Amerikanrauta

Yleisemmästä yksityiskohtaisempaan. Yleiskuvasta lähikuvaan. Tänään mentiin jenkki-tunnelmissa, sillä rättivuoren alta pilkisti raitaa ja tähteä. Olen surkea T-paitojen käyttäjä, mikä on sinänsä surku. Omistan ehkä kolme tavallisen mallista teepparia, joista yksi on tämä lippumeininki. En koe itseäni kovinkaan viehättäväksi T-paita päällä, sillä ne tekevät yläkropastani jotenkin palikan ja jäyhän. Harrastan kyllä jättikokoisia telttapaitoja, mutta tyköistuvat mallit aiheuttavat lievää kauhua. Tämä nyt on kuitenkin miltei sellainen ja koin oloni siitäkin huolimatta vallan mainioksi. Ehkäpä tämä oloni onkin harhaluulo, jonka saan karistettua tulevina kuukausina. Tai vuosina.
Teeman mukaisesti kääräisin kokeilun vuoksi nutturan ympärille huivin. Oon aina kutsunut noita ”jenkki-huiveiksi”, onko se mun omaa keksintöä vai yleisesti käytössä oleva nimitys? Nuttura on aika tötterö, mutta silti ihan söötti. Punainen villatakki hopeisilla napeilla piti lämpimänä. Näyttääpä myös olevan toisiksi alin nappi pian tipahtamassa, ompelemaan siis.
Tälläistä tajunnanvirtaa tänään. Olen rypenyt materialismin syvässä suossa, kun ostolakkoni horjuu kaidalla polulla: UFF:in ale-päivät saa silmäni kirvelemään ja kurkun kuivamaan. Pillittäen kuin pieni lapsi luen, kuinka esimerkiksi Suvi ja Nata ovat keränneet aarteita kirstuihinsa. Edes vihjailuni Jannelle eivät ole tuottaneet tulosta:
”Siis kerrassaan upeita kuteita UFF:illa ja halvalla! Niin tyylisiäni kuteita, nyt menee kyllä ihan sivu suun. Eeeeiii tietenkään tarvitse olla niin kerrassaan fantastinen, että minulle ostaisit jotain. Eheiii, sieltähän löytyy helposti vain kaikkea käsittämättömän edullista ja hirmuisen hienoa. Mitäs pienistä, en tarvitse mitään.. Koko 36 kengissä ja paidoissa S tai M!” 

Olen niin fiksu ja säästäväinen. NOT.

Henriikka

T-paita/Vero Moda, farkut ja huivi/H&M, takki/JC, jenkkihuivi, kengät, lapaset ja villatakki/kirppis

4 kommenttia

 1. emmi 13.1.2012

  voi että ku sulla onki kiva blogi , tosi magee tyyli sulla 10pistettä ja papukaijan merkki!
  kirjotat kans hyvin etkä silleen : hei arvatkaapa kansa söin tänään kanasalaatin<3<3<3

  tyyli ja asenne kohdallaan,likeylikey :)
  p.s. noi jenkki-huivit on vissiin oikeelta nimeltään bandana-huiveja,ainaki viime kesänä niin ne väitti ninjan ikkunassa!

  Vastaa
 2. Anonymous 14.1.2012

  kivan väriset hiukset! ootko värjänny uudestaa?

  ja tykkään myös tosta huivisysteemistä

  Vastaa
 3. emppu 14.1.2012

  UFFille pääsy ois niin unelmaa ! tosi kiva asukokonaisuus jälleen (:

  Vastaa
 4. Satu 14.1.2012

  Jenkkihuiveksi minäkin noita huiveja olen aina kutsunut, mistähän moinen nimi edes on peräisin?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.