pipo ja etuheitto

Inhottaa, kun suklaamurot tekee maidosta ruskeaa. Toisista se on ihanaa, mutta eihän riisimurojakaan syödä kaakaon kanssa. Kodistamme ei löydy parittomia mukeja. Mutta yhdestä pidän ja se saa jäädä kaappiimme: Jannen siskoltaan saama Marimekon muki on kerrassaan ihana. Ärsyttää, kun halvoissa kahvinkeittimissä vesisäiliön viivat on niin haaleita, että pitää siristää, jotta saa oikean määrän vettä laitettua. Olen yrittänyt selitellä, että blogini nimi oikeuttaa minut hankkimaan Mocca Masterin. Olisi ehkä pitänyt kuitenkin nimetä blogi vaikka ”keltaiseksi kuplaksi” tai ”törkeen kalliiksi sniikkereiksi.”

Helsingissä tuulee koko ajan. Jos laittaa pipon alle etuheiton, niin se vaatii aika kovasti hiustököttejä. Siitäkin huolimatta pipon alta pilkistävä etu-jeejee on varmasti yksi helpoimmista ja rennoimmista likaisen-tukan-kampauksista. Tupeeraa, suihki lakkaa, kampaa päältä, vedä pipo edestä taakse ja vähän takaisin päin, jotta heitto nousee hitusen. Näin se homma etenee.
MUTTA tänään paistaa aurinko ja on aivan tyyntä, joten joudun syömään sanani.
Joudun tekemään sen usein.
Ihana sunnuntai ja vielä viikko lomaa. Kyllä, meikseli elää herroiksi.
Henriikka
Pipo, Carhartt/Dropin, huivi&neule/h&m, takki&mustat pökät/Carlings, korvis/Glitter, lapaset&kengät/kirpputori (ainiin takki, tumput, paita ja huivi on kaik Jannen vaatekaapista)

27 kommenttia

 1. sarq 8.1.2012

  oot ihana :–) ” etu-jeejee ” :DD

  Vastaa
 2. ida 8.1.2012

  Sulla vielä viikko lomaa, mä oon ollu jo viikon koulun penkillä. :<

  Vastaa
 3. emppu 8.1.2012

  rakastan sun tyyliä yli kaiken ! (: ihanan boheemi, jos niin saa ilmaista.

  Vastaa
 4. miu 8.1.2012

  sama kahvinkeitin kun meillä !! just keitin kahvia ja tuskailin että missä perkeleessä se taas se neljän kupin raja on.. :D

  Vastaa
 5. Mahtijanne 8.1.2012

  Hyvännäköinen miekkonen sulla!

  Vastaa
 6. Anonymous 8.1.2012

  himskatti, Rukalla oli alennuksessa just tollanen pipo, nyt harmittaa etten ostanu :D mut kiva tyyli sulla :) ja kirpputorit popittaa :)

  Vastaa
 7. ROOSA 8.1.2012

  Hei ihana toi uus ulkoasu! Simppeli, mut persoonallinen ja sopii tohon otsikkoon :) Pointsit!

  Vastaa
 8. Sofia 8.1.2012

  ihanat noi peace korvikset ! :D

  Vastaa
 9. Ida 8.1.2012

  AHha, mulla taitaa olla sama kahvinkeitin, mutta mustana! Törmään samaan ongelmaan vain kun kylässä on vieraita, itselleni osaan keittää kahvin mututuntumalla. Onpas muuten tyhmä sana, mututuntuma!!

  Mutsiis niin, tykkään asusta kovasti! Tuo violetti on hyvä sävy parkatakkiin!

  Vastaa
 10. Hanna 8.1.2012

  Toi kahvinkeitinjuttu on niin totta. Uhkasin olla vaikka tarpeen vaatiessa syömättä kunhan saan Mocciksen. Onneksi keitin ilmaantui tuparilahjaksi ja mä sain syödäkseni.

  Vastaa
 11. Anonymous 8.1.2012

  Mulla on kahvinkeitin, joka on ollut ensin mun vanhemmilla ja sitten siskolla mua ennen. Sisko antoi sen mulle, kun se sai Mocca masterin. Mun keittimellä voi keittää 12 kuppia kerralla, ja sen kannua kiertää hieno kuviointi. Keitin on aika symppis ja oon kiintynyt siihen :)

  Vastaa
 12. Inka 8.1.2012

  Toi tukkatyyli näyttää tosi kivalta, täytynee kokeilla! Mun kyvyt sillä saralla on kyllä pyöreät nolla… Btw onneksi olen Moccamasterin onnellinen omistaja ;)

  Vastaa
 13. Anonymous 8.1.2012

  söpötius :D

  Vastaa
 14. ALINA 8.1.2012

  oot niin söpö!

  Vastaa
 15. emilia 8.1.2012

  uu samis pipot ! lämmin ja väri mitä hienoin ;)

  Vastaa
 16. Anonymous 8.1.2012

  hah, munkin mielestä se on etujeejee. oon lukenu tätä blogii ihan alusta asti, nyt vasta uskaltaudun sanomaan jotain. tykkään kovasti tyylistäsi maalata maailmaasi blogiisi. oon saanut monia inspiroivia ideoita. :) oon kuitenkin nyt ihan muutamissa teksteissä huomannut sellaista liian suurta tiedostumista muotiblogin kirjoittamisesta. tätä on vaikee selittää. oot alkanu ehkä käyttää sellaisia kliseisiä ilmauksia, jotka siinä genressä toistuu (ja allekirjoittanutta ärsyttää)… toivoisin kovasti että pysyisit maanläheisenä jalkojesikin suhteen. hehe. että jalkas pysyis maassa. pidä kiinni omasta persoonastas. ei muuta, oot kiva! :)

  Vastaa
 17. Gajsa 8.1.2012

  Meillä mun isosisko ja pikkuveli just syö riisimurot kaakaon kanssa! Ja suklaamurot ei kelpaa! Kummaa…
  Ah, kärsin tästä kaikkien mocca master rakkaudesta, koska itselläni on mocca master, jonka olisin lahjoittanut jo sadalle ystävälleni ja tuntemattomalle jos vain saisin! Mutta äitini, siskoni ja isäni kieltää. Musta mocsu keittää pahaa ja liian kuumaa kahvia. Äitini on samaa mieltä (eikä silti anna mun erota keittimestä), ja siksi ei suostu vaihtamaan meidän ja heidän keittimiä. Ja pahinta kaikessa on että sain mocsun ilmaiseksi/lahjaksi siksi että tätini piti sitä liian rumana keittiöönsä. Joten I’m stuck with stupid mocsu. Ja kärsin kun kaikki rakastaa sitä. Taidan olla itsekin tyhmä :D

  Vastaa
 18. eeva 8.1.2012

  oon monesti jo meinannut kommentoida, mutta sitten se aina on jotenkin unohtunut ja hukkunut kaiken muun päässä olevan alle. nyt on kuitenkin pakko sanoa, että tuo takki on aivan unelma! ja onhan etuheittokin ihan jees :)sulla on ihana tyyli.

  Vastaa
 19. Henriikka 8.1.2012

  oh onpa näitä kommentteja taas, aivan ihanaa kiitos!

  Sarq: Hihih kiitos. Oot kyllä niin piristävän aktiivinen täällä kommenttilootassa, sikakiva!

  Ida: no josko sinä sitten pääsisit lomille kahta viikkoa aiemmin, kun kesä koittaa? :-) ja meillä ei ole hiihtolomaa!

  Emppu: Ai että kiitos. Niin saa ilmaista, kyllä vaan. Otan sen kohteliaisuutena.

  Miu: Mä niin aina ihmettelen, miksei ne voi jotenkin toteuttaa sitä paremmin. Laittaa numerot mustalla tai jotakin.

  Mahtijanne: —– i know.

  Anonyymi: Onneksi noita pipoja saa vaikka mistä, vielä ei oo liian myöhäistä. On kyllä kelpoisa ja sopii monen kanssa.

  Roosa: Hei ihanaa kiitos. Tykkäsin edellisestäkin, mutta tästä vielä kovasti enemmän!

  Sofia: Kiitos! itse oon uskaltanut pitää ain vaan yhtä kerrallaan, ettei oo liikaa blingiä (jos sitä koskaan voi olla liikaa).

  Ida: Musta olis varmaan siistimpi, mutta siinä näkyy varmaan ne viivat vielä vähemmän. Yritä kestää ja ole onnekas hyvin toimivan mututuntumasi kanssa. Kreisisana tosiaan, mutta ihana. Ja toi takki, Jannella on hyvä maku, kun kerran kiikutti tuon kotiin! Vihreästä tykkään, mutta välillä vaihtelu tekee hyvää.

  Hanna: Uhkailu on ain se paras keino. Hih, sun pitää pitää nyt uudet tuparit: sille keittimelle nimittäin.

  Anonyymi: Oioi minkä kierrätyksen läpikäynyt ihana keitin. Saat olla ylpeä! Kuulostaa hyvältä.

  Inka: Moccamaster pieksee tukanlaittokyvyt kuusi nolla. Sitä paitsi surkea oon hiusten kanssa itsekin, oikeestikin. Että onnistut varmasti!

  Anonyymi: Söpötius, hymyilyttää tuo jo sanana. Kiiiitos, mitä se ikinä tarkalleen tarkoittaa.

  Alina: 5 PÄIVÄÄ HURAA. oon säästänyt mun tän kuun kirppisbudjetin poriin.

  Emilia: Niin on ihana. Vaikka arvaa, itse halusin sen vähä löysemmäksi ja pidin sen sisällä muutaman päivän koripalloa haha.

  Anonyymi: Ihana että joukossa on joitain, jotka on ollut mukana ihan alkutaipaleesta. Ja kiitos kommentista, se herätti kovasti mietettä. Ihan siis hyvällä tavalla. Täytyy todella tasasin väliajoin tarkistaa omat mietteet ja tavoitteet ja ajatukset, pyrkimykseni on kuitenkin näin niiku tavantallaajana pitää blogi hyvinkin inhimillisenä. Toivottavasti pärjään!

  Gajsa: MitääääÄ! joudun syömään sanani myös kaakao+riisimurot-asian kanssa. Ja tiedätkö, mitä keittimiin tulee: pakettiin vaan ja postille. Meidän kotimme tarjoaa erittäin hellän ja turvallisen paikan ylimääräisille mocciksille.

  Eeva: Kyllä oot ainakin kerran kommentoinut, i remember. Mutta hyvä että nyt tauon jälkeen taasen. Kiiitos paljon kehuista ja rattoisaa su-iltaa tsiptsap.

  Vastaa
 20. lisa 8.1.2012

  Eeeijeijei Moccamasteria vaan kunnon espressokeitin se olla pitää! :D

  Vastaa
 21. Elinabeth 9.1.2012

  nimeän mun blogin uusiksi:”Törkeen paljon marimekkoa ja iittalaa ja tuikkuja ja valkoista ja lisää vaatteita ja mahdollinen kello ja ulkomaille lähtö ja joulukuussa naimisiin” :D

  Vastaa
 22. Nita 9.1.2012

  Hei, miekin syön riisimuroja kaakaon kanssa aina aamusin! Että lälläslää. Se ompi parasta herkkua mitä maa päällään voi kantaa :)

  Vastaa
 23. Henriikka 10.1.2012

  Lisa: Se jo löytyy! :—) molempiparempi sanon minä.

  Elinabeth: Kyllä kannattaa! Vaikka noita ei voi kaikkia ehk perustella ostosyiksi, eihän. Mahdollinen kello olis helmi blogin nimi hahaha. Lisää vaatteita ehk semiöveri. Eikö semiöveri oo ain hyvä?

  Nita: EI oo totta. Mun maailmankuva on murskattu, kiitos ja näkemiin. t. huomen aamuksi kaakaoo ja riisimuroja.

  Vastaa
 24. Anonymous 10.1.2012

  ”Inhottaa, kun suklaamurot tekee maidosta ruskeaa. Toisista se on ihanaa, mutta eihän riisimurojakaan syödä kaakaon kanssa.” sun pitää aina suklaamuroja syödessä kaataa vähän kerrallaan muroja kuppiin, missä se maito on ja syödä nopeesti ettei ne ehi tehä siitä maidosta kaakaota!:D sillein saisit syötyä muros maidon kanssa, toki siihen menis kauemmin aikaa kun pitäis olla samalla syömässä ja kaatamassa muroja:D
  (haha pakko laittaa tähän vielä:D olin laittamassa kommenttia ja sulla on se sanavahvistus, se oli nyt ’muroto’, hyvin sopii tähän kommenttiin:D

  Vastaa
 25. Henriikka 11.1.2012

  Haha jooo, mun pitää kehitellä tajuttomat kaikenkattavat strategiat. Onneksi suklaamurot loppuivat ja budjettini antaa periksi niille ehkä kerran vuodessa. Eli tältä erää, ei tätä asiaa tarvi murehtia eikä aivojaan kuluttaa hiih.

  Ja ”muroto”, sikahyvä!

  Vastaa
 26. paula 30.7.2012

  eksyin tänne pipohehkutuspostauksesta ja nyt täytyy kyllä sanoa että TODELLAKIN syödään riisimuroja kaakaon kanssa! minä ainakin monesti oon maustanut murot kuin murot kaakaojauheella koska valmiit suklaamurot on törkykalliita :D

  Vastaa
  • Henriikka 2.8.2012

   HAhaha. Mulla taitaa olla lukijoina kunnon niksipirkkoja :–)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.