Viuhahdus jääköön ensi vuoteen

_MG_0607 kopio

Kuinka monta kertaa Robinin levyn voi kuunnella läpi yhden lauantaiaamun aikana? Ystävä oli aamiaisella, ja sen aikaa kuuntelin vielä jotain ikäisilleni suunnatumpaa. Heti oven pamahdettua kiinni vaihdoin Robbarin leiriin. Bileet pystyyn. Toisaalta Robinhan vaihtoi uuden sinkkunsa kautta ikäryhmäänsäkin, joten voin varmasti tulla ulos kaapista (ikään kuin siellä koskaan olisin ollutkaan).

Torstaina juhlittiin Some Awards -gaalaa ja nämä kuvat otettiin muutamaa minuuttia ennen kuin hilpaisen pihalle. Räppiletit kiinnosti ja pitäydyin visiossa. Ystäväni Laura testasi aamulla Hiushuone Dandyssa hiottuja kampaajantaitojaan leijonanharjaani, ja lopputulos oli käsittämättömän hieno. Kunpa voisin kulkea tällaisessa tukassa joka päivä!

_MG_0511 kopio _MG_0584 kopio

Harkitsin killerikorkoja, mutta pyh pyh pyh! Eihän sellaiset ole itselleni ominta maaperää. Valitsin lopulta fläteista fläteimmät adidas Gazellet sinisillä raidoilla. Enkä valehtele, kun kerron kuulleeni yli 10 kertaa juhlissa: ”Ootko sä noin lyhyt! En mä tiennyt, että sä olet noin lyhykäinen?”

Mekoksi nappasin vajaa viisi vuotta sitten ostetun alerekin löydön. Nahka on aina nahka. Kokonaisuus ei ehkä ollut imartelevuudeltaan sellainen, jota naistenlehdet olisivat minulle suositelleet, mutta minulla oli vaatteissa mukava olla. Ei ihme, että jaksoin sosialisoida reippaasti yli puolenyön.

_MG_0554 kopio _MG_0520 kopio

Virallinen nahka-asu eli uhkailemani viuhahdus jääköön ensi vuoden gaalaan.

-Henriikka

mekko / Gina Tricot, kengät / adidas, kaulakoru / & Other Stories, käsikoru / Syster P.

9 kommenttia

 1. HANNA 6.2.2016

  VAU, näytät upealta!!

  Vastaa
 2. milla 6.2.2016

  upea asukokonaisuus!!!

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2016

   Voi kiitos. Näissä releissä tuntui kyllä mukavalta.

   Vastaa
 3. Helmi 6.2.2016

  Meinasin jo kommentoida UPEITA lettejäs IG:n puolella, mutta en kehdannut kun kommentoin niin paljon sun kuvia. :-D

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2016

   Kuules saat AINA kommentoida niin paljon ja useasti kuin vaan ikinä haluat. Ilahdun aina, vaikka hitaasti vastaankin.

   Vastaa
 4. Maija 6.2.2016

  You looking goood!

  Vastaa
 5. […] helmikuussa Some Awards -gaalassa, kun Matti oli bongannut juhlakansan keskeltä räppilettini. Sovittiin, että laitetaanpa joskus tulevaisuudessa vallan letittäen! Nauroin jo silloin, että […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.