Liian kauniita ystäviä

Olen ympäröity tässä elämässä vaikka millä kauniilla. Mitkään sisustusesineet, kirppislöydöt tai designhuonekalut eivät kuitenkaan vedä vertoja sille kauneudelle, jota ystävissäni näen. Vitsit mitä kissoja ovat elämäni naiset ja komeita elämäni miehet.

Suuntasin Kierrätystehtaalle viikko sitten ystäväni Miran kanssa (juu, tällä oli ennen ne rastat), enkä voinut näkiessäni muuta kuin kaivaa kameran esiin. Ihanan virkistävää saada asukuvia muiltakin kuin minulta. Saman vannhan naaman tilalla jotain ihanan freshiä ja vaaleiden hiusten tilalta oranssia ja kosolti pisamia. Älytön muija.

IMG_0011 (kopio) IMG_0020 (kopio)

Miran tyylissä parasta on eriskummalliset väriyhdistelmät ja farkuttomuus. Farkkutyttönä on toisinaan vaikea keksiä yhdistelmiä ilman jameksia, mutta Miralta se onnistuu. Hauska on myös huomata, etten mitään asukokonaisuutta käyttäisi välttämättä sellaisenaan, mutta silti asuissa löytyy aina paljon samaistuttavaa. Turbaaniviritelmä on kiva ja reppu täydellinen. Myös takin väri on mukaan murrettu. Ja sanotte mitä sanotte, niin hymy se on ykkösasuste.

IMG_0034 (kopio) IMG_0043 (kopio)

On ne ihmiset kauniita. Kerta kaikkiaan.

Ja kaunis on myös Helsinki, joka sateen jälkeen alkaa hämärtyä. Jotta ei menisi liian romanttiseksi, niin kyllä tuolla puistossa näköjään vielä joku pultsarikin roikkuu. Toivottavasti löytää tiensä kotiin, jos koti löytyy.

Sunnuntai-ilta ja tekisi mieli kunnon kaakaota. Sellaista suklaasta tehtyä. Kaapista löytyy vain mustikka-jugurttisuklaata, eikä siitä taida kovin maukasta suklaajuomaa saada. Elämä on niin vaikeaa.

– Henriikka

Ps. Viikonloppuna eräs mukava tyttö halusi kanssani yhteiskuvaan.
Mihin tämä maailma on menossa? Suuria ihmettelyjä ja terveisiä hänelle.

5 kommenttia

 1. Helmi 4.5.2014

  Kaunis malli ja kaunis teksti.

  Vastaa
  • Henriikka 6.5.2014

   Voi kiitos sinulle. Malli on kyllä kehittynyt mun blogivuosien aikana aika lailla haha. Mieletön muija.

   Vastaa
 2. Mukava tyttö 5.5.2014

  Haha eikä nyt on pakko heittää kommentti kun kaverit linkkas tän blogikirjotuksen. Mutta niin meillä oli tosiaan lauantaina selfie-kilpailu menossa ja vasta jälkeenpäin kun kuvia selattiin, sain kuulla että ottaneeni aamukahvilla henriikan kanssa selfien:DDD kollaasi tästä kilpailusta on mun instagrammissa niin voin sutkin siihen merkata jos haluut nähä! Hahaha maanantain hihitykset tuli kyllä tästä jutusta!!

  T. Mukava tyttö joka nyt blogia luettuaan omistaa myös fanikuvan :–D

  Vastaa
  • Henriikka 6.5.2014

   Haha hei sinulle mukava tyttö ja anteeksi kun niin skeptisesti lauantaina suhtauduin yhtäkkiseen kuvauspyyntöösi. Onpa kerrassaan hauska sattuma, vaikka vähän hämmentää, että joku voi tunnistaa minut selfiestä noin vaan.

   Merkkaa ihmeessä, pääsen ihastelemaan yhteiskuvaa.

   Vastaa
   • Mukava tyttö 6.5.2014

    Hahah et ollu ainoo ja oisin varmaan itsekin siinä tilantees! Ja joo, sun blogii on siis luettu ahkerasti ainakin kun tunnistivat :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.