Paukuttelen henkseleitäni

Pus pus lauantai! Tässä illan ratoksi ilahdutan (toivottavasti?) teitä viimeviikkoisella henkselihousu-asulla. Zaran muutaman vuoden takaiset harmaat, porkkanamalliset sammaripökät saivat kaverikseen mustan, ah ryppyyntymättömän, silkkisen kauluspaidan (tuskin se on silkkiä, mutta en osaa materiaaleja täsmällisesti, ja silkiltä se tuntuu). Jalassa on kiiltelevät herrainkengät, jotka herttainen keski-ikäinen kirpputorinainen myi minulle myyntipöydästään euron hintaan.
Korvisviritelmät ovat itse kyhättyjä: Löysin Jyväskyläläisestä ”Piian askarteluliikkeestä” tuollaiset hauskat pikkuruiset aterimet ja liitin niihin sitten Tiimarista ostamani korviksenkoukut. Eipä siinä loppujen lopuksi niin kovasti väsäämistä ollutkaan. Toisessa korvassa roikkuu haarukka-veitsi-parivaljakko ja toisessa koukussa on lusikka iha yksikseen. Olen naurettava, mutta pohdin toisinaan onko lusikka yksinäinen ja poden lievää huonoa omatuntoa.
Nyt alkaa valokuvien liimailu ja hervoton hoilaaminen, kun vietän yksikseen koti-iltaa. Kuulostan suhteellisen säälittävältä lauantai-illan viettäjältä, mutta don’t worry: minä hykertelen mielissäni, kun väsäilen omiani. Kun pääsette iltariennoistanne takaisin nördäämisen kiehtovaan maailmaan, niin kertokaapa upposiko herrasmies-tyyli?
Henriikka

11 kommenttia

 1. Anonymous 1.10.2011

  Hei niin hauskan näköisiä vaatteita sinulla! Ja kiitos kivasta blogista:)

  Vastaa
 2. Irina 1.10.2011

  kyllä upposi! kaikinpuolin kiva asu, varsinkin noi korvikset.
  kuulostaa kans just hyvältä lauantai-illalta, tollaset on parhaita kun saa itekseen väsäillä.

  Vastaa
 3. Anonymous 1.10.2011

  Ihastuttava tomboyish look! Täällä ainakin yksi (tyyliin) rakastunut…. Ja ei oo just mitään parempaa kuin kotoilu leikkeitten ja valokuvien ja väsäilyn loputtomien mahdollisuuksien maailmassa. Ja sisin ihan levollinen vaikka koko maailma ympärillä bailaa……. ;)

  * Yks funny *

  Vastaa
 4. Henriikka 1.10.2011

  Mun sisin on kyllä ollut kaiken lauantaihälinän keskellä erittäin mielissään. JA kiitos kaikille kommenteista, sitä tarvii vähä egonsa ja itsetuntonsa buustausta ain välillä. Vaikkin toki myös kritiikkiä, että osaa kehittyä. Toivottavasti teilläkin kaikilla on erikiva lauantai.

  Vastaa
 5. NLR 1.10.2011

  I LOVE your earrings!
  Such a cool detail :-)

  xx

  Vastaa
 6. tiiu 1.10.2011

  uuu mama mikä blogi! eksyin tänne sattumalta jostain ja oon ihan koukussa, oot megasöpö tyttö ja sulla on ihania kirppiskuteita! ja mikä hauskinta, mun porukat asuu lähellä päiväkumpua ja yhessä kuvassa melkein (mut ei ihan) näky meiän talo sieltä järven takaa :D

  Vastaa
 7. Henriikka 2.10.2011

  Tiiu, miten hauskaa! Ja pahoitteluni siitä, etten vahingossa saanut ihan täysin ikuistettua teidän taloanne. Iha sairaan kivaa palautetta, kiitos sunnuntaipiristyksestä.

  And NLR. Thanks for commenting. I love them myself too, as well as your blog. xx.

  Vastaa
 8. Anonymous 2.10.2011

  Rakastan tota tyyliä! :–)ja noi korvikset on ihanat!

  Vastaa
 9. Henriikka 2.10.2011

  Hei mahtavaaa, kiiitos. Näiden maukkaiden kommenttien jälkeen sitä jää odottamaan sitä maanpinnalle palauttavaa: ”rumat ryysyt”.

  Vastaa
 10. sunflouveri 12.10.2011

  PARHAAT KORVIKSET IKINÄ!!!

  Vastaa
 11. Henriikka 12.10.2011

  ahhaaah ne on kieltämättä iha hauskat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.