ysäripötköstä kelpokledju

Niitä rumia, liian pitkiä ja löysiä kukka- ja kuosimekkojahan on kirpputorit pullollaan. 90-luvun kutaleita, jotka tuntuu mukavilta päällä, mutta joita ei ole esteettisyydellä pilattu. Itse olin Kangasalla käymässä eräällä kirpputorilla, jonka nimeä en nyt muista, ja silmiini osui löysähkö, liukasta ja ohutta kangasta oleva päivänkakkara-mekko. Aivan liian leveä, katsoin. Hinta oli kuitenkin vain 2 euroa, joten otin sen testimielessä matkaani.
Anoppilassani lyhensin helmaa leikkaamalla kaistaleen alhaalta veks ja ompelin leikatun reunan piiloon. Helmasta jääneestä palasta tuli juuri sopiva vyö mekolle ja näin mekko sai vähän ryhtiä ja olemusta. (Enkä enää näyttänyt niin kovin paljon kangaspötköltä, muodottomalta patukalta) Ompelin vielä vyönkin leikatun reunan piiloon, jotta kangas ei lähde purkautumaan.

 

    Kesä ja kärpäset, ja radio Suomi soi. Ainakin tämä
kukkakasa tuntuu hyvältä päällä.
Toivotaan että näyttääkin siltä.
 Henriikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.