Uskon ikuiseen rakkauteen

Hengittää ihoa paljasta vasten,
nauraa silmät veessä,
päästää ulos kyyneleet.

Hengittää, olla kaltainen lasten,
nauraa silmät veessä,
päästää ulos kyyneleet.

Olen katsonut heinäkuisia kuvia rakkaiden ystävien pihahäistä. On se uskomatonta, että ihmiset ja sielut vain löytävät toisilleen sopivat. Ja vielä sekin, että kauniin morsiamen sisällä kasvaa uusi, ihmeellinen, tuikitärkeä elämä.

En pysty miettimään pidemmälle, kun silmät kostuvat liikaa. Katsoessani tuota ensimmäistä kuvaa aiemmin tänään, annoin jo liikutuksissani kaikille muille seitsemälle ylläpito-oikeudet yhteisessä WhatsApp-ryhmässämme. Ja olin sentään ollut ryhmän hallitsija jo monta vuotta. Vaihtanut profiilikuvaksi mitä haluan ja kokenut suurta vallantunnetta. Tunteet johtivat demokratiaan, myöhemmin saattaa kaduttaa.

Tuonne asti jos pääsen,
onko helpompi niin?
Tuonne asti jos pääsen,
onko aikaa ottaa syliin?

Kerro miksi on vaikee
olla nyt ja uskaltaa.
Kerro miksi on vaikee.

On ihanaa, että tiedän jo nyt ensi vuonna olevan ainakin kolmien ystävien häät. Yhdet keväällä, yhdet kesällä, yhdet syksyllä.

Niin pysyvät nämä kolme: kauniit vaatteet, kakku ja rakkaus, mutta suurin niistä on rakkaus. Mutta eivät nuo kaksi muutakaan haittaa lainkaan. Eikä pitkäksi venyneet illat, hyvät tanssit tai itkettävät isien puheet. On hyvä tietää jo nyt pitkän talven lohdutukseksi, että ensi kesänä karkeloidaan taas rakkauden vuoksi.

Minä uskon taatusti ikuiseen rakkauteen.

Rajan toisella puolen joukot liikkuu jo,
pitkin ruosteista siltaa laskee aurinko.

Rakasta mua nyt,
kun tätä onnea pelkään niin.
Rakasta mua nyt.

-Henriikka

Kuvat: Jussi Rekiaro Photography
Laulunsanat: Juha Tapio – Hengittää

7 kommenttia

 1. Katariina 6.9.2017

  ❤❤

  Vastaa
  • Henriikka 10.9.2017

   Rakkautta on aina niin ihana juhlia.

   Ps. Kiitos maininnasta blogissasi. Oli niin ilahduttava yllätys.

   Vastaa
 2. Selina 6.9.2017

  Voi rakkaus ja häät <3 Meillä oli tänä kesänä saman kaveriporukan sisällä kolmet häät: kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa. Siihen päälle sitten vielä kaikkien polttarit :D Käsite "hääkesä 2017" tuli aika tutuksi ja voi kuinka paljon naurua, itkua, tanssia, saunomista ja kesäöitä tuolla porukalla koettiin.

  Vastaa
  • Katariina 7.9.2017

   Ihanaaa !! <3 Sitä ootellessa, että omat sisarukset, serkut ja ystävät alkaisi mennä naimisiin. Meitä onkin niin paljon, että juhlia varmasti riittää kunhan se aika koittaa. <3 Häät on ihania! Rakkaus on upeinta maailmassa! <3

   Vastaa
  • Henriikka 10.9.2017

   Uijui, teillä on ollut kunnon hääkesä. Mutta onneksi häitä jaksaa aina juhlia uudestaan ja uudestaan.

   Vastaa
 3. Ranja 7.9.2017

  ?❤?

  Ja juhis!! ❤❤

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.