Kynsilakkaa vihdoinkin tarpeeksi pienissä pulloissa

Harrastan hyvin vähän muita kynsilakkoja kuin punaista. Sävyt vaihtelevat ehkä hitusen, mutta kaikki pysyttelevät kuitenkin turvallisesti kunnon punaisen sävykartan sisällä. Jos matkalaukusta on unohtunut kynsilakkapullo, niin saatan hyvinkin ostaa kokonaan uuden pullon. Ongelmana on ollut, että pullot ovat niin isoja, että ne ehtivät kuivua ja kökkööntyä ennen kuin ehdin käyttää ne loppuun. Tuntuu, että yhdessäkin isossa pullossa olisi jo moneksi vuodeksi tököttiä.

Mutta huraa, ilouutisia! Tiedän kyllä, että pieniä pulloja on ollut ennenkin, mutta nyt on vielä ihan jippii-sävylläkin: Sokoksella vieraillessani ilahduin suuresti Lumenen Gloss and Care-sarjan kirkkaanpunaisesta, jonka pullo oli juuri sopivan pikkuruinen. Sutikin oli paras pitkään aikaan ja lakka levittyi hyvin. Suuria iloja pienistä pulloista (5ml!).

Sarjassa on 18, valmistajan mukaan ”ultrakiiltävää”, sävyä: Mattoja, kirkkaita punaisia, helmiäisiä ja ranskalaisen manikyyrin sävyjä. Huraa, en pääse tästä yli.

Näihin ryppyisiin sormiin.
Henriikka

9 kommenttia

 1. Anonymous 21.9.2011

  Hei vaan! Löysin sut Lookbookista. Oon urkkinu koko blogis ja tykkään paljon paljon paljon! Kävin MouMoun blogia kattoon ja päätin tulla moikkaan suaki koska oot hiton tyylikäs mimmi :-) Tykkään myös kirjotuksistas.
  Eiks Mavalalla ollu erilaisia punasia sävyjä? Mä kans tykkään mineistä.

  -AT

  Vastaa
 2. Anonymous 21.9.2011

  oliko minkä verran hintaa minipullolla?

  Vastaa
 3. Henriikka 21.9.2011

  No olin aivan hämmentynyt miten paljon ruuhkaa MouMoun linkitys aiheutti. Ihan positiivinen ruuhka tosin. Ja niin jees kuulla AT että blogi on mieleesi, tätä haluuki tottahan toki tehdä itsensä lisäksi myös muiden iloksi. Tuu ihmeessä muullonkin moikkaa ja tiedäks ”hiton tyylikäs mimmi” on paras kohteliaisuus aikoihin. Ainiin ja Malavalta mulla on täydellinen aluslakka.

  Ja hinnasta! 4,90 oli ainakin viime viikolla pullo Sokoksella alennuksessa, mutta varmaan normaalisti olisko ömm 7,90? Hatusta heitin.

  Vastaa
 4. Anonymous 21.9.2011

  Varmasti tuun! Vaikka jakamaan infoa :-D Ja kehun aina kun koen syytä siihen. Asiat pitää sanoa suoraan, erityisesti positiiviset :-)
  Munkin kai pitäs hommata aluslakka. Laitan pelkät värit ja öh… Niin…

  -AT

  Vastaa
 5. Henriikka 21.9.2011

  Aijaijai nyt tuli pikku särö tietopankkiin, hih. Aluslakka kunniaan! Muuten värjääntyy kynnet ällöttäviksi ja aluslakan kanssa lakka tuntuu pysyvänkin paremmin.

  Vastaa
 6. Anonymous 22.9.2011

  kökkööntyviin kynsilakkoihin auttaa kun lorauttaa pulloon kynsilakanpoistoainetta.. lakoissa käytetään samaa liotinta kuin mitä kynsilakanpoistoaine on :) kokeiltu on ja toimii!

  Vastaa
 7. Tuomas 22.9.2011

  Musta on vähän hassua jos on ”ultrakiiltävä” matta kynsilakka.

  Mut ehkä se oon vaan minä.

  Vastaa
 8. Anonymous 22.9.2011

  Mähän en tee kuten neuvon :-P

  Mäkin ihmettelin ultrakiiltävää mattaa, mutta unohdin sen sitten, höhö.

  -AT

  Vastaa
 9. Henriikka 22.9.2011

  Anonyymi! Kiitos huippuvinkistä, ain sitä oppii uutta ja hienoa. Toinen hyvä vinkki kynsilakkojen kanssa on, että kun lakka on juuri kuivunut, niin niitä on hyvä pitää jääkylmän valuvan veden alla hetkonen. Näin lakka jämähtää ja pysyy paremmin.

  JA HAHA tuomas ja AT, MINÄKI IHMETTELIN hohoh. Ajattelin kuitenkin jättää kommentoimatta, kun ajattelin että se olisi liian pikkumaista. Mutta näköjään ihmetys oli yleinen! Great.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.