Tää on kai sitä rentoa casualia

IMG_9866 (kopio) IMG_9965 (kopio)IMG_9914 (kopio) IMG_9981 (kopio)IMG_9947 (kopio)IMG_9993 (kopio)

On se kumma, pihalla vaan sataa. Sataa ropisee menemään ja kaikki entinen aurinko on täysin unohdettu. Nämä kuvatkin ovat ennen näitä lannistavia ilmastohyökkäyksiä. Tänään ei tehnyt mieli laittaa vaaleanpunaista päälle, vaan nappasin naulakosta talvitakin ja lykin sen alla turvallisesti. Unohdin pipon ja hanskat, mutta muuten olin turvassa.

Kuvien asu oli kuitenkin hyvien kelien asu. Puukorot ja trenssi, pystyi kiertämään kaupunkia kunnon vauhdilla. Vaaleanpunainen paita (vai onko tuo tunika? inhoan sanaa tunika) ja kukkakuosinen, karkkivärinen huivi ovat eräältä lempimerkiltäni Twist & Tangolta. Juuri siltä samalta merkiltä, jolta hankin alkukeväästä super-alennuksesta maailman kauneimman nahkatakin. Oikeastaan en ole koskaan aiemmin omistanut tuollaista t-paitahihaista mekkopaitaa, mutta se näyttää ihan veikeältä. Toiset tohtii käyttää tuollaisia ihan paljain säärin, itse turvaudun farkkuihin.

Sataa, sataa. On se kumma. Oikeastaan siitä tulee myös energinen fiilis. Näkee, kun luonto vihertyy vihertymistään ja allergikot pääsevät vihdoin viimein pälkähästä. Huomenna vapaata, mikä taitaa tarkoittaa nyt vaaleanpunaisen valkkarin korkkaamista.

– Henriikka

paitamekko & huivi/Twist & Tango (saatu), trenssi/Filippa K., farkut & kengät/second hand

12 kommenttia

 1. Naava 28.5.2014

  Tän päiväinen sade innoitti minut liikkeelle, vaikka yleensä möllötän mielummin kotona. Toisaalta, liikuin sitten elokuvateatteriin möllöttämään ja katsoin Maleficentin. Se oli kyllä tän päivän kruunaus. Jos vaan mahdollista niin suosittelen katsomaan! En tohdi antaa juonipaljastuksia :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2014

   Olenko vähän urpo, kun en ole edes kuullut tuosta leffasta? Olisi kyllä leffalippuja käytettäväksi, joten ehkä askeleeni suuntaa elokuviin. Eihän ollut jännä? Inhoan jänniä.

   Vastaa
   • Naava 31.5.2014

    Aika jännä ettet oo kuullu, tuntuu et joka paikka tursuaa sitä mainosta. Mutta ei sitä voi kaikkea huomata. Ja ei se mikään jännityselokuva ole, vaikka vaihdikkaita kohtauksia löytyy.

    Vastaa
 2. Maija 28.5.2014

  Miten olisi sana paituli kuvaamaan tuota epäpaitatunikaa?

  Kiva postaus, taattua Henriikka laatua :3

  -Maija

  Vastaa
 3. Nonna 29.5.2014

  Vaikka olenkin vannoutunut aurinkofani, niin silti itsekin nautin nyt tuosta sateesta, on ihanaa nähdä kuinka luonto herää henkiin ja kaikkialla on niin vihreää.
  Nyt tosin toivon että lauantaina paistaisi aurinko täysillä, meillä kun on silloin häiden juhlinta nro 2! Ei tehty tätä naimisiinmenoa ihan normaalilla kaavalla… Tammikuussa mentiin maistraatissa naimisiin ja tarkoitus oli silloin juhlia pienesti vain muutaman ystävän kera, loppuillasta meitä oli iso sekalainen seurankunta ystäviä ja tuttuja joihin kaikkiin oltiin törmätty vain sattumalta ja pyydetty sitten jäämään mukaan juhlimaan. Ja siitä muodostuikin yksi elämäni parhaimmista illoista :) Nyt on sitten vuorossa rento kahvittelu sukulaisten ja perheiden kanssa, ja kesän lopussa vietetään sitten niitä isoimpia ja suunnitelluimpia kekkereitä, festariteemalla! Onhan tämä vähän hassua juhlia näin monessa eri osassa, mutta toisaalta taas, miksi juhlia vain kerran jotain niin kaunista ja upeaa asiaa kuin rakkaus. Mielestäni sitä sietäisi juhlia vaikka joka päivä :)

  Anteeksi nyt tämä kilometrikommentti, tunteet on nyt vähän pinnassa ja intouduin jaarittelemaan :P

  Mutta kaunis asu ja ihana postaus :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2014

   NAIMISIINMENO! Oivoivoi miten ihanaa. Suuret onnittelut.

   Mutta sen minä vaan sanon, että ei kannata stressata säästä. Se on viimeinen asia, johon voi vaikuttaa, ja siksi siihen ei kannata laittaa liikaa voimavaroja. Satoi tai paistoi, niin päivä on varmasti mieletön. Meidän hääpäivänä paistoi, satoi ja kirkosta lähti sähköt, kun ukkosti. Mutta se oli ihanaihana päivä.

   Onnea kovasti ja kiitos ajatuksenjuoksusta.

   Vastaa
 4. Nimetön 29.5.2014

  Onpas kiva asu! :)

  Vastaa
 5. Stadin Style 29.5.2014

  Tykkään paitamekosta ja trenssistä! Olet tosi kaunis!

  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2014

   Trenssi on kyllä ikisuosikki, vaikka ostinkin sen vasta vuosi sitten. Kiitos Stadin gimmalle.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.