Huoleton sydän

Olen ylpeä itsestäni. Taisin kerrankin onnistua laittamaan hiukseni huolettoman näköisiksi. Ei sotkuisen, tai liian pöllähtäneen näköisiksi, vaan huolettomiksi. Hauskalta näyttävät nuo aurinkohapsut valoa vasten. Huolettomaan lokakuun sydämeen sopii huoleton hiuskuontalo (tai jos se sydän ei ihan huoleton olekaan, niin ehkä huoleton hius tekee sydämestäkin keveämmän).
Huolettomien hiusten kaveriksi valikoitui pinkki lempparini: suurensuuri, ohut kauluspaitani. Monenmonta vuotta luulin, että ”vaaleat hiukset+pinkki väri” on automaattisesti aivoton bimbokombo. Toisin olen kuitenkin päätellyt tätä nykyä, ja pinkki on tullut vaatekaappiin jäädäkseen.

Ja ettei huolettomuus jäisi vain hiuksiin ja sydämeen, niin korvissani lentelivät linnut. Ollaanpa sitä tänään villejä ja vapaita. Pääskys-korvikset löytyivät joskus Seppälän korurekistä.

Sitten tarvittiinkin vain mustaa, mustaa ja mustaa. Eli jo muutama juttu sitten esitelty Marimekon pitkä puvuntakki, pillifarkut ja sirot ympärivuotiset kaverini, maiharit. Ehkä viimeistään tämä mahtipaketti mustaa estää bimbokombon.

 Olkaa huolettomia.
Peace and Love.
Rakkaudella, Henriikka
takki/Marimekko, kauluspaita/Gina Tricot, farkut/Levi’s, kengät/kirppis, korvikset/Seppälä

6 kommenttia

 1. Anonymous 17.10.2012

  Mitä ihmettä kukaan ei ole kommentoinut tähän! MÄ RAKASTAN TOTA ASUA JA NOITA KUVIA!

  Vastaa
  • Henriikka 20.10.2012

   HAHa mäkin meinasin lannistua, kun ei miltei vuorokauteen kuulu mitään. Ihmiset on niin kyllästettyjä näistä blogeista, että eivät enää ehkä koe tarpeelliseksi viestiä.

   Vastaa
 2. ELLA 17.10.2012

  oih miten upea oot

  Vastaa
 3. Piia 18.10.2012

  Ihana tuo paita. Tahtoo samaa väriä omaan vaatekaappiin!!

  Vastaa
  • Henriikka 20.10.2012

   Sitä on yllättävän vähän kaupoissa, mikä on sinänsä outoa. Vaaleanpunaista on, mutta täydellistä pinkkiä ei niinkään-. Kiitos ja toivottavasti sulla on pian jotain uutta vaatekaapissa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.