Samujilta uutta ja kaunista.

samuji1 samuji2 samuji6 samuji7 samuji8samuji9

Samuji on saanut minut koukkuunsa. Ei totaaliseen koukkuun, niin että rakastaisin jokaikistä vaatetta. Mutta sellaiseen koukkuun, että joka kerta uusien mallistokuvien ilmestyessä löydän muutaman ehdottoman suosikin ja palan halusta päästä jakamaan niitä tänne. Pre-fall 2014 -kuvat julkaistiin tänään ja olin kärppänä paikalla.

Mustavalkokuvat kolahtivat eritoten. Vaatteiden kanssa tapahtuu karkea jako: toisia voisin kuvitella käyttäväni päivittäin, toiset (esimerkiksi valkoinen hapsumekko) eivät ole lainkaan oma juttuni. Jakkuhenki, kolmanneksi viimeisen kuvan kiiltopaita ja pitkä tumma mekko laajensivat pupillit.

Kuvien malli on uskomattoman kaunis. Huomasin kuitenkin pitkästä aikaa ajattelevani, etten pysty erilaisten vartalotyyppien vuoksi yhtään kuvittelemaan, miltä vaatteet näyttäsivät päälläni. Hänen päällään ainakin erihyvältä.

-Henriikka

Kuvat: Samuji pre-fall 2014 / Niko Mutrunen

6 kommenttia

 1. Mahtijanne 28.1.2014

  Ei voi olla pitämättä!

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   No ei niin. Jos vain haluat, niin minulle voit ostaa kyllä näitä esim. ystävänpäivä- tai kesälahjaksi.

   Vastaa
 2. Ida365 28.1.2014

  no huhhuh, ihan mahtavia! vikan kuvan kengät, tuo valkoinen hame pörröraidoin ja siihen yhdistetty petrolinsininen jänskämatskuinen paita<3 huuuuh!! samuji kyllä osaa.

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   Word. Hauskaa, kun bongasit juuri sen valkoisen pörröraitahameen, jota en taas itselleni osaisi kuvitella yhtään. Jännämatskuinen paita, oh!

   Vastaa
 3. sini 4.2.2014

  Kiinnitin samoihin juttuihin huomion kun säkin!! Varsinkin toi jännämatskupaita. Pupillit laajeni. Ja mietin myös että noi vois kyllä näyyttää ihan eriltä mun päällä..

  Mutta siksi kommentoin että halusin tulla kertomaan sen urpouteni ja urpon tunteen kun googletin samuji, ja tajusin että se on suomalainen suunnitelija. Oon tosi pihalla näistä suunnittelijoista mutta luulin ihan tosissani että tämä tulee jostain japanista tyyliin. Ton mallin etnisyyskin vielä, siis yllätyin niin paljon. Mutta sitten mietin että no, olishan se aika jännä jos kirjottelisit jostain random japanilaisesta samujista. Vähänkö tuli suomi desing love olo, ja vähänkö Samuji on mun uus lemppa suunnittelija. Ja varmaan ainoo..

  Vastaa
  • Henriikka 12.2.2014

   HAHahaha eikä!

   Tämä ilahdutti päivää niin suuresti. Mietin mahdollisuutta, että fanittaisin näin ponnekkaasti jotain random japanilaista merkkiä. HAha. Ehei, en sentään. Kiitos monen, monen päivän piristyksestä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.