Valkoisissa sortseissa

Hola hola, koulu alkoi ja elämä maittaa. Vielä ehdin kuitenkin julkaista viimeviikkoisten hellekelien asuja ja tunnelmia. Eräs viimekesäinen tavoite oli oppia käyttämään valkoisia sortseja, sillä ne olivat itselleni tuikituntemattomat ja myös aikamoista pelkoa herättävä vaatekappale. Toisaalta tiedostin, että valkoinen kauluspaitakin oli vielä jokunen kuukausi takaperin itselleni vastenmielinen ajatus, kun taas nykyisin se on vaatekaapin turvavaate. Eikö siis valkoiset sortsitkin voisi saada tilaa kaapistani?

Helppo kokeilun mahdollisuus tarjoutuikin loppukesästä, kun sain Jackpotilta postissa valkoiset sortsit. Sailor-henkiset, suorilla lahkeilla ja vahvalla kankaalla. Muutama päivä siinä meni, että sain kalenterista katsottua päivän, jolloin en olisi menossa pelaamaan katukorista tai nurtsille pyörimään piknikille. Ei tämä se helpoin vaatekappale ole todellakaan. Töihin ne kuitenkin kelpasivat hyvin ja viininpunaiseen neuleeseen ja hopeaan kaulauskoruun yhdistettynä kokonaisuus oli melkein huoliteltu.

Neuleessa oli sekin etu, että kun istuin vahingossa likaiselle tuolille, niin sain vedettyä paidan helman syntyneen tahran päälle. Ehkä vielä opin olemaan siisti ja huolellinen rouvashenkilö.
-Henriikka
sortsit/Jackpot, neule/H&M, koru/Gina Tricot, kengät/kirppis

4 kommenttia

 1. Milla 20.8.2012

  Itekin vierastan valkosia housuja ;3 mutta kiva asu jälleen, kiva ja siisti, mutta silti jotenki rento :)

  Vastaa
  • Henriikka 22.8.2012

   Ne on niin hankalia, kun pitää ajatella niin kovasti. Mutta tämä yhdistelmä sopi mielestäin itselleni aivan kelpoisasti, hyvä niin. Kiitos Milla!

   Vastaa
 2. Cecilia 20.8.2012

  Söpö asu! Toi irtokaulus varsinkin :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 22.8.2012

   Thanks Cecilia, itsekin pidän siitä. Kovan etsinnän jälkeen kelpuutin juuri tuon kauluksen itselleni.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.