Joulusiivous

Meillä joulusiivous tehtiin marraskuun lopussa. Eilen oikein repästiin, kun imuroitiin, luututtiin lattiat, tuuletettiin vuodevaatteet ja tampattiin matot. Ai että tätä puhtautta! Että vielä voisin hiukan ärsyttää niitä, joilla tämä on vielä edessä, niin kerronpa, että pesin vielä kahvinkeittimen, mikron ja jääkaapinkin. Tavarat sohville ja pöydille ja imuri kauniiseen käteen. Inhoan imuroimista.
Mutta niin se vaan ilta sujahti siivoillessa. Että kaikki pääsisi joulun makuun ja sen ytimen äärelle, niin laitanpa teille siivouskuvia kaikessa turhuudessaan. Nyt joulukoristeet odottelee ripusteluaan ja tarkkasilmäisimmät voi löytää kuvista jopa esillepääsyä odottelevan olkipukin tallissaan.
Ehkäpä lähipäivinä saan tänne kuvia muutamista joulukoristeistamme. Vaikkakin sikaoksettava ajatus, että mun ja Jannen eka joulu avioparini ja heti meillä on sitten pahvilaatikko joulun jälkeen, johon kerätään joulunrippeet. Sellainen kömöpahvinen, mihin kirjoitetaan huonolla mustalla tussilla ”Joulujuttuja” ja viedään ullakolle. Ollaan sitä niin keski-ikäisiä, niin keski-ikäisiä. 

Kivat varpaat noi mun lyhyet ja harottavat! Millaiset teillä on? Tämä oli vitsi, älkää kertoko. Tai no antaa tulla, jos tuntuu oikealta tähän hetkeen.

Henriikka

10 kommenttia

 1. Ida 30.11.2011

  Minulla on joulusiivous vielä edessä………….. Onneksi minun kodissani on aika vähän siivottavaa pinta-alaa, ja voin kertoa, että nykyisin imurointikin on ihan hauskaa kun muutin muovimattokämpästä laminaattilattiaiseen!:-D Eihän se kotikodin lautalattiaa tai parkettia voita, mutta siivous, se on helpompaa!!! Muovimattolattiaa imuroidessa pöly vaan siirtyili ja lattia nousi huoneen nurkissa imutehon voimasta…

  Varpaista sen verran, että mulla on niin pieni pikkuvarpaan kynsi, että lakkaan usein vähän ihoakin, koska muuten se näyttäisi niin säälittävältä……tai siis kai se muutenkin näyttää mutta silti, hämäykseksi, haha!

  Vastaa
  • Anonymous 19.7.2012

   Samaistun tohon pikkuvarvas juttuun! :D

   ihan turha koko kynsi kun on nii säälittävä, samalla turhuudessaan kuitenkin hellyyttävä. ;)

   Vastaa
  • Henriikka 19.7.2012

   Hahaha, varpaat on niin huvittavia. Sellaiset känsäkkeet vain. Yöks, mutta toisaalta söpöjä.

   Vastaa
 2. (sulkatyttö) 30.11.2011

  Eikös harottavat varpaat olleet merkki hyväkuntoisista jaloista? ;) Ei ole käytetty liian pieniä kenkiä ja jalkapohjat ovat myös saaneet tuntumaa maaperästä!

  Vastaa
 3. Kuhis 30.11.2011

  Meinasin tulla sanomaan samaa kuin sulkatyttö!
  Ollaan ylpeitä haravarpaistamme. :)
  Ne on vankka tuki myös vaikkapa tanssiharratuksessa! :D

  Vastaa
 4. Henriikka 2.12.2011

  Ida: Ei oo totta! Mullakin on käsittämättömän säälittävä pikkuvarpaan kynsi. Tosin se on kaiken lisäksi vielä niin kippura, että se kääntyy toisiks isoimman varpaan alle ja näin ollen ei sen lakkaaminen edes auta.

  Oi ja se autuus kun siiryy muovilattiasta laminaattiin tai puuhun, huraa. Se on melkei yhtä hienoa, kun omistaa ensimmäinen oma astianpesukone. Oot kyllä niin symppisolonen tyyppi. Miltei tulee sellanen olo, että meidänhä pitäs tuntea.

  Sulkatyttö ja Kuhis: MIT! en ole kuullut harottavien varpaiden plussista. Mutta nyt kun sanoitte, niin oonhan mä ain kesät paljasjaloin ja tanssijanakin pitäs jalan pikkulihakset olla kuosissa. oonpa minä nyt ylpeenä.

  Vastaa
 5. THE DIVINITUS 3.12.2011

  cute buttock shot ;)

  Vastaa
 6. hennaaa 20.2.2012

  vaikka tää on ihan vanha juttu jo niin pakko kommentoida ja kertoo että mulla on oikeen jalan se keskimmäinen varvas ihan alikehittynyt. se on siis semmonen pieni, pikkuvarvastakin lyhyempi (kyllä mittasin juuri viivoittimella. 3cm)

  [x]kinosti

  Vastaa
  • Henriikka 21.2.2012

   hahahaha en tiedä mistä ihmeestä yhtäkkiä revit tämän jutun täältä marraskuun kirjoituksilta, mutta mainion kommentin kirjoitit. Oijoi varpaasi kuulostaa hitusen säälittävältä, mutta ota ilo irti persoonallisuudesta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.