Omenastruudelit, kurpitsapiiraat ja kanelintuoksuiset kaurakeksit

IMG_1526 (kopio)IMG_1570 (kopio)

IMG_1489 (kopio)IMG_1585 (kopio)IMG_1529 (kopio) IMG_1547 (kopio)

Elokuussa aloitan syksyfiilistelyn. Mietin niitä omenantuoksuisia iltoja, jolloin kuluu litroittain omenateetä ja kiloittain nenäliinoja nyyhkyelokuvien vuoksi. Kuvittelen, kuinka kaiverran kurpitsasta itselleni majan, missä nukun lempeästi syysmyrskyjen pauhatessa. Ja kuinka leivon omenastruudelit, kurpitsapiiraat ja kanelintuoksuiset kaurakeksit. Kuinka otan ilon irti kaamoksesta ja herään joka aamu helpottuneena siitä, että saan vetää henkeeni pirteän kirpeää syysilmaa.

Ja nyt se sitten olisi täällä. Kaamos. Mitä teen? Istun hikisissä urheiluvaatteissa kotona. Olen vetänyt kaiken päälle leopardikuvioisen fleece-aamutakin, ettei tulisi kylmä. Yritän pitää silmiä vielä hetken auki, että saan väsättyä itselleni iltapalaa. Sen jälkeen kellahdan sänkyyn ja nukun autuaana aamuun asti. Ei tietoakaan mistään syysfiilistelystä. Eihän tässä pimeydessä pysty.

– Henriikka

neule + housut / Twist & Tango (saatu), laukku / second hand, kengät / Vagabond

2 kommenttia

 1. mademoisellesaara 7.11.2014

  hey hey yeah yeah ompas kivoja kuvia!
  (jostain syystä mulla soi avril lavigne päässä…)

  Vastaa
 2. Henriikka 20.11.2014

  Hahah Avril, oi Avril, teiniaikojen suosikki. Kiitos kovasti, nämä ovat kyllä mukavan syksyisiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.