Joululoman 2016 oletettavasti parhaat hemmottelutuotteet

_mg_0147-kopio

Tiedättekö, kun aikakauslehdissä on aina vuoden lopuksi erilaisia koosteita: Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet, vuoden viinivoittajat, vuoden parhaat trendiruoat… Päätin, että minäkin haluan tehdä sellaisen listan. Tosin minun listani ei perustu kokemukseen, vaan oletuksiin ja yllätyksiin. Kuvastaa yleisestikin blogiani hyvin, hah.

Olen kuluneen viikon aikana koonnut itselleni joululomaa varten hemmottelupakettia. Paketti sisältää herkkuja, kosmetiikkaa, terveystuotteita ja kirjoja, joiden ajattelin rentouttavan ja toisaalta virkistävän minua tulevalla lomallani.

Olen kerännyt kaiken kivan paperikassiin, jonka otan matkaani, kun huristamme kohti perheitä ja lapsuudenkoteja. Nyt, vuoden pimeimpänä päivänä, on kiva jakaa lista joulun 2016 oletettavasti parhaista hemmottelutuotteista.

_mg_0184-kopio

1.kuva:

Lapin Marja Revontuli-glögi, vanilja-mustikka
The Coffee Shop -punaviini
Lakrids-suklaalakritsapallot (jotka sain Idalta joululahjaksi)
Chocolate & Love orgaaniset ja reilut suklaat

2.kuva:

Nord-T Moose on the Loose -teetä (huom! tämän kauniimpaa teedesignia en ole vielä nähnyt)
Malmö Chokoladfabrik vadelma-lakritsisuklaat

_mg_0193-kopio

A.Vogel VegOmega-3-pellavansiemenmerileväöljykapseli
Ulla Grace Stress free lotion (tuotteelle on niin suuria lupauksia, että odotan testausta innolla)
Wild Nutrition B Complex plus -purkillinen (tähän samat sanat)

Ystäväni toi minulle tämän kolmen tuotteen superpaketin viikko sitten. Hän tietää hyvin, että lauseeni ja muistini on alkanut katkeilemaan, olen väsynyt ja ruumiinlämpö saattaa hyvin nousta iltaisin 37 asteeseen. Rauhallisia päiviä ja normaalia ajatustoimintaa odotellen.

_mg_0199-kopio

Evolve Organic Beauty seerumi, vartalokuorinta ja käsi-ja vartalosaippua (en kestä, miten kauniita nämä pakkaukset ovat!)
Frantsila ruusukasvoöljy
Ulla Grace tasapainottava päivävoide

_mg_0164-kopio

Ruokosokerilla makeutetut Urtekramin Inkiväärikuutiot

Sokerilakon loppuminen jännittää kyllä. Makeaa ei ole juuri tehnyt lähikuukausina enää mieli. Kirjoitan teille erikseen sokeristopista myöhemmin, mutta haluaisin ehdottomasti säilyttää jonkun tolkun makean kanssa.

_mg_0141-kopio

Emma Seppälä – Elä onnellisemmin
Mia Kankimäki – Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin
Anna-Kaari Hakkarainen – Kristallipalatsi
Katja Kettu – Kätilö
Katja Frange – Intuitiolla

_mg_0133-kopio

Miltä vaikutti oletettavasti vuoden toimivimmat hemmottelutuotteet? Jos nyt saisit viidessä sekunnissa käsiisi jonkun näistä tuotteista, niin minkä valitsisit? Olisi myös ilo kuulla kuuluuko teidän mahdollisiin lomiinne rentoilua ja hemmottelua vai kenties päinvastoin päätöntä menoa ja riekkumista.

Minulla on huomenna vielä työpäivä, jonka jälkeen loma, loma, loma. Aloitamme ennakkoon menemällä tänään etiopialaiseen syömään pitkästä aikaa, jonka jälkeen Evan ja Manun joulukonserttiin. En miltei edes muista, että on vuoden pimein päivä.

-Henriikka

Huom! Osa tuotteista saatu blogin kautta

4 kommenttia

 1. LauraL 21.12.2016

  Aivan ihana idea! Ullan stressivapaa lotioni kuulostaa mielenkiintoisimmalta ja itselleni tarpeellisimmalta, mutta kelpuuttaisin minkä tahansa muunkin kokoelman tuotteen. Lakridsin pallerot on ihania! ♡
  Toivottavasti mahdollisimman rento joulu tiedossa, huili tekisi nyt hyvää.

  Vastaa
 2. Nina 22.12.2016

  Ihanaa ja oikein hemmotteluntäyteistä joulua meidän pikku teetehtaalta! <3

  Vastaa
 3. Henkiolento 22.12.2016

  Hei voiko tuommoinen kolmikko auttaa siihen muistin pätkäilyyn, lämmönnousuun ja väsymykseen? Terveisin samoista vaivoista kärsivä!

  Vastaa
 4. Suvi 29.12.2016

  Voi, kuvien täydeltä ihania pakkauksia! Varsinkin 2. kuvan teepaketti ja suklaat näyttää ihanilta. Sain tästä postauksesta monia hyviä ideoita ensi joulun pikkulahjoiksi sellaisille, joita haluaa jollain pienellä jutulla muistaa.

  Mitäs muuten tykkäsit Evan ja Manun konsertista?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.