nansolle kokeilemaan noita housuja.

  Vastaa
 114. Avatar Milla 11.11.2017

  Henriikan ensimmäinen setti, ihanat nuo Huurteet!

  Vastaa
 115. Avatar Jenni Pauliina 11.11.2017

  Pirkon toinen tyyli, vau!

  Vastaa
 116. Avatar Heini 11.11.2017

  Mun lemppariyhdistelmä on, Henriikka, sun huurteinen vaihtoehto! :)

  Vastaa
 117. Avatar Maria 11.11.2017

  Knoppi-mekko olisi täydellinen arjen pelastaja niissä tilanteissa kun haluaa laittaa päälle jotain mukavaa, mutta tyylikästä.

  Vastaa
 118. Avatar Nuokku 11.11.2017

  Knoppi-mekko!ihanan siisti mutta rento klassikko kuosilla

  Vastaa
 119. Avatar SannaMi 11.11.2017

  Kuiske-mekko :)

  Vastaa
 120. Avatar Sivs 11.11.2017

  Roosaliinan jälkimmäinen tyyli on upea! Selja-mekko hurmaa.

  Vastaa
 121. Avatar Miia 11.11.2017

  Kuiske-mekko on suosikki, tosi kivan näköinen!

  Vastaa
 122. Avatar Maarit N. 11.11.2017

  Kuiske-mekko on ihana 😍

  Vastaa
 123. Avatar Ulla 11.11.2017

  Oottepas upeita asukokonaisuuksia löytäneet jokainen! Omaan tyyliini tuo Kuiske-mekko taitaisi sopia näistä parhaiten.

  Vastaa
 124. Avatar Annakarin 11.11.2017

  Ehdottomasti Kuiske mekko!!

  Vastaa
 125. Avatar Miia 11.11.2017

  Kuiske mekko on suosikkini.

  Vastaa
 126. Avatar Irene 11.11.2017

  Knoppi-mekko!

  Vastaa
 127. Avatar Lotta 11.11.2017

  Huurre-housut tai Vekki-hame! Olen pitkään metsästänyt tuollaista mustaa suht koht perus hametta, mutta tuloksetta. Housut taas sopisivat vaatekaappiini ehkä paremmin, sillä tulee vierastettua mekkojen ja hameiden käyttöä.. Olen pyrkinyt käyttämään enemmän hameita/mekkoja, mutta vielä ainakin tuloksetta. Vielä joskus!

  Vastaa
 128. Avatar Marika 11.11.2017

  Kuiske-mekko on ihana!

  Vastaa
 129. Avatar Satu 11.11.2017

  Huurre mekko sinun päällä <3

  Vastaa
 130. Avatar Laura 11.11.2017

  Selja-mekko on upea!

  Vastaa
 131. Avatar Saarai 11.11.2017

  Knoppi-mekko! Vaikka kaikkia näistä asuista voisin mieluusti käyttää.

  Vastaa
 132. Avatar E 11.11.2017

  Knoppi-mekko! Tosi kiva juttu, toi jotenkin mieleen Kodin Kuvalehden – siis sellaisena kuin se oli silloin muinoin, kun upea Leena Karo oli vielä lehden päätoimittaja.

  Vastaa
 133. Avatar Pauliina 11.11.2017

  Ehdottomasti Huurre-jakku! :)

  Vastaa
 134. Avatar Kaisa 11.11.2017

  Kyllä tuo sun eka asu sopis täydellisesti täydentämään mm vaatekaappia.

  Vastaa
 135. Avatar Nassu 11.11.2017

  Huurre-jakku! Voisin hyvinkin nähdä sen itseni päällä ja kasvava vatsa mahtuisi hyvin tuon kanssa. Aivan ihana!

  Vastaa
 136. Avatar Tanja 11.11.2017

  Kuiske -mekko on kaunis.

  Vastaa
 137. Avatar Amanda 11.11.2017

  Helppo valinta: Knoppi-mekko. Pilkut viehättää aina!

  Vastaa
 138. Avatar Marrie 11.11.2017

  Selja-mekko ja Lumo-tunika näyttävät ihan minulta :) Haaveilen Nanson yöasusta, saisinkohan joululahjaksi?

  Vastaa
 139. Avatar SuviT 11.11.2017

  Huurre-housut ja -jakku ja tasku t-paita on kokonaisuutena paras, mutta Kuiske-mekkokin on ihana :)

  Vastaa
 140. Avatar Ansku 11.11.2017

  Huurteet!

  Vastaa
 141. Avatar Lau 11.11.2017

  Tuo kuiske-mekko näyttää tosi kivalta!

  Vastaa
 142. Avatar AnKa 11.11.2017

  Huurteet ja tasku t-paita. Tykkään nanson uudistuneesta tyylistä.

  Vastaa
 143. Avatar Emmi S 11.11.2017

  Nanson t-paidat erityisesti kiinnostaa. Mutta kyllä tuo Kuiske-mekko on vaan kaunis!

  Vastaa
 144. Avatar Hannele 11.11.2017

  Huurre-housut ja -jakku olisi mukavan tyylikäs kokonaisuus. Me like!

  Vastaa
 145. Avatar Hanna 11.11.2017

  Oi, melkein kaikki asut voisin itsekin pukea, mutta jos yksi pitäisi valita niin sanon Kuiske-mekko. Vaikka siinä ei varmaan imettäminen onnistukaan…

  Milloin Nanson tyyli on muuttunut näin ihanaksi??

  Vastaa
 146. Avatar Heidi 11.11.2017

  Kuiske-mekko 💙

  Vastaa
 147. Avatar Terhi 11.11.2017

  Henriikan eka kokonaisuus on just nappi! Huurre-jakku olis mainio lisä myös omaan vaatekaappiin, täydellinen joka paikan vaate.

  Vastaa
 148. Avatar Emppu 11.11.2017

  Kuiske-mekko on aivan ihastuttava! <3 Muutenkin kauniita asuja.

  Vastaa
 149. Avatar Kiskis 12.11.2017

  Ehdittomasti Roosaliinan Selja-mekko, huivi, housut ja kengät. Tuntusin itseni niissä varmasti itsekseni.

  Vastaa
 150. Avatar Terhi 12.11.2017

  Huurre jakku ja kampa housut, vaikkakin kaikki näistä on kauniita ja osa löytyykin jo omasta kaapista 😍

  Vastaa
 151. Avatar emma 12.11.2017

  Ooh! Muhun puree Roosaliinan ensimmäinen tyyli. Siistit mekot on ihanan vaivattomia, eivätkä välttämättä vaadi stailausta!

  Vastaa
 152. Avatar Elina 12.11.2017

  Kuiske-mekko

  Vastaa
 153. Avatar Sallikka 12.11.2017

  Huurre jakku :)

  Vastaa
 154. Avatar Lina Simojoki 12.11.2017

  Huurre-jakku <3!!

  Vastaa
 155. Avatar klaara 12.11.2017

  Kaikki vaatteet ottaisin mutta ihastuin tosi paljon knoppi-mekkoon. Upea arvonta ja hieno postaus!

  Vastaa
 156. Avatar anna-liisa 12.11.2017

  Mikään ei huono, mutta Kuiske-mekon nimeän!

  Vastaa
 157. Avatar Meiju 12.11.2017

  Henriikan ensimmäinen asukokonaisuus on kyllä ihana! Varsinkin Huurre-housut!!

  Vastaa
 158. Avatar Salli 12.11.2017

  Kuiskemekko on minun mielestä ihana sopii kauniisti.

  Vastaa
 159. Avatar Ninne 12.11.2017

  Suosikkini on Roosaliinan toinen tyyli! Simppeli ja ihanat värit. <3 Pukisin päälleni mielelläni vaikka heti tuon saman kokonaisuuden.

  Vastaa
 160. Avatar Maisa 12.11.2017

  Knoppimekko ja vekkihame aivan ihania!<3

  Vastaa
 161. Avatar Marsvin 12.11.2017

  Tykästyin molempiin kuviollisiin mekkoihin, mekkotyttö kun olen!

  Vastaa
 162. Avatar Elisa 12.11.2017

  Oi, tuo sinun jälkimmäisten kuvien kuiske-mekko on ihana!

  Vastaa
 163. Avatar Laura 12.11.2017

  Tasku-paita

  Vastaa
 164. Avatar sikkuralla 12.11.2017

  Kuiske-mekko on ihana.

  Vastaa
 165. Avatar MariaMountains 12.11.2017

  Henriikan ensimmäinen tyyli :)

  Vastaa
 166. Avatar Lauravanilja 12.11.2017

  Knoppi-mekko näyttää ihanan monikäyttöiseltä! Rento, mutta edustuskelpoinen vaikka duuniin :)

  Vastaa
 167. Avatar Henna 12.11.2017

  Ihania naisia ja hyväntuulisia kuvia! Nanson mekot ovat parhaita! Kuiske- ja Selja-mekot näyttävät teilläkin ihanilta.

  Vastaa
 168. Avatar Emma 12.11.2017

  Kuiske-mekko, aivan ihana!

  Vastaa
 169. Avatar ooonaaa 12.11.2017

  tykkäsin ihan hirmusasti molemmista Henriikan tyyleistä! Ensimmmäinen olisi just hyvä toimisto-lookki ja toka mekko kesän tai syksyn jonnekkin illanistujaisiin ihan best :)

  Vastaa
 170. Avatar Anni 12.11.2017

  Selja-mekko sopisi loistavasti syksyllä edesä oleviin Ristiäisiin! :)

  Vastaa
 171. Avatar Elli 12.11.2017

  Vekki-hame on ihana.

  Vastaa
 172. Avatar Elina 12.11.2017

  Huurre-kamat eli sinun ensimmäinen asukokonaisuutesi!

  Vastaa
 173. Avatar Xeveliina 12.11.2017

  Knoppi-mekko on suorastaan hurmaava! :)

  Vastaa
 174. Avatar Helma 12.11.2017

  Pirkon ensimmäinen asu ja Vekki-mekko. Voi miten monikäyttöinen se olisikaan!

  Vastaa
 175. Avatar Satu 12.11.2017

  Huurre-jakku:)Voi, mitä hyväntuulen kuvia<3

  Vastaa
  • Henriikka Henriikka 23.11.2017

   Onneksi olkoon! Olet yksi voittajista. Laitan sähköpostia pian :) <3

   Vastaa
 176. Avatar Annafiinu 12.11.2017

  Voi, miten hyvän mielen kuvia ja mukavaa, että sinun äiti ja sisko pääsivät myös ääneen :) Tuo sinun ensimmäinen tyyli on ihana, varsinkin nuo Huurre-housut ovat tosi kivan oloiset!

  Vastaa
 177. Avatar MerjaK 12.11.2017

  Kiva juttu ja tyylikkäitä naisia. Suosikkini on Roosaliinan asu:
  Selja-mekko, Basic-legginssit, Kuiske-huivi

  Vastaa
 178. Avatar liinail 12.11.2017

  Knoppi-mekko <3

  Vastaa
 179. Avatar V-sukka 12.11.2017

  Ehdoton suosikkini oli äitisi ensimmäinen asu! Ajaton ja iätön!

  Vastaa
 180. Avatar Mari 12.11.2017

  Huurre-housut! Ihanan rennon tyylikkäät 😊

  Vastaa
 181. Avatar Rosa 12.11.2017

  Minun lempparini on Kuiske-mekko! Ihana!!

  Vastaa
 182. Avatar vei 12.11.2017

  kuiske-mekko on ehdoton suosikkini!

  Vastaa
 183. Avatar Katja 12.11.2017

  Kuiske-mekko on aivan ihana!

  Vastaa
 184. Avatar Maiju 12.11.2017

  Sinun ensimmäinen kokonaisuus sopisi myös omaan tyyliini, mutta myös äitisi ensimmäinen tyyli näyttää
  Minulta :)

  Vastaa
 185. Avatar Anna 12.11.2017

  Ihania kuvia, joista välittyy ihana tunnelma! Jos arpaonni osuisi kohdalle, olisi valintani ehdottomasti sinun ensimmäinen asukokonaisuutesi, ihan nappi yhdistelmä! 👌

  Vastaa
 186. Avatar Suvi 12.11.2017

  Henriikan ensimmäinen asu 👌

  Vastaa
 187. Avatar Arja 12.11.2017

  Henriikan Kuiske-mekko on hauska!

  Vastaa
 188. Avatar Minna 12.11.2017

  Kuiske -mekko! Kauniita ja tyylikkäitä naisia kaikki!

  Vastaa
 189. Avatar Katja Humalajoki 12.11.2017

  Kuiske-mekko!!!! Ihana suomalainen Nanso!

  Vastaa
 190. Avatar Ainokaino 12.11.2017

  Nanson tuotteet ovat nykyään kaikki niin raikkaita ja ajattomia, mutta oma suosikki on tällä kertaa tuo Henriikan ensimmäinen kokonaisuus: Huurre-jakku ja -housut sekä Tasku-t-paita.

  Vastaa
 191. Avatar Saimi 12.11.2017

  Roosaliinan alempi tyyli – ihana! <3

  Vastaa
 192. Avatar Pirkko 12.11.2017

  Kiisket- ja Knoppimekot aivan ihanat ja Kuiske-liina

  Vastaa
 193. Avatar Pirkko 12.11.2017

  Siis Kuiske-ja Knoppimekot ja Kuiske-liina aivan ihanat

  Vastaa
 194. Avatar Hepatsi 12.11.2017

  Äitisi vekkihame-setti, ihan täykky 😍

  Vastaa
 195. Avatar ArjaLa 12.11.2017

  Kuiske-mekko on suosikkina jo ostoslistalla 😍

  Vastaa
 196. Avatar Maikkis 12.11.2017

  Henriikan ensimmäisen kokonaisuudeen pukisin vaikka heti huomenna päälle!

  Vastaa
 197. Avatar Noora 12.11.2017

  Henriikan ensimmäinen asu! Noi housut olisivat täydelliset töihin ja myös vapaa-aikaan, rennot mutta asialliset. :)

  Vastaa
 198. Avatar Erja 12.11.2017

  Kuiske mekko on aivan ihana!

  Vastaa
 199. Avatar Hanna 12.11.2017

  Huurteet ❤️ Kuinka ihanat!

  Vastaa
 200. Avatar Marita 12.11.2017

  Kuiske mekko ja noi huurre housut.Just niin ihanat.

  Vastaa
 201. Avatar Em 12.11.2017

  Kuiske-mekko on ihana!

  Vastaa
 202. Avatar Saana 12.11.2017

  Huurre-housut!

  Vastaa
 203. Avatar Susanna 12.11.2017

  Kuiske-mekko on aivan ihana! Katselin sitä jo vähän sillä silmällä kaupassa jokin aika sitten :)

  Vastaa
 204. Avatar sannero 12.11.2017

  Ihanan hyväntuulisia kuvia 😍

  Tuo Kuiske-mekko sun yllä, se on ihana ja ihanin!

  Vastaa
 205. Avatar ida 12.11.2017

  Kuiske-mekko!! Niin ihana! En kestä.

  Vastaa
 206. Avatar Minna Lehtovaara 12.11.2017

  Ihania kokonaisuuksia!! Jos yksi pitää valita, niin olkoon: Huurre-housut, Huurre-jakku ja Tasku T-paita
  T. Minsku

  Vastaa
 207. Avatar TKH 12.11.2017

  Knoppi-mekko on kuin mulle luotu😍 Muutkin asukokonaisuudet ovat valloittavia!

  Vastaa
 208. Avatar Nanni 12.11.2017

  Kuiske-mekko voittaa! :)

  Vastaa
 209. Avatar Milla 12.11.2017

  Tasku teeppari tai vekkihame – en osaa valita kumpi oli parempi 💙

  Vastaa
 210. Avatar Riikka 12.11.2017

  Kuiske-mekko ehdottomasti! Oon haaveillut musta-valkoisesta kukkamekosta pitkään. :)

  Vastaa
 211. Avatar anna s. 12.11.2017

  Kuiske-mekko :)

  Vastaa
 212. Avatar Eini 12.11.2017

  Huurre/ housut näyttää kivalta -ja erilaisilta omaan arkilookiin!

  Vastaa
 213. Avatar Hanna 12.11.2017

  Ensimmäisten tyylien vaatteet erityisesti niistä
  Roosaliina:
  Knoppi-mekko

  Vastaa
 214. Avatar Päivi 12.11.2017

  Kuiske-mekko

  Vastaa
 215. Avatar Anniinav 12.11.2017

  Ehdottomasti Kuiske-mekko! :)

  Vastaa
 216. Avatar Venla 12.11.2017

  Huurre-jakku ja -housut.

  Vastaa
 217. Avatar Piia 12.11.2017

  Tuo Kuiske-mekko <3____<3 !

  Vastaa
 218. Avatar Kristiina 12.11.2017

  Vekki-hame!

  Vastaa
 219. Avatar Minna 12.11.2017

  Knoppi -mekko, ihanan ajaton malli!

  Vastaa
 220. Avatar Sanna 12.11.2017

  Pirkon eka kokonaisuus oli hieno ❤️.

  Vastaa
 221. Avatar Hanna 12.11.2017

  Kivoja asukokonaisuuksia! Suosikkini on Selja-mekko :)

  Vastaa
 222. Avatar Siinatar 12.11.2017

  Huurre-jakku =)! Mukaan kivaan arvontaan!

  Vastaa
 223. Avatar Krista 12.11.2017

  Kuiske-mekko :)

  Vastaa
 224. Avatar Elise H. 13.11.2017

  Tuo Kuiske -mekko on suosikkini, näyttää todella ihanalta :)

  Vastaa
 225. Avatar Sirkkuli 13.11.2017

  Kuiske mekko on todella ihana :)

  Vastaa
 226. Avatar hilkka 13.11.2017

  Kuiske-mekko on upea :)

  Vastaa
 227. Avatar Johanna 13.11.2017

  Roosaliinan Selja mekko sopisi minun vaatekaappiini :)

  Vastaa
 228. Avatar Tiina A. 13.11.2017

  Kuiske mekko ja Lumo tunika.

  Vastaa
 229. Avatar Sanna-Mari 13.11.2017

  Roosaliinan Selja-mekko kokonaisuus.

  Vastaa
 230. Avatar tiitu 13.11.2017

  Knoppi-mekko :)

  Vastaa
 231. Avatar Iida 13.11.2017

  Kaikki vaatteet on aika kivoja. Mutta eniten tykästyin Huurre-mekkoon.

  Vastaa
 232. Avatar Matleena 13.11.2017

  Henriikan ensimmäinen tyyli ja pirkon ensimmäinen tyyli! <3

  Vastaa
 233. Avatar Anna-Riikka 13.11.2017

  Henriikan jälkimmäinen tyyli eli Kuiske-mekko on kaunein :)

  Vastaa
 234. Avatar Veera 13.11.2017

  Sun eka tyyli on best!

  Vastaa
 235. Avatar Annis 13.11.2017

  Sun ekassa asukokonaisuudessa melkein jo näen itseni viettämässä jakku hulmuten toimiston käytäviä!

  Vastaa
 236. Avatar Eveliina 13.11.2017

  Ompa ihania, käytännöllisiä perusvaatteita, joihin on helppo yhdistellä ties mitä asusteita! Suosikkini on juurikin sen takia sun ensimmäinen asu; todella mukavan mutta silti tyylikkään näköinen, ja semmonen mitä pystyy helposti muokata lisäämällä pieniä yksityiskohtia.

  Vastaa
 237. Avatar Anna 13.11.2017

  Menin heti vilkaisemaan Kuiske-mekkoa, mutta valitettavasti petyin materiaalivalintaan. Viskoosi ei nappaa :( Siksi valintani olisikin lopulta Huurre-housut. Kaipaan siistejä, mutta rentoja housuja kaikkien farkkujen kaveriksi. Huurre-pöksyissä on materiaalitkin kohdillaan!

  Vastaa
 238. Avatar ElinaP 13.11.2017

  Selja-mekko ja huurre-housut ovat suosikkini!

  Vastaa
 239. Avatar Heidi 13.11.2017

  Roosaliinan esittelemä Knoppi-mekko on upein! :)

  Vastaa
 240. Avatar supu 13.11.2017

  Selja-mekko on ihanan värinen, Huurre-housut tosi hauskan malliset. Siinä mun suosikit!

  Vastaa
 241. Avatar Smarianne 13.11.2017

  Huurre-housut

  Vastaa
 242. Avatar Kati 13.11.2017

  Kuiske- mekko on ihana. Selja-mekon väri on upea ja huivi korostaa vielä väriä.

  Vastaa
 243. Avatar Zhanna 13.11.2017

  Lumo tunika 💝

  Vastaa
 244. Avatar Tiinanen 13.11.2017

  Ekasta kuvasarjasta Pirkon ja Henriikan vaatteet miellyttivät eniten silmää. Simppelit perusvaatteet on jokaisen vastekaapin perusta, ne riittävät sellaisenaan tai niitä voi maustaa väreillä.

  Vastaa
 245. Avatar Kati 13.11.2017

  Selja mekko. Kauniita ovat kyllä kaikki. <3

  Vastaa
 246. Avatar Essi Ilola 13.11.2017

  Kuiske-mekko <3

  Vastaa
 247. Avatar Minna 13.11.2017

  Selja -mekko!

  Vastaa
 248. Avatar Päivi 13.11.2017

  Selja, Basic ja Kuiske

  Vastaa
 249. Avatar Eeva-Liisa Vihervaara 13.11.2017

  Toisen tyylin kokonaisuudet ovat kauneimmat. Toivoisin kuitenkin, että niistä olisi myös D-mitoitukset, koska meitä on myös pulleampia! Lisäksi vielä niin, ettei D-kokoisissa olisi hihat kuitenkaan leveät, nimittäin näon usein on!!!

  Vastaa
 250. Avatar Liisa Varvio 13.11.2017

  Selja -mekko

  Vastaa
 251. Avatar Kirsi 13.11.2017

  Selja-mekko. Monikäyttöinen puuvillamekko.

  Vastaa
 252. Avatar Anu Karmouh 13.11.2017

  Selja ja Kuiske 😀

  Vastaa
 253. Avatar Tarja 13.11.2017

  Lumo :)

  Vastaa
 254. Avatar Marja Liisa 13.11.2017

  Onpas vaikea valita! Huurre- housut ja jakku, mekoista Selja.

  Vastaa
 255. Avatar Liisa 13.11.2017

  Kuiske-mekko on ihana.

  Vastaa
 256. Avatar Tiina 13.11.2017

  Huurre-asu ja knoppi mekko molemmat näyttävät hurmaavalta.

  Vastaa
 257. Avatar Pirjo 13.11.2017

  Kuiske-mekko näyttää ihanan rennolta ja mukavalta päällä.

  Vastaa
 258. Avatar Teija 13.11.2017

  Kuiske mekko on oma suosikkini!

  Vastaa
 259. Avatar Jaana 13.11.2017

  Kuiske mekossa on ihana kukkakuosi joka sopii myös talviseen vuodenaikaan! Se nousi suosikikseni näistä!

  Vastaa
 260. Avatar Minttu Hellsten 13.11.2017

  Kuiske-mekko 😍

  Vastaa
 261. Avatar Jonna 13.11.2017

  Lumo.
  Hurmaavan näköinen ja oloinen.

  Vastaa
 262. Avatar Katja 13.11.2017

  Huurre-jakkuun ja Selja-mekkoon olis ihana käärittyä ;)

  Vastaa
 263. Avatar Paula 13.11.2017

  Ekan kuvan lookit toimii!

  Vastaa
 264. Avatar Katariina 13.11.2017

  Huurre-housut ihan parhaat (jotenkin myös hymyilyttää toi nimi….)

  Vastaa
 265. Avatar Heidi 13.11.2017

  Henriikan molemmat asut ovat tyylikkäitä mutta rentoja. Voisin laittaa kumman tahansa itsekin päälle! :)

  Vastaa
 266. Avatar Sonja 13.11.2017

  Henriikan ensimmäinen tyyli.

  Vastaa
 267. Avatar Anu 13.11.2017

  Huurre housut.

  Vastaa
 268. Avatar Sofia 13.11.2017

  Huurre-housut ja jakku!

  Vastaa
 269. Avatar Tellu 13.11.2017

  Mekot, Kuiske ja Knoppi .

  Vastaa
 270. Avatar Reetta 13.11.2017

  Kuiske-mekko!

  Vastaa
 271. Avatar Maarit 13.11.2017

  Huurre-housut! Tyylikkäät ja näyttäis muokkautuvan moneen yläosaa vaihtamalla.

  Vastaa
 272. Avatar Heli 13.11.2017

  Rosalinan Selja-mekko on hieno ja koko asukokonaisuus on nätti.

  Vastaa
 273. Avatar Marjukka 13.11.2017

  Roosaliinan pilkullinen mekko ❤️

  Vastaa
 274. Avatar niina päivärinta 13.11.2017

  Rosaliinan selja- mekko yhdistelmä on ihana, varmasti mukava päällä. Henriikan Huurre-housut ja koko asukokonaisuus olis hauskaa vaihtelua. Oikiastaan kivoja asukokonaisuuksia kaikki!

  Vastaa
 275. Avatar Viivi 14.11.2017

  Lumo-tunika on aivan ihana!

  Vastaa
 276. Avatar Jaana 14.11.2017

  Upea Kuiske-mekko!

  Vastaa
 277. Avatar Eve 14.11.2017

  Kaikkien ensimmäiset asukokonaisuudet ovat ihania!:) Yksittäisenä vaatekappaleena Huurre-housut tai Knoppi-mekko miellyttää eniten.

  Vastaa
 278. Avatar Nina 14.11.2017

  Kuiske Naisten mekko

  Vastaa
 279. Avatar Tanja 14.11.2017

  Knoppi-mekko on ihana!!!

  Vastaa
 280. Avatar Tanja 14.11.2017

  Knoppi-mekko on ihana!

  Vastaa
 281. Avatar Maija 14.11.2017

  Vekki-hame😍 ps. kivasti toteutettu postaus!😊

  Vastaa
 282. Avatar Salla 14.11.2017

  Kuiske-mekko on aivan ihana!

  Vastaa
 283. Avatar Riikka.k 14.11.2017

  Suosikit oli Knoppi-mekko ja housutyyli.

  Vastaa
 284. Avatar Onniska 14.11.2017

  Knoppi-mekko on hauskin! :)

  Vastaa
 285. Avatar Lea 14.11.2017

  Knoppi-mekko on soma :)

  Vastaa
 286. Avatar Minna 14.11.2017

  Huurre-jakku. Näyttää juuri siltä, mitä tarvitaan tähän aikaan vuodesta :)

  Vastaa
 287. Avatar Anu 14.11.2017

  Huurrepökät tai Selja-mekko!

  Vastaa
 288. Avatar Reeta Mikkonen 14.11.2017

  Knoppi ja Selja

  Vastaa
 289. Avatar Aino 14.11.2017

  Huurre-pöksyt ja Vekki-hame! 😍 Syksyllä aina hameet jotenkin ujostuttaa, mutta nyt näyttää niin kivalta että melkein pitäis itsekin rohkaistua. Heh.

  Vastaa
 290. Avatar Emmi 14.11.2017

  Toi sun toka kokonaisuus! Kuiske-mekko on tosi nätti. :)

  Vastaa
 291. Avatar Milla 14.11.2017

  Ihastuin Henriikan Kuiske-mekkoon.

  Vastaa
 292. Avatar Veera 14.11.2017

  Vekki-hame ja Kuiske-mekko ehdottomasti miun lemppareita! Aivan ihania!

  Vastaa
 293. Avatar pikku-orkki 14.11.2017

  Liikaa kiinnostavia!! Nansosta oon viime kuukausina innostunut muutenkin, joten näidenkin vaatteiden habitus miellyttää. Tällä hetkellä garderobissa olisi sijaa Huurre-pöksyille ja -jakulle sekä tolle ihanalle Selja-mekolle -> tuntuu, että vois koko talven pärjätä sillä ja paksuilla sukkiksilla (:

  Vastaa
 294. Avatar Annariina Soini 14.11.2017

  Huurre-housut ja tasku t-paita!

  Vastaa
 295. Avatar Eeva 14.11.2017

  Huurteet oli mielestäni ihania!

  Vastaa
 296. Avatar Vickan 14.11.2017

  Knoppi mekko:)

  Vastaa
 297. Avatar Anneli Maria Mikkonen 14.11.2017

  Lumo tunika, huurre jakku ja ja ja …:)

  Vastaa
 298. Avatar Anna-Riina Aromaa 14.11.2017

  Huurre jakku on aivan ihana! Myös koko sen kanssa kuvissa oleva asukokonaisuus toimii!

  Vastaa
 299. Avatar Anu 14.11.2017

  Lumotunika yhdistettynä leggingseihin.

  Vastaa
 300. Avatar Annukka 14.11.2017

  Knoppi-mekko!

  Vastaa
 301. Avatar Kide 14.11.2017

  Sun ykköstyylisi oli eniten mun mieleeni.

  Vastaa
 302. Avatar Rina 14.11.2017

  Kuiske-mekko 🖤

  Vastaa
 303. Avatar Helena Peltola 14.11.2017

  Kampa- housut, Lumo-tunika, huivi ruskea.
  Reilut, ihanan väriset vaatteet , toimivat hyvin menevällä mummolla!

  Vastaa
 304. Avatar Heidi Kristiina 14.11.2017

  Ihania asukokonaisuuksia! Huurre-housut ja -jakku hurmasivat ja puhuttelevat eniten omaa makua. Myös Knoppi-mekko, jossa sivuilla lähes huomaamattomat, söpöt pikkutaskut. Käytännölliset taskut, joihin sujauttaa nenäliina ja huulirasva :)

  Vastaa
 305. Avatar Eeva 14.11.2017

  Huurre-jakku ja kampahousut!

  Vastaa
 306. Avatar Leena 14.11.2017

  Ainakin Selja-mekko!

  Vastaa
 307. Avatar tid 14.11.2017

  Mä ihastuin Kuiske-mekkoon, tosi kauniin näköinen :-)

  Vastaa
 308. Avatar AH 14.11.2017

  Kuiske-mekko

  Vastaa
 309. Avatar MARJATTA 14.11.2017

  Ihania asu kokonaisuuksia,monta suosikkia löytyy mutta nyt valitsen Lumo-tunikan ja Kampa-housut.
  Lisää vaan vaate esittelyä kyseisellä tavalla,saa todella hyvän kuvan laadukkaista ja erittäin kivoista vaatteista.Kiitos!

  Vastaa
 310. Avatar LIISA RÄMÄ 14.11.2017

  KUISKE MEKKO ON MINUN MIELEEN.

  Vastaa
 311. Avatar Anitta 14.11.2017

  Henriikan ensimmäinen asukokonaisuus; huurre jakku ja housut sekä t-paita

  Vastaa
 312. Avatar BIKKE 14.11.2017

  Huurre jakku tahi kuiske-mekko osaa päättää nanso on kuin toinen iho :)

  Vastaa
  • Avatar Marja 14.11.2017

   Knoppi-mekko onehdoton suosikkini.

   Vastaa
 313. Avatar Miia L 14.11.2017

  Knoppi-mekko on suosikkini!

  Vastaa
 314. Avatar Pia 14.11.2017

  Kuiske-mekko

  Vastaa
 315. Avatar Marleena 14.11.2017

  Huurre-jakku on mieluisa

  Vastaa
 316. Avatar Henna 14.11.2017

  Sinun ensimmäinen asukokonaisuus on suosikkini.

  Vastaa
 317. Avatar Kati Tuominen 14.11.2017

  Ihana kolmikko <3 Huurre jakku on suosikkini.

  Kati :)

  Vastaa
 318. Avatar tarja huhta 14.11.2017

  Huurre housut ja jakku

  Vastaa
 319. Avatar Milla 14.11.2017

  Huurrehousut ja jakku!

  Vastaa
 320. Avatar Heli Koskinen 14.11.2017

  Suomalaista tyylikkyyttä – hyvä Nanaso. Selja-mekko kiehtoo
  T Heli

  Vastaa
 321. Avatar PaulaKoo 14.11.2017

  Kuiske mekko vie voiton, vaikka molemmat sun asut huolisin koska vaan vaatekaappiini.

  Vastaa
 322. Avatar Marianne 14.11.2017

  Lumo tunika & kokonaisuus on tämän nähtyäni ihan must. Sitä mitä etsin. Kiitos!

  Vastaa
 323. Avatar Seljan kuiske 14.11.2017

  Roosaliinan toinen asukokonaisuus on parhain.

  Vastaa
 324. Avatar Ulla 14.11.2017

  Kuiske-mekosta haaveilen :)

  Vastaa
 325. Avatar sari 14.11.2017

  KUiske mekko.

  Vastaa
 326. Avatar MarjaL 14.11.2017

  Kuiske mekko on ihana

  Vastaa
 327. Avatar Lea Räisänen 14.11.2017

  Kuiske-mekko on kyllä kaunis.

  Vastaa
 328. Avatar Lea 14.11.2017

  Kuiske-mekko on kyllä kaunis.

  Vastaa
 329. Avatar Leena 14.11.2017

  Kuiske-mekko, tosin vaikea valita vain yksi!

  Vastaa
 330. Avatar Suve 14.11.2017

  Kaikki on ihania! Etenkin Selja-mekko :)

  Vastaa
 331. Avatar Ritva 14.11.2017

  Huurre housut ja jakku ovat nuorekkaat, monikäyttöiset ja monen vaatteen kanssa hyvin yhdistettävät. Ne sopivat tyyliini. Minulla ei ole ollutkaan pitkään aikaan kunnon ns. siistimpiä housuja, joissa tuntisi olevansa kuin kotonaan. Huurre jakku täydentää asun hienosti ja tekee
  asusta syksyisemmän. Alle sopii monenvärinen paita, koska housut ja jakku ovat väreiltään neutraaleja.

  Myös Kuiske mekko on ihana. Iäkkäämpikin leidi tuntee siinä olevansa nuorekas. Ei ole turhan jäykkä ja muodollinen, mutta hyvin siisti; menee siis tilanteessa kuin tilanteessa.

  Vastaa
 332. Avatar MinnaH 14.11.2017

  Kuiske-mekon printti viehättää!

  Vastaa
 333. Avatar Sandy 14.11.2017

  Huurre housut ja Huurre jakku näyttävät todella kivoilta!

  Vastaa
 334. Avatar Merja 14.11.2017

  Vaikea valinta Knoppi-mekon ja Kuiske-mekon välillä, oma viehätyksensä kummallakin. Ehkä pirteä Knoppi.

  Vastaa
 335. Avatar Laura 14.11.2017

  Kuiske-huivi :)

  Vastaa
 336. Avatar Sinikka 14.11.2017

  Kuiske-mekko on suosikkini <3

  Vastaa
 337. Avatar Hanna 14.11.2017

  Suosikkini on tuo sinun ensimmäinen housutyyli! Ja tuota tasku-paitaa olenkin silmäillyt jo aiemmin…

  Vastaa
 338. Avatar Safiiritar 14.11.2017

  Pirkon ensimmäinen asukokonaisuus miellyttää silmää. Se sopisi mitä mainioimmin myös parikymppisen vaatekaappiin (ja päälle! :D)

  Vastaa
 339. Avatar TuulaL 15.11.2017

  Selja-mekko on siisti!

  Vastaa
 340. Avatar Elviira 15.11.2017

  Kuiske-mekko! Mukavan näköinen päällä ja kaunis kuosi.

  Vastaa
 341. Avatar Satu 15.11.2017

  Knoppi-mekko ehdottomasti :-)
  On tyylikäs ja elegantti. Sopii niin
  arkeen kuin juhlaan ja voi asusteilla
  muokata mieleisekseen. Nahkatakki sopisi hyvin ja saappaat.

  Vastaa
 342. Avatar Tuija Härmä 15.11.2017

  Henriikan huurteisen jakku.

  Vastaa
 343. Avatar Mekumummu 15.11.2017

  Lumo tunika.

  Vastaa
 344. Avatar Riitta Majamäki 15.11.2017

  Hienoja vaatteita, laatua ja tylliä
  Henriikan ensimmäinen asu paras

  Vastaa
 345. Avatar Riitta Majamäki 15.11.2017

  Henriikan ensimmäinen asu paras, tyylikäs

  Vastaa
 346. Avatar Merja 15.11.2017

  Kampahousut näyttivät pirteiltä.

  Vastaa
 347. Avatar Riitta 15.11.2017

  Kuiskemekko on paras!

  Vastaa
 348. Avatar Tinkku 15.11.2017

  Kuiske mekko on tosi kaunis!

  Vastaa
 349. Avatar Sirkku 15.11.2017

  Knoppi-mekko on ihana.

  Vastaa
 350. Avatar t karjalainen 15.11.2017

  Makeita vaatteita! Vielä kun olis mustia/sinisiä/harmaita mukavia perushousuja ja vaikka pliseeratut juhlahousut.
  Valkoisella pohjalla mustalla siveltimellä piirrettyjä kukkis/jkasveja on kuin Kylllitädin saduista silloin muinoin – anno domini.

  Vastaa
 351. Avatar Tuire Tuominen 15.11.2017

  Lumo-tunika ja Kampa-housut on mukavan näköinen asu.

  Vastaa
 352. Avatar Riitta 15.11.2017

  Huurrehousut.

  Vastaa
 353. Avatar Leena 15.11.2017

  Henriikan eka asu paras… tykkään Nanson vaatteista muutenkin

  Vastaa
 354. Avatar Marjo 15.11.2017

  Knoppi!

  Vastaa
 355. Avatar Sonja 15.11.2017

  Knoppi mekko on aivan ihana : )

  Vastaa
 356. Avatar Pirjo 15.11.2017

  Knoppi😍

  Vastaa
 357. Avatar Tanja 15.11.2017

  Hmmm. Kuiske vai Knoppi mekko… VALITSEN KNOPPI MEKON

  Vastaa
 358. Avatar Kaija 15.11.2017

  Kuiske-mekko

  Vastaa
 359. Avatar Tuija 15.11.2017

  Silja -mekko ja Kuiske -huivi!

  Vastaa
 360. Avatar Sirpa 15.11.2017

  Lumo – kampa – huivi

  Vastaa
 361. Avatar Suvi 15.11.2017

  Kuiske-makko

  Vastaa
 362. Avatar Tarja 15.11.2017

  Mekot on mukavia työvaatteita, valitsen Knopin.

  Vastaa
 363. Avatar Satu 15.11.2017

  Roosalinan kokonaisuus sopisi itselle vallan mainiosti! Selja-mekko on todella kaunis ja väri on aivan ihana!

  Vastaa
 364. Avatar Aino Kalin 15.11.2017

  Kuiske mekko on tyylikäs moneen tilaisuuteen

  Vastaa
 365. Avatar Tuula K. 15.11.2017

  Mielenkiintoinen Kuiske-mekko puhutteli. Kaunis kuosi. Mukavan iloiset mallit toivat piristystä aamuun.

  Vastaa
 366. Avatar Auli 15.11.2017

  Kuiske-mekko on sekä sopivan rento, että kuitenkin näyttävä useaan eri tilaisuuteen.

  Vastaa
 367. Avatar Auli 15.11.2017

  Kuiske-mekko on sopivan rento useaan tilaisuuteen/tilanteeseen.

  Vastaa
 368. Avatar Auli 15.11.2017

  Kuiske-mekko sopii useaan eri tilanteeseen.

  Vastaa
 369. Avatar Noora 15.11.2017

  Henriikan ensimmäinen, Huurre-asu!

  Vastaa
 370. Avatar Satu 15.11.2017

  Kuiske mekko on ihana!

  Vastaa
 371. Avatar Mirja Kemppi 15.11.2017

  Kuiske-mekon kuosi on todella kaunis! Eli KUISKE-mekko :)

  Vastaa
 372. Avatar Helena Iltanen 15.11.2017

  Harmaa Lumo tunika ja ihana Kuiske-huivi

  Vastaa
 373. Avatar Virpi 15.11.2017

  Kuiske-mekko 😍

  Vastaa
 374. Avatar Sirpa 15.11.2017

  Lumo tunika

  Vastaa
 375. Avatar Tiina 15.11.2017

  Lumo-tunika ja Kampa-pöksyt

  Vastaa
 376. Avatar Kaarina 15.11.2017

  Selja-mekko, Basic-legginsit ja kuiske-huivi

  Vastaa
 377. Avatar Arja 15.11.2017

  Ehdottomasti Kuiske-mekko

  Vastaa
 378. Avatar Tiina 15.11.2017

  Henriikan eka tyyli on tyylikäs mutta samalla rento. Kuiske-mekkoa olen itse käynyt sovittamassakin Nanson-myymälässä, aivan ihanan tuntuinen päällä!

  Vastaa
 379. Avatar Pirjo Humppi 15.11.2017

  Knoppi ja Kuiskemekot mieluisia. Sopivat moneen menoon, rentoja.

  Vastaa
 380. Avatar Pirjo Humppi 15.11.2017

  Knoppi ja Kuiskemekot mieluisia.

  Vastaa
 381. Avatar Päivi 15.11.2017

  Selja-mekko tuo ihanasti väriä harmaaseen syksyyn. Ehdottomasti suosikkini.

  Vastaa
 382. Avatar Marja-Liisa 15.11.2017

  Kaikki asut ihania. Kuiske- mekko ja Huurre- jakku ja – housut eniten minun makuuni.

  Vastaa
 383. Avatar Soili Savolainen 15.11.2017

  Kuiskemekko on ihana. Kaikki muutkin ovat oikein onnistuneita!

  Vastaa
 384. Avatar Kaisa 15.11.2017

  Kuiske-mekko <3

  Vastaa
 385. Avatar Tarja Koivusilta 15.11.2017

  kuiske mekko

  Vastaa
 386. Avatar Terhi Virta 15.11.2017

  Henriikan housuasu

  Vastaa
 387. Avatar Kaarina 15.11.2017

  Selja -mekko, Basic-legginsit ja Kuiske-huivi

  Vastaa
 388. Avatar Elsi 15.11.2017

  Roosaliinan toinen kokonaisuus.

  Vastaa
 389. Avatar Erja 15.11.2017

  Lumo-tunika 🖤

  Vastaa
 390. Avatar tiiu 15.11.2017

  Kuiske-mekko on kaunis.

  Vastaa
 391. Avatar Jennio 15.11.2017

  Kuiske-huivi oli tosi kivan näköinen t-paidan kanssa :)

  Vastaa
 392. Avatar Maria 15.11.2017

  Kuiske-mekko on ihastuttava. Mutta myös Huurre-jakku ja- housut ovat minun mieleeni.

  Vastaa
 393. Avatar Ritva 15.11.2017

  Lumo-tunika on kaunis ja lämpimän näköinen.

  Vastaa
 394. Avatar Eve 15.11.2017

  Huurre-housut ja Vekki-hame😍

  Vastaa
 395. Avatar rIa 15.11.2017

  Kuiske- mekko on ihanan herkkä ja kaunis :)

  Vastaa
 396. Avatar TiiaK. 16.11.2017

  Tuo sun ekan tyylin pitkä harmaa jakku on ihana!

  Vastaa
 397. Avatar Päivikki 16.11.2017

  Roosaliinan Knoppi-mekko.

  Vastaa
 398. Avatar Maritta 16.11.2017

  Mustat Huurre-housut ja harmaa Huurre-jakku ovat minun mieleen. Knoppi-mekko on myös nätti.

  Vastaa
 399. Avatar Virpi 16.11.2017

  Knoppi ja Kuiskemekot ovat minun mielestä hyvännäköisiä, housuista Huurre tosi ´kivat.

  Vastaa
 400. Avatar Marja Teppola 16.11.2017

  Kuiske-mekko on kaunis : )

  Vastaa
 401. Avatar RIA 16.11.2017

  Kuiske mekko. Ihan ehdoton

  Vastaa
 402. Avatar RIA 16.11.2017

  kuiske mekko ihan ehdoton

  Vastaa
 403. Avatar Pirjo 16.11.2017

  Pirkolla tummansininen Lumo-tunika. Mietin, etten ole huomannutkaan, että Nansolla noin reipas ja käyttökelponen tunika. Täytyypä käydä sovittamassa.

  Vastaa
 404. Avatar mimo 16.11.2017

  Molemmat Pirkon tyylit aivan timanttia !

  Vastaa
 405. Avatar Liisa 16.11.2017

  Taskupaita ja vekkihame. Helppo, huoleton, mutta kaunis kokonaisuus.

  Vastaa
 406. Avatar Anna 16.11.2017

  Huurre-jakku!

  Vastaa
 407. Avatar Elina M. 16.11.2017

  Huurre -housut ja Roosaliinan Knoppi -mekko.♡

  Vastaa
 408. Avatar Hanna 16.11.2017

  Henriikan ensimmäinen kokonaisuus on ihana! Tosin olen kyllä mekkotyttökin, joten mekotkin olivat mieleeni. Nanso on kyllä onnistunut tässä tyylinsä freesaamisessa!

  Vastaa
 409. Avatar Helka 17.11.2017

  Kuiske-mekossa on kaunis malli ja ihana kuosi

  Vastaa
 410. Avatar Suvimarja Rannankari-Norjanen 17.11.2017

  Olipa hauska blogi! Monista hyvistä vaihtoehdoista Huutre-jakku vei nyt omassa mielessäni voiton.

  Vastaa
 411. Avatar Petra 17.11.2017

  Selja mekko on aivan ihana! Sopii hyvin mallin päälle!

  Vastaa
 412. Avatar Emilia 17.11.2017

  Pirkko-äidin t-paita + hame -yhdistelmä 5/5!

  Vastaa
 413. Ehkä se on tuo sinun yllä oleva eka setti :)

  Vastaa
 414. Avatar Rianne 17.11.2017

  Kaikissa tyyleissä oli monta ihanaa elementtiä, mutta pidin eniten Huurre housuista ja Vekki hameesta :) Olen ollut “Nansotyttö” lempivaate ajoilta asti ja ihana huomata että brändi on jälleen raikastunut <3

  Vastaa
 415. Avatar Milla 17.11.2017

  Kuiske-mekko on hurjan kaunis!

  Vastaa
 416. Avatar jensu 17.11.2017

  Äitisi eka kokonaisuus on tosi mukavan ja omaan tyyliini sopivan näköinen. Voisin pukeutua noin ensi kesänä :)

  Vastaa
 417. Avatar Anniina 17.11.2017

  Ehdoton suosikki: Pirkon eka tyyli! Vekki hame ja Tasku-paita on luotu yhteen. Ihanan simppeliä, mutta naisellista. Love it!

  Vastaa
 418. Avatar Inkeri 17.11.2017

  Huurrepöksyt ehdottomasti! Näyttää vaivihkaa skarpilta eikä silti purista, best.

  Vastaa
 419. Avatar Joliel 17.11.2017

  Ehdottomasti Huurre-housut ja jakku! <3

  Vastaa
 420. Avatar Elli 18.11.2017

  Tykkään eniten Huurre-jakusta. Hauskaa miten Nansolta löytyy noin kivan nuorekkaitakin vaatteita, tämä postaus muutti omaa asennettani Nansoa kohtaan :)

  Vastaa
 421. Avatar Hely R. 18.11.2017

  Selja-mekko

  Vastaa
 422. Avatar Assi 18.11.2017

  Sun eka tyyli iski kyllä eniten. Mielellään pukisin vaikka koko kokonaisuuden itsekin. :)

  Vastaa
 423. Avatar NannaS 18.11.2017

  Selja mekko :)

  Vastaa
 424. Avatar Sisko H 18.11.2017

  Pirkon toinen kokonaisuus on mieleinen.

  Vastaa
 425. Avatar piitu 18.11.2017

  Kuiskehuivi näyttää kivalta!

  Vastaa
 426. Avatar Kati 18.11.2017

  Lumotunika näyttää sellaiselta jonka lukisin mielelläni päälleni!

  Vastaa
 427. Henriikan ensimmäinen asuyhdistelmä on suosikkini.

  Vastaa
 428. Avatar sarita 19.11.2017

  Lumo tunika

  Vastaa
 429. Avatar Olga 19.11.2017

  Roosaliinan ja Pirkon mekkoset ja hameet ensimmäisissä kuvissa olivat melkoisen valloittavia! Juuri semmoisia siistimpiä asuja, jotka kelpaa päivän kuin päivään, mutta eivät ole liian fiiniä osastoa.

  Vastaa
 430. Avatar Kati 19.11.2017

  Kuiske-mekko ja Selja-mekko&huivi! ♡

  Vastaa
 431. Avatar ansu88 19.11.2017

  Tuo asukokonaisuus missä on violetti tunika.

  Vastaa
 432. Henriikka Henriikka 23.11.2017

  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille osallistujille. Aivan ihania kommentteja.

  Voittajiksi arvottiin: Satu, Sanna P ja Minttu. Laitan teille sähköpostia.

  Mukavaa joulunodotusta kaikille. <3

  Vastaa
 433. Avatar Hanna-Mari 19.1.2018

  Niin kivoja kaikki – vaikea valita yhtä! Mutta koska olen mekkojen ystävä, päädyin Seljaan ja Kuiskeeseen lopulta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.