Aivan kuin Aladdin.

Uusi hurahdukseni on satiinihousut. Eräällä showroomin rekillä roikkuneet, alaspäin kapenevat satiinihousut ovat iskostuneet sielun sopukoihin ja pyrkivät nyt sieltä vaikuttamaan ostokäyttäytymiseeni. Maison Scothin punaiset, sporttiset mutta kuitenkin naiselliset housut kiinnittivät huomioni, mutta vihreistä tuli pakkomielle. Vihreä ei ole itselleni punaisen tapaan tyypillinen väri, mutta uskoisin sen olevan ensi syksylle oivallinen valinta. Avokorkkarit, vihreät satiinihousut, musta laskeutuva silkkikauluspaita, aurinkolasit ja bomber-takki. Me likey.
Uusien päähänpinttymien jälkeen seuraa aina riehakas nettiselailu. Inspiraatiokuvat ja muotivaihtoehdot vilisevät ruudulla ja kauneimmat tallennetan koneelle. ”Satin pants” oli siitä hankala hakusana, että näytölle pomppasi jäätävä kasa Aladdin-kampetta. En tällä kertaa ole haaremihousu-ostoksilla. Epämääräisten ”fashion” ja ”streetstyle” lisäsanojen myötä kuitenkin löytyi inspiraatiokollaasi satiinipökistä.

Näettekö satiinihousuvisioni yhtä kirkkaana kuin minä? Toivon, että kesä mennään lyhyemmissä lahkeissa, mutta syksyn tullen ilmestyvät pidemmät housut taas kunnolla markkinoille, ja sitten kauniimmat ja laadukkaimmat saapukoot vaatekaappiini. Vaikka sitten vihreänä.
-Henriikka

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

6 kommenttia

 1. miijamarya 16.5.2013

  pst. eikös se ole Maison, eikä Moison Scotch ? :)

  kivoja pöksyjä, tykkään erityisesti noista kolmanneksi viimeisen kuvan rennoista sinisistä versioista!

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   UPS! virhe korjattu, Maison se tosiaan on.

   Upeita vaatteita on heillä päin, aivan upeita. Ja todella, nuo siniset pöksyt ovat upeat ja olivat ainoat, jotka löysin katumuodin parista.

   Vastaa
 2. hennah 17.5.2013

  Et oo ainoa! Mulle tuli just vihdoinkin eilen satiinihousut postissa ja kyllä nyt on tämä tyttö onnellinen! Niin letkeet pöksyt. Mutta miksi Aladdin? Mulle tulee ennemmin ekana pyjamahousut mieleen.

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   Uijui! Tekispä mieli nähdä minkälaiset housut oot saanut, onko sulla niistä kuvaa? Ja Aladdinhan se aina kulkee silkkihousut viuhuen, siksi Aladdin.

   Vastaa
 3. Elizabeth Rinne 20.5.2013

  Maailman surkein kommentoija tässä hei! Ehkä blogissani myhäilevä haasteesi välittää sen, mitä tämän blogin lukeminen meikälääselle merkitsee. Löydät sen blogistani otsikolla ”We rise by lifting others” minkä lopussa on Costumen lanseeraama kehuhaaste :-)

  Ps. Moon myös ihan liian heikkona satiinipöksyihin.

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   Miten ihana haaste sun blogista löytyikään! Oon surkea muistamaan noita haasteita, mutta kiitän jo nyt sua tuosta. Ilmeisesti et ole maailman surkein kommentoija, kun jaksoit nytkin laittaa viestiä.

   Ihanaa kesää!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.