Kelle pamahtaa paita?

TÖTTÖRÖÖ. Olen suorittanut vaativan ja omia sanojani lainaten ”törkeen siistin arvonnan”. Pissit housussa yritin saada voittajaa valittua. 116 osallistujalla en jaksanut toimittaa arvontaa perinteisellä nosta lappu hatusta -mallilla, vaan käytin ihka ihanaa The Randomiseria.

Kommentit oli ihan suklaapuuroa, nautin jokaisesta. Kiitos. Uusi ulkoasu kehittyy niin ajatuksen- kuin konkretiantasollakin ja juttuideat on kirjattu inspiraatio-vihkoon (kyllä, minulla on sellainen….). Kun toinen skippaa ruokajutut, niin toinen toivoo niitä lisää. Joku nauttii muotikuvista ja joku inhoaa niitä. Sen haluan kuitenkin sanoa, että netistä napatut kuvat on yhtä lailla henkilökohtaisten rinnalla harkittuja, vaikka joku epäili niiden vain olevan blogin täytettä. Palaute oli ihmeellistä ja riemastuttavaa, mutta hyviä risujakin oli. Kehotan jatkossakin avaamaan sanasen arkkunsa sekä risujen että ruusujen kanssa. (kerro jo se voittaja…)

Arvonnan voittajaksi itsensä hiihteli (pär pär sanoo rumpu):

Claire


Tykkään siitä, että oot niin ihanan maanläheinen ja ihanasti erikoinen. Valokuvat on ihania ja kaikki kurkistukset sun parisuhteeseen, perhesiteisiin jne on suloista luettavaa. Pidät kuitenkin hyvin yksityisyyden rajat, ei oo koskaan tullut sellaista ”pitikösunnyttuokinkertoa” – fiilistä.

Mistä en tykkää, pöh. Haluan kovasti antaa jotain rakentavaa kritiikkiä, kun sitä pyydettiin, mutta hirveen vaikee keksiä :D Lupaan kertoa heti, kun semmoista keksin.

Heijee, keksin sittenkin heti rakentavaa kritiikkia :D Eli risuja siitä, ettet juuri koskaan mainitse kirppislöytöjesi hintoja. Olis kiva tietää, millä budjetilla teet löytöjäsi :)”
Onnea tulevalle hianon paidan omistajalle ja pyyhkikää te muut kyyneleet, onhan joulu!

Clairen kommentista innostuneena ja joulunaikaa (minulle perheaikaa) kunnioittaen seuraa nostalginen jäniskevennys aina niin rakastavasta, hellästä ja hillitystä perheyhteydestämme. Meidän miniperhe ja parisuhde jääköön nyt oman onnensa nojaan.

Nyt joulu joulu joulu ja muutama päivä ihan ilman blogia. Toivottavasti tekin. Sitten taas topakasti tyylin äärelle. Kaikille joulurauhaa ja silleesti. Ei mitään nissejä ja nasseja, vaan ihanaa seesteistä joulua.
Henriikka
Kuvat: we heart it

7 kommenttia

 1. jadyn 23.12.2011

  Ihanaa joulua myös sulle. :> Nautitaan.

  Vastaa
 2. sarq 23.12.2011

  ihana toi kuva mis koko perhe hyppii trampoliinilla :D ja hyvät joulut sinnekkin:)

  Vastaa
 3. sänna- 25.12.2011

  yhyy yks katkera epävoittaja täälä kirjottelee! eivaan oikeen hyvää joulua sinnekkin suuntaan! =) oikee syy tähän kommenttiin oli se, että innostuin noista paidoista niin kovasti että aion semmosen itelleni tilata ja kysyn nyt tyhmänä et aiotko sä hoitaa ton tilauksen suomeksi vai englanniksi? :D kun ymmärsin että kyseessä on suomalaiset tekijät, mutta sivut on silti englanniksi…. tämmönen epätoivonen urpo kiittää jo etukäteen =)

  Vastaa
 4. Henriikka 26.12.2011

  Jadyn: Niin nautittiinkin! Toivottavasti sielläkin.

  sarq: niin minustakin, tosin muutaman vuoden vanha. Hyvää joulunjämiä sulle!

  sänna-: Oi että, teitä taitaapi olla muutama! Mutta ei ne niin kalliita ole, joten tilaamaan vaan. Tollasia taiteilijatyyppejä pitääkin tukea, vielä suomalaisia. Voit tehdä vallan mainiosti tilauksen Suomeksi.

  Vastaa
 5. Claire 28.12.2011

  FEHIFHIWQENFKNKASKLln PUYAAA

  MÄ EN OO KOSKAAN VOITTANU MITÄÄN! HITTO! KIITOS!!! <3

  Vastaa
 6. Henriikka 28.12.2011

  Ihana Claire! Pian saat karhu-suosikin. ONNENPEKKA.

  Vastaa
 7. Claire 28.12.2011

  Myönnetään! Taidan ottaa käyttöön lisänimen ”onnetar suosii”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.