Kesäteatteria ja muuta romanttista

IMG_7757 (kopio)

Takaisin Lahteen ja kesäteatteriin. Teatteri on joka kesän must. Pitää olla kunnon eväät (mieluiten korissa), termarikahvia, kesäillan hämärä ja paksu viltti.

Onneksemme olemme saaneet lähes joka kesä nauttia kaiken lisäksi ystävien taidonnäytteistä, sillä sukuun on siunautunut lahjakasta teatterikansaa. Lauantain teatterishow oli Lahden Uuden Kesäteatterin ”Pieni lemmenleikki Messilässä. Nelihenkiseen näyttelijäkaartiin mahtui kaksi sukulaista: Minun kikkarapäinen kälyni ja Jannen lankomies, helpommin sanottuna Jannen sisko miehineen. Voi mitä lahjoja lavalla. Pieni tallirakennus täyttyi euroviisubiiseistä, puhtaasta laulusta ja meidän kahden hekotuksesta.

IMG_7736 (kopio)IMG_7694 (kopio)IMG_7655 (kopio)IMG_7718 (kopio)IMG_7751 (kopio)IMG_7771 (kopio)IMG_7658 (kopio)IMG_7759 (kopio)IMG_7690 (kopio)IMG_7722 (kopio)IMG_7714 (kopio)IMG_7759 (kopio) IMG_7792 (kopio) IMG_7843 (kopio)IMG_7837 (kopio)IMG_7813 (kopio)IMG_7896 (kopio)IMG_7866 (kopio)IMG_7847 (kopio)

Väsynyttä kesämenoa riitti pitkälle yöhön, kotiinpaluu-kuvat jo näittekin varaslähdöllä eilen. Kyllä kesäteatterissa on tunnelmaa. Sellaista suomalaista maalaisromantiikkaa: vieraat ovat puksuttaneet paikalla vanhoilla Nissaneillaan ja pihassa myydään grillimakkaraa ja pillimehua. Koko tilanteen voisi siirtää pari vuosikymmentä ajassa taakse päin, eikä kukaan huomaisi mitään.

Väsynyttä kesämenoa kaikille.

– Kesä-Henriikka

8 kommenttia

 1. Susanna 9.7.2014

  Hei! Jos kiinnostaa tänä kesänä toinenkin kesäteatteri vähän etelämpänä, niin elokuussa menee Nurmijärven Kivi-juhlilla musiikkinäytelmä Aleksis Kivi. Se sai ensi-iltansa jo viime kesänä ja nyt Kiven 180-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se palaa Taaborinvuorelle (esityspaikka on oikea Kiven lapsuuden leikkipaikka). Viime kesänä saatiin huippuarvostelut paitsi yleisöltä niin myös mm. Hesarilta. Ei tarvitse pelätä mitään puuduttavan tylsää historiadokumenttia, vaan näytelmä on oikeasti ihana, hauska, kaunis, koskettava jne jne. Ja meillä on myös katettu katsomo, joten vesisateitakaan ei tarvitse pelätä! ;) Paikka on oikeasti ihana ja tunnelmallinen, jossa jokaisen tulisi edes kerran elämässään käydä.

  Lisäinfoa ja yleisön kommentteja löytyy nettisivuilta: http://www.kivijuhlat.fi

  Ja tuolla on muuten blogiarvontakin menossa, mistä voi voittaa liput Kivi-juhlille: http://somesuperfluousopinions.blogspot.fi/2014/07/kesateatterikesa-arvonta.html

  Vastaa
  • Henriikka 21.7.2014

   Hei, tuohan kuulostaa aika hyvältä! Ehkä suunnataan sinne elokuussa, jos kalenteri vaan sallii.

   Kiitos vinkistä :-)

   Vastaa
 2. E 9.7.2014

  Hih. Pieni maailma – omakin serkkuni on yksi Pienen Lemmenleikin näyttelijöistä ;)

  Vastaa
  • Henriikka 21.7.2014

   Ohoh, no jopas jotakin!

   Oli kyllä hyvä. Suosittelen, jos et itse vielä ole ennättänyt.

   Vastaa
 3. soppasofia 10.7.2014

  Hei, tykkäsin tosi paljon tosta sun paidasta! Pystytkö kertomaan mistä oot sen löytänyt?? :)

  Vastaa
  • Henriikka 21.7.2014

   Paidan olen saanut vaatevaihtajaisissa kaveriltani. Se on mainio!

   Vastaa
 4. M 10.7.2014

  Aivan ihastuttavan täydellinen asu.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.