Nyt niitä uusia kettureppuja saa: Fjällräven Re-Kånken

Yhteistyössä PartioaittaRe-Kanken_13 kopio

On elokuun ensimmäinen, ja uudet Re-Kånken-reput ovat saapuneet Partioaittoihin. Itse viiletän täällä seikkailuillani, matkalla kohti pohjoisinta Suomea, mutta Janne kävi hakemassa tulevan luottoreppuni Yrjönkadun liikkeestä. Kun riittävän nätisti pyysin, hän lähetti kärsimättömälle kuvatkin lankoja pitkin.

Vain yksi uskaltautui arvaamaan reppuni väriä ja hyvin arvasinkin: ensin ihastuin kovasti juuri vihreisiin Kånkeneihin. Lopulta valitsin kuitenkin harmaan, sillä tulen varmasti käyttämään reppua luonto-olosuhteita enemmän juuri kaupungissa, ja harmaa tuntuu istuvan urbaanimpaan kaupunkiympäristöön ketterästi. Harmaa näyttää ihanan betoniselta, ihanan raffilta. Re-Kånkenin uusi logo sopii sen kylkeen hyvin.

Re-Kanken_66 kopioRe-Kanken_40 kopio

Mukavaa, kun on taas tuttu kettureppu kuljetettavaksi. 13-tuumainen läppäri sujahtaa repun taakse ideaalisti ja sivutaskussa kulkee täydelliset mustekynät lennosta kirjoitettuja muistiinpanoja varten. Kånkenit ovat tilaihmeitä: pienet neliön voi tetriksen lailla pelata täyteen ja sisään mahtuu vaikka mitä.

Olisi mukava tietää, miten monessa maassa Kånkenia on kantanut. Varsinkin kymmenisen vuotta sitten pienille repuille naureskeltiin kovasti kaukomaissa. Tottumattoman silmiin ne näyttivät aivan lapsille tarkoitetuilta repuilta. Kånken-buumin pyyhältäessä läpi koko Pohjoismaiden ja jatkaessa voittokulkuaan muuallekin, eivät selkäreppumme enää olekaan olleet yhtä lailla huumoriarvoisia.

Re-Kanken_60 kopioRe-Kanken_57 kopio

Re-Kånkenit ovat tästä päivästä, 1.8., lähtien myynnissä Partioaitoissa. Kaikki kahden ensimmäisen viikon aikana repun ostavat saavat mukaan karhuheijastimen, joilla Partioaitta haluaa muistutella lempeästi kovaa vauhtia lähestyvästä syksystä ja koulujen alusta. Myöhemmin reput tulevat myyntiin myös muihin kauppoihin.

Haluisin kovasti päästä jo hypistelemään omaa harmaata reppuani. Hoidetaan nyt kuitenkin ensin roadtripit alta pois. Terveisiä iloisen, ilmastoimattoman ja uuden reppuni harmaan auton kyydistä!

-Henriikka

8 kommenttia

 1. Tuija Rajala 1.8.2016

  Hyviä reppuilmoja sinulle.

  Vastaa
  • Henriikka 27.10.2016

   Reppuilmat on suosineet ja reppu on päässyt ulkoilmaan useita kertoja huraa huraa!

   Vastaa
 2. Itsekin olen ihastellut tuota uutta mallistoa, ihania ? pakko kuitenkin ehkä venata jos kyseinen ihanuus saapuisi Scandinavian Outdoorinkin rekkeihin, partiolaisena kun pyrin aina kannattamaan sitä ? mikä ei kyllä tosiaan ole aina helppoa kun Partioaitalla on aina niin vetävän näköiset näyteikkunat, ainakin täällä Turun seudulla ?

  Vastaa
  • Henriikka 27.10.2016

   Hihih, kiitos mainiosta kommentista. Joko olet käynyt nappaamassa Re-Kånkenin matkaan?

   Vastaa
 3. hana messinki 1.8.2016

  hienoja kuvia

  Vastaa
 4. Anna-Kaisa 1.8.2016

  Niin kaunis! Onko tämän sun repun harmaa tuo Slate? Se näyttää kaupan sivulla paljon tummemmalta. :)

  Vastaa
  • Henriikka 4.8.2016

   Moi! Joo tämä on juurikin tuo Slate. Näyttää kuvissa ehkä tavallista vaaleammalta, koska ovat tosi aurinkoiset ja valoisat kuvat. On siis harmaa, ei vaaleanharmaa. Aivan ihana väri yhtä kaikki.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.