Mitä mainioita kuomia

Rauhaa sunnuntaille! Päivä meni töissä, aamu kirppiskiekalla. Valokuvaustaitoni eivät kuitenkaan riitä kirppislöytö-kuviin näin pimeällä, joten odotan valaistumisen hetkeä. Viikonloppu viltin alla on pian ohitse ja sen lopuksi laitan muutamia kuvia ystävien vierailusta ja meidän laittamasta opiskelija-iltapalasta. Alina ja Juuso, Porin kolein pariskunta, soi meille sen kunnian, että astui matalaan majaamme. Meillä on ollut syksystä lähtien ehkä kaksi viikkoa, jolloin kukaan ei ole ollut meillä yökylässä. Aivan ihanaa, kaik vaan meille asumaan! Näiden kuvien myötä toivottelen letkeetä sunnuntai-iltaa ja rattoisaa ensi viikon alkua. Peace.
TOIVOO HERNIIKKA

1 kommentti

  1. Anonymous 21.11.2011

    Onpa sympaattisennäköistä:) Ja opiskelijaruoat ne on vaan niin parhaita.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.