Bikinikesä 2015: mustaa verkkoa ja neonkorallia

_MG_0187 kopio

Pidän pulikoimisesta ja tiettyyn rajaan asti auringonotostakin. Esteenä on vain eräs pulma: inhoan bikinien ostoa. Joka kerta sama ruljanssi: ei sopivan kokoisia, sopivan näköisiä, sopivan muotoisia, sopivan hintaisia… Ja hinnastakin voisi vielä tinkiä, jos kaikki muu olisi kohdallaan.

Viime kesänä tajusin kuitenkin, että löydän sopivat bikinit aina Changesta. En tiedä, miksen ollut sitä aiemmin ymmärtänyt, sillä kaikki alusvaattenikin ovat sieltä. Tämä voisi olla maksettu mainos, mutta tämä ei ole. Change on tuonut bikinihommiin taas kesämeininkiä. Tuskanhiki ja kiukku on poissa ja valikoimassa on oikeasti tuotteita eri kokoisille ja näköisille.

Täksi kesäksi ostin kahdet uudet bikinit. Mustat ja neonkorallit. Yläosat ovat identtiset, mutta alaosissa on vaihtelevuutta. Vaikka tähdenmuotoisiin nännilappuihin en  vielä  koskaan lähdekään enkä edelleenkään saa suurimpia ilonpuuskia uima-asuostoksilla, alan ymmärtää vähän oikeita bikini-faneja.

_MG_0277 kopio
_MG_0173 kopio_MG_0245 kopio

Musta bikinisettini koostuu klassisesta mustasta yläosasta ja kahdesta erilaisesta, samanhenkisestä alaosasta: korkeavyötäröisestä ja matalasta mallista. Molempia koristaa verkkokankaiset yksityiskohdat. Samaa tyyliä olisi löytynyt myös yläosa, mutta halusin tukevamman mallin: haluan pystyä meuhkaamaan rannalla.

Korkeat pökät ovat ihan ykköset, mutta eivät välttämättä kovin kätevät auringonottoon. Verkkokankaansa takia housut saattaisivat piirtää hassunhauskat aurinkorajat vatsaan. Oikeita vatsapisamia.

_MG_0240 kopio_MG_0212 kopio_MG_0228 kopio_MG_0175 kopio_MG_0289 kopio

Neonkorallit bikinit ovat vähän leikkisämmät. Yllätyin itsekin, että ostin kerrankin jotkut muut kuin mustat. Vaikka yleensä pelleilen värien kanssa vaikka miten paljon, menee uima-asujen kohdalla uskaltamisen rima paljon alempana. Useimmista kuosi- ja värivaihtoehdoista tulee välittömästi klovni-fiilis.

Nämä kuitenkin toimivat: hipster-mallinen alaosa ja klassinen yläosa. Yläosa on erityisen kätevä siitä, että auringonottoa varten narut voi laskea niskan takaa alas.

_MG_0311 kopio

Niin vain löysi tällainenkin luonnonoikku, pieni mutta kurvikas nainen kesävaatetuksensa. Pääsee uimaan vaikka kotirannasta, jos oikein hinku tulee.

Tällaisen auringossa kyllästyjän on kyllä pakko paljastaa, että uimahyppyjä, Serena-reissuja ja muita kiinnostavampia ja toiminnallisempia tilanteita varten minulla on tietysti hankittuna kunnon sporttinen kokoasu.

– Henriikka

Ps. Juhannuksena on sitten korkea aika heittää talviturkki. Senkin nössykät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.