Meiksi Indiedays.comin Lookbook-palveluun mukaan

Kesken Taiwanin reissun sain sähköpostiini yllättävän ja mieleisen viestin: Indiedays.com lähestyi asialla, joka koski heidän ylläpitämäänsä Lookbook-palvelua. He kyselivät olisiko minulla intoa ja kiinnostusta olla yksi lookbookin bloggaajista, jotka julkaisevat sivustolla asukuviaan muiden iloksi ja inspiraatioksi. Itsekin olen usein selaillut palvelun maukkaita asukuvia ja tottahan toki sanoin tarjoukselle ”jees”. Tästä lähtien vaatekuviani voi siis käydä kurkkimassa myös indiedays.comista ja mieleisimpien asujen kohdalla voi myös painaa herkkää ”sydän-kuvaketta”.

Tässä vielä vähän tarkempaa infoa koko touhusta:

Mikä Indiedays on?

Indiedays on muotiin, tyyliin ja kauneuteen keskittyvä portaali, johon on koottu 19 Suomen suosituinta muoti- ja lifestyleblogia. Sivusto tarjoaa lukijoilleen helpon tavan löytää ja seurata laadukkaita blogeja. Blogit jatkavat ilmestymistä kuten aiemmin, itsenäisinä kunkin bloggaajan päättäessä oman bloginsa sisällöstä. Indiedays-sivusto toimii siis yhteistyökumppanina sekä alustana, jolla blogit tulevat jatkossa sijaitsemaan, mutta jokainen bloggaaja jatkaa bloggaamista täysin omilla ehdoillaan.

(huom! Tarkennus: En kuitenkaan ole Indiedays.comin varsinainen bloggaaja, vaan ainoastaan Lookbookin käyttäjä)

Mikä on Lookbook?

Indiedays Lookbook on luotu antamaan inspiraatiota pukeutumiseen. Lookbookin avulla voit löytää uusia kiinnostavia muotisuunnittelijoita ja bloggaajia selailemalla heidän julkaisemiaan asukuvia. Klikkaamalla kuvaa saat lisätietoa asusta ja löydät linkin kyseisen suunnittelijan tai bloggaajan sivuille. Lookbook on lukijoille ja jäsenille maksuton palvelu.

Täältä siis kyseiselle sivulle! Inzoi: http://lookbook.indiedays.com/

Kauniita unia, oman kullan kuvia. -Henriikka

3 kommenttia

 1. Anonymous 29.8.2011

  Onneksi olkoon, olet paikkasi ansainnut! Toi tiiliseinäkuva on mun suosikki! :)

  Vastaa
 2. Life On Plate 29.8.2011

  Onnea, tosi kiva juttu :)

  Vastaa
 3. Henriikka 29.8.2011

  Hei minustakin aivan tosi kivaa, tämmöset jutut on niin piristäviä. JA joo toi tiiliseinä löytyi edellisen asuintaloni vintiltä, hah joku pyykinkuivauspaikka.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.