Mikä on parasta joulussa? (+ North Outdoor -ale ja -arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

Rakastan joulua, aina vain.

Rakkauteni jouluun kantaa jo lapsuuteen. En muista ainoatakaan hetkeä elämästäni, että olisin suhtautunut jouluun tympeästi tai välinpitämättömästi. En tietenkään allekirjoita kaikkia joulun lieveilmiöitä ja sellaista, mutta itse joulu on itselleni korvaamaton.

Muistan lapsuuden joulujen valkoisen lumipeitteen, ja Tippe-tontun tuomat pikkujoululahjat (jostain syystä parhaiten mieleeni on jäänyt kullanvärinen Millenium-kylpyvaahto, joka oli koukeroisessa pullossa, jossa luki ”2000”). Muistan seesteisen olon jolulukirkossa, tervantuoksun joulusaunassa ja sen, kun viimein joululaulujen hoilotuksen jälkeen päästiin avaamaan lahjoja.

Lapsena pehmeät paketit eivät ilahduttaneet yhtä suuresti kuin nyt. Niin kuin kuvista huomaa, alkavat ne olla nykyään suosikkeja, etenkin juuri villaiset. Näissä kuvissa päällä on silkkaa merinovillaa, North Outdoorilta.

 

Etenkin äitimme teki ja tekee joulusta ja koko joulukuusta aina taianomaisen. Koko talo on aina koristeltu, jossain vaiheessa oli aina joulumatot ja -verhotkin, jotka vaihdettiin aina varastosta joulun tullen.

Mitä vanhemmaksi olen kasvanut, sitä paremmin muistan myös jouluruoan. Isäni esille laittaman kalapöydän, kaikki värikkäät laatikot ja sen, että pöydässä istutaan pitkään ja hartaasti.

Myös lahjat ovat olleet olennainen osa perheemme joulua sellaisen hiljaisen välittämisen muodossa. Lahjat ovat monien meistä rakkauden kieli. Olin aika pieni, kun aloitimme perinteen, jossa kaikki lahjat avataan vuorotellen. Näin jokaiselle lahjalle tulee ihan eri lailla arvoa ja ajatusta, kun kaikkiin keskitytään kunnolla. Sitä paitsi on kiva nähdä mitä muut saavat, ja kuinka lahjansaaja reagoi saatuun pakettiin. Haluaisin jatkaa tätä omassakin perheessä.

Aikuisena olen odottanut joululta eniten lepoa. Stressaus, kiire, yletön siivous tai sen sellainen ei ole koskaan kuulunut jouluuni. Jos jää siivoamatta, on aina ensi vuosi aikaa, eikä joulutunnelmakaan tyssää, jos joku ruoka jää lautaselta. Odotan rehellistä möhnötystä sohvan reunassa, lautapelejä ja sitä, että voi lukea kirjaa ajan kanssa.

Odotan myös aikaa perheiden kanssa. Hitaita yhteisiä hetkiä ja ehkä retkiäkin, sulkapallon pelaamista, iänikuista kahvittelua ja leffailtoja suklaan kanssa. Ja ehkä vähän sitäkin, että joku muu katsoo lastamme aina välillä. Hah. On vaikea kuvitella joulu ilman perhettä, vaikka sellaisenkin joulun koin kerran nuorena Ruotsissa. Onneksi siskoni tuli silloin kylään.

Huomaan myös, että lapsen saaminen on vaikuttanut ajatuksiini joulusta. Tänä vuonna lapsemme on muutamaa kuukautta vaille kaksi vuotta, ja yhtäkkiä haluan luoda hänelle ikimuistoisia, rakkaita joulumuistoja. Joulun taika on saanut ihan uuden vaihteen, kun ajattelen joulua hänen kauttaan. Vielä tänä vuonna hän on suht pihalla koko joulun konseptista, mutta kyllä hän jo tonttulakeista innostuu, ja Soihdut sammuu kuuluu ripiitillä hänen lukiessaan kirjoja olkkarin matolla. Leivoimme viikko sitten viikonloppuna pipareita yhdessä, ja se oli ihanaa (Se taikina erityisesti!)

Myös joulukirkko on kuulunut aina jouluaattooni koronavuosia lukuun ottamatta. Täytyykin miettiä, menisimmekö tänä vuonna Porvoon Tuomiokirkkoon. Vasta nyt alan muutenkin hoksata, että mehän voimme omalla pikku perheellämme alkaa luoda aivan omanlaisia jouluperinteitä. Riisipuuroa on saatava jouluaaton aamuna tai lounaalla, siitä yritän pitää kiinni. Mutta voimmehan keksiä aivan omia juttujamme tänne saariston lämpöön, vaikka viettäisimmekin suurimman osan ajasta perheiden luona.

Näissä kuvissa on päällä North Outdoorin tuttuja vaatteita. Ne sopivat erinomaisesti tämän joulufiilistelyn oheen, mutta myös joululahjaksi läheisille tai itselleen. (Kyllä, jaan alla teille alekoodin myöhemmin!)

Lempparini North Outdoorilta ovat jo vuosia olleet Finland I Nature -malliston neuleet. Näissä kuvissa niitä riittääkin neljä kappaletta: aavikonkeltainen Tuohi, oliivinvihreä Kaski, lumenvalkoinen Vilja ja puolukanpunainen Halla.

Näissä North Outdoorin merinovillaneuleissa olen luuhannut jo kuukausi- ja vuositolkulla, aina vaan hykerrellen, ja näissä kulkee puolisokin.

 

Neuleet on tehty Suomessa ja niin kuin merinovilla aina, ne tuntuvat pehmeältä iholla, ja kutittavat harvaa.

Kaski on itselleni jo ystävä varmaan viiden vuoden takaa, Viljaankin tutuistuin useampi vuosi sitten. Poolokaulukselliset Tuohi ja Halla ovat taas ihan uudet tuttavuudet itselleni, mutta koska rakastan poolokauluksia, tuntuivat ne heti omalta. Varsinkin tuo paksumpaa neulosta oleva, aavikonkeltainen Tuohi sai ihan sellaisen olon, että tämähän näyttää minulta! En olekaan vilautellut peppua tuolla lailla vuosiin.

Yritin laittaa näihin kuviin sellaisia jouluisia kuteita, ettei joulukuvastoissa olisi aina vain niitä glittermekkoja ja pikkumustaa, vaan joulutunnelman saa luotua leppoisamminkin. Tai sanotaanko, että ainakin väljemmin.

  

Lapselle ei löydy vielä neulekokoja, mutta tänä vuonna hankimme hänelle ensimmäisen merinovillakerraston ja -haalarin North Outdoorilta, ja ne ovat kyllä ihan nappivalinnat. Villa on siitä armollista, että vaatteet eivät mene ihan äkkiä pieneksi, kun niitä ei osta aivan piukeana.

Samalla päivitin itselleni koon isomman merinokerraston, sekä polvimittaiset merinobokserit ja merinovillahupparin. Puoliso sai sinisen, vetoketjullisen merinofleecen ja on käyttänyt sitä jo nyt aivan hirveästi.

Neuleiden rinnalla haluan erityisesti nostaa vielä esille Oulussa valmistetun Huuru-pipon, joka on näissä kuvissa kolmessa eri värissä. Tuo chilinvärinen, myös Suomessa valmistettu Kajo low on sellaisille oiva, jotka kaipaavat matalaa päälakipipoa, mutta ennustan, että erityisesti musta ja kivenruskea Huuru jää meillä vakkareiksi.

Kaikki kuvissa näkyvät North Outdoor -vaatteet ja asusteet on valmistettu Suomessa.

Asu 1:
Kaski miehet, oliivinvihreä, koko L
Huuru pipo, puolukanpunainen
Riihi lapaset, charcoal, koko S

Asu 2:
Tuohi naiset, aavikonkeltainen, koko L
Huuru pipo, kivenruskea
Kevo sormikkaat, karpalo, koko S

Asu 3:
Halla naiset, puolukanpunainen, koko XL
Huuru pipo, charcoal
Riihi lapaset, vaaleanharmaa, koko S

Asu 4:
Vilja lumenvalkoinen naiset, koko L
Kajo low pipo, chili
Riihi lapaset, vaaleanharmaa, koko S

 

Mitähän sitä vielä osaisi kertoa joulusta? Ehkä sen, että koko joulunaika tuntuu vähän samalta kuin villapaita parhaimmillaan. Lämmittää, ilahduttaa, tekee kaikesta pehmeää.

On joulu sitten musta tai valkoinen, on joulunajassa kuitenkin aina oma rauhansa ja taikansa. Kun ulkona on pilkkopimeää ja käsillä on vuoden pimein aika, voi kynttilät sytyttää ulos lyhtyihin tai sisälle tuikkuihin tai vaikka kynttelikköön palamaan ja katsella lepattavaa liekkiä. Ja hurjimmat tietysti laittavat tänäkin vuonna jouluvalot loistamaan, ja kuusenkynttilät valaisemaan pimeyden keskelle.

Tässä teille jouluyllätys, jos pehmeät paketit ovat ajankohtaisia:

Alekoodi:

Alekoodilla ”HENRIIKKA15” saa 15%-alennukseksen normaalihintaisista tuotteista northoutdoor.com -verkkokaupasta su 11.12.2022 saakka. Toimi vikkelästi, jos sinulla on joku tietty suosikkituote, jos mielit saada juuri sen lahjapakettiin.

Arvonta:

Kommentoi tähän alle, blogin kommenttiboksiin ”mikä olisi unelmiesi pehmeä paketti” viimeistään sunnuntaina 11.12. ja olet mukana arvonnassa. Voittaja saa valita minkä tahansa vapaavalintaisen tuotteen North Outdoor -verkkokaupassa myynnissä olevasta valikoimasta. Instagram-tililläni @aamukahvilla on käynnissä toinen samanlainen arvonta, jos haluat tuplata mahdollisuutesi.

Pehmeiden pakettien lisäksi toivon joulusta rauhallista ja onnellista. Levollisuutta keholle ja mielelle. Rehellistä lepoa, hitaita hetkiä, verkkaisena alas satavaa lunta.

-Henriikka

659 kommenttia

 1. Marika Fält 4.12.2022

  Vihreä Kaski olisi mieluinen?

  Vastaa
  • Satu 5.12.2022

   Punainen halla ❤

   Vastaa
   • Päivi Haverinen 8.12.2022

    Saari merinomekko mustana. Aivan ihana ?

    Vastaa
   • Sini Lehkonen 9.12.2022

    Kaikki merinoneuleet kävisi, vaikea juuri nyt valita.Toinen pehmeä toive olisi merinohuopa eri valmistajalta kylläkin.

    Vastaa
  • Killi 6.12.2022

   Numero 3

   Vastaa
   • Iris Valonen 8.12.2022

    Merinofleece olisi mieleinen.

    Vastaa
  • Annastiina Aikkila 6.12.2022

   Merinovillainen villapaita

   Vastaa
   • Elina Jalkanen 8.12.2022

    Itse neulotut villasukat

    Vastaa
  • Marika 6.12.2022

   Aavikonkeltainen, punainen tai vihreä neule.

   Vastaa
   • Miiru 10.12.2022

    Vilja-paita asusta 4.

    Vastaa
  • Tiina 7.12.2022

   Punainen Halla kyllä kelpaisi, on tosi kaunis väriläiskä varsinkin lumimaisemassa? Unelmalahja olisi ihana villashaali, harmaa sävyinen

   Vastaa
   • Kirsi Viertola 8.12.2022

    Olisipa ihana tuo joulunpunainen villapaita.

    Vastaa
  • Mira Viheriäkoski 7.12.2022

   Vaikea valinta. Joku merinovillainen mekko olisi kyllä ihana✨

   Vastaa
  • Pia 7.12.2022

   Joku ihanista neuleista tai pipo? Tai molemmat.

   Vastaa
   • Riitta 7.12.2022

    Vihreä villapaita ?

    Vastaa
  • Nina Mikkilä 7.12.2022

   Unelmien pehmeästä paketista löytyisi ihana merinovilla pipo ja lapaset sekä Merinovilla hupparimekko ❤️ Siinä olisi täydellinen pehmeä paketti ?☃️?❤️

   Vastaa
  • Päivi 7.12.2022

   Merinovillakerrasto ruusunpunainen paita ja raparperinpunaiset pitkikset. ??

   Vastaa
   • Anniina 7.12.2022

    Lämmin ja värikäs merinopoolo ??❤️??

    Vastaa
  • Johku 7.12.2022

   North Outdoorin sensitive merino&bambu alusasu tekis mun kotoilu joulun!

   Vastaa
  • Jenna 8.12.2022

   Lunni tai tuohi olisi ehdottomasti mulle mieluinen paketti. ?

   Vastaa
  • Arja 8.12.2022

   Halla luonnonvalkoinen L

   Vastaa
  • Niina Naumanen 8.12.2022

   Vihreä neule

   Vastaa
  • Sini 8.12.2022

   Ihana, lämpöinen Vilja olisi kyllä mukava yllätys kuusen alla. Itselläni onkin jo 2 villapuseroa samaisesta firmasta, ja myös kerrastoa löytyy. Tuo V-kaula-aukollinen onkin ollut haaveissa, mutta joulun alla rahat menee kyllä muiden lahjoihin. Ehkä alkuvuodesta, ellei arpaonni osu..

   Vastaa
  • Mustonen Annika 8.12.2022

   Asu paketti numero 3 olisi mieluisin❤??

   Vastaa
  • Annina Haarala 8.12.2022

   Punainen halla ?

   Vastaa
  • Orvokki 8.12.2022

   Puolukan punainen pusero lämmittäisi ihanasti ❤️

   Vastaa
  • Sini Ranta 8.12.2022

   Asu 1 ?

   Vastaa
  • Heidi 8.12.2022

   Asu 1

   Vastaa
  • Jani 8.12.2022

   Asu 1:
   Kaski miehet, oliivinvihreä, koko XL
   Huuru pipo, puolukanpunainen
   Riihi lapaset, charcoal kokp-L

   Vastaa
  • Laura 8.12.2022

   Jompikumpi keltaisista Kaski neuleista. Toki, jos saa odottaa varaston täydennystä, niin sitten ehdottomasti se vaalean vihreä helmineulosta oleva paita, olikohan se nimeltään kuohu… Ei nyt muista.

   Vastaa
  • Ritva 8.12.2022

   Punainen kokonaisuus asu 3

   Vastaa
  • Hanna H 8.12.2022

   Aavikonkeltainen ”tuohi”

   Vastaa
  • Hannele Latvalehto 8.12.2022

   Asukokonaisuus 4 olis mieleen.

   Vastaa
  • Piia-Stiina Mäkelä 8.12.2022

   Merinovillapaita ja pipo. Vihteä ois kiva

   Vastaa
  • Meira Toivola 9.12.2022

   Aavikon keltainen tuohi???

   Vastaa
  • Seija Lehtimäki 9.12.2022

   Merinovillainen pipo

   Vastaa
  • Sini K. 9.12.2022

   Merinoneuleelle on aina käyttöä.

   Vastaa
  • Päivi Ventelä 10.12.2022

   Merinofleese vetoketjupusero olisi ihana, lämmittäisi mukavasti takin alla työmatkapyöräillessäni.

   Vastaa
  • Mervi Kiviluoma 10.12.2022

   Asu 2❤️

   Vastaa
  • Tanja 10.12.2022

   Merinovillainen neule, ennosaa vielä päättää ?

   Vastaa
  • Johanna Ekman 10.12.2022

   Joku over size merinovillapaita

   Vastaa
  • Jeanette Bernitz 11.12.2022

   Merinovillainen neule, lämmittäisi pakkasilla❄️

   Vastaa
  • Ulpu 11.12.2022

   Vilja kahvipapu XL

   Vastaa
  • Tero 11.12.2022

   Joku miehelle sopiva tyylikäs merinovillapaita (väri esimerkiksi tummansininen)

   Vastaa
 2. Laura 4.12.2022

  Lämmin pooloneule ja Fazermint-suklaata olisi ihana lahja. :)

  Vastaa
  • Paula Pöntiö 5.12.2022

   Kivenruskea Pihla neulepusero

   Vastaa
   • Salla Björn 5.12.2022

    Puolukanpunainen Halla ?❤️

    Vastaa
  • Tuula Kulju 5.12.2022

   Unelmien pehmoinen joululahja paketti olisi joku ihana lämmin Merinovilla paita ja ihana Merinovilöa pipo. ???❤️

   Vastaa
  • Marge 6.12.2022

   Merinovillainen neule

   Vastaa
 3. Heini Aarnio 4.12.2022

  Unelmien paketissa olisi just tuo aavikonkeltainen Tuohi, sit villasukat ja pipo ja Wiener nougatia sekä vihreitä kuulia ❤️

  Vastaa
  • Elina 5.12.2022

   Joulun ihanin lahja olisi mikä tahansa merinovillainen tuote. Juoksen ja hiihdän talvisin, joten käyttöön tarvitsisi useamman kerraston. Myös tyttärilleni olisi ihan lahjoittaa jotain lämmintä?

   Vastaa
   • Irmeli Ahonen 11.12.2022

    Valkoinen Tuohi

    Vastaa
  • Tuire Myllyvuori 9.12.2022

   Puolukan punainen halla! ❤

   Vastaa
 4. Tanja Rissanen 4.12.2022

  Jotain mukavaa, lämmintä, pehmeää ja kestävää ?

  Vastaa
 5. Minna Salminen 4.12.2022

  Punainen halla❤️

  Vastaa
 6. Hanne M 4.12.2022

  Mun unelmien paketti tänä jouluna olisi lämmittävä kerrasto, koska lämpö lähtee aina syvältä. Sydämen jälkeen iholta.

  Vastaa
 7. Noora Niskanen 4.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti, oi mikä kysymys! Jonkun itsetekemä villapaita tai joku muhkea peitto olisivat ihania lahjoja..täytyy myöntää että merinovillakin on listalla korkealla ja siksi täällä ollaankik haukkana paikalla arvonnan perässä ??

  Vastaa
  • Hannele Kulmala 10.12.2022

   Merinovillapaita tai leggingsit

   Vastaa
 8. Mikael 4.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi lämmin villapaita! Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle. <3

  Vastaa
 9. Milla 4.12.2022

  Villasukat, jotain ajatuksella itsetehtyä.

  Vastaa
  • Tarja 5.12.2022

   Puolukan punainen Halla

   Vastaa
 10. Oona 4.12.2022

  Merinovillapaita

  Vastaa
 11. Eveliina 4.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti sisältäisi esimerkiksi jotain merinovillatuotteita tai villaisen viltin. ?

  Vastaa
  • Johanna Tornberg 11.12.2022

   Unelmien pehmeä paketti olisi miesten merinovillainen alusasu.

   Vastaa
 12. Heini 4.12.2022

  Ihania kuvia!
  Unelmapaketti itselleni olisi villamekko.

  Vastaa
 13. Marja 4.12.2022

  Vilja naisten merinoneulepuseroa oon katsellut koko syksyn sillä silmällä, joten ehdottomasti se

  Vastaa
 14. Riikka 4.12.2022

  Kaskesta olen haaveillut ?

  Vastaa
 15. Sarah 4.12.2022

  Valmiista esittelemistäsi ”asustepaketeista” nro 2.

  Vastaa
 16. Sara 4.12.2022

  Puolukan värinen neule olisi mitä ihanin joululahja :)

  Vastaa
 17. Marika 4.12.2022

  Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia <3 Minun unelmieni pehmeä paketti olisi ehdottomasti merinovillapaita!

  Vastaa
 18. Mari 4.12.2022

  Merinovillapusero ?vaikea valinta mut ehkä Tuohi ?

  Vastaa
 19. JK 4.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti olisi juurikin North Outdoorin Tuohi-villapaita <3

  Vastaa
 20. Satu 4.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti olisi merinovilla-alusasu talven pakkasiin tai Verson Saunatakki.
  Lempeää ja leppoisaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
 21. Irina 4.12.2022

  Pehmeä runsas neule herkullisessa värissä, sellainen johon voi kääriytyä?

  Vastaa
 22. Tuire 4.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi Joutsenen pitkä untuvatakki, mutta North Outdoorin villapaita olisi myös oikein mieleinen ♥️

  Vastaa
 23. Siiri Varhala 4.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti olisi juurikin laadukas, kotimainen villapaita joka sopisi niin arkeen kuin juhlaankin. Sellainen paketti, mikä myös tuntuu hyvältä ja vastuulliselta päällä.

  Vastaa
 24. Jaana 4.12.2022

  Kaski, ehdottomasti. Ihana! ?

  Vastaa
 25. Kari Martelius 4.12.2022

  Punainen neulepaita

  Vastaa
 26. Elina 4.12.2022

  Juuri nyt toivoisin laadukasta villahuivia.

  Vastaa
 27. Elina N. 4.12.2022

  Juurikin merinovillapaitaa tarvitsisin ?

  Vastaa
 28. Hanna 4.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti sisältäisi lämpimän, muhkean pitkän villapaidan. Ehkäpä Lunni tai Kota❤

  Vastaa
 29. Sirpa Hyttinen 4.12.2022

  Ihania tuotteita. Vaski naisten merinovillapaita – ruoste, M koko

  Vastaa
 30. R** 4.12.2022

  Halaus talviretkilupauksella.

  Vastaa
 31. Sani 4.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti olisi nuo naisten merinovillabokserit! Sellaiset toivottavasti lopettaisivat ainaisen pepun palelemisen.

  Vastaa
 32. Anni 4.12.2022

  Kaski-villapaita vihreänä ? Ois aika täydellinen lahja

  Vastaa
 33. Satu 4.12.2022

  Joku ihana merinovilla mekko
  Tyylikäs ja lämmin

  Vastaa
 34. Minna 4.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi laadukas ja kaunis villapaita, josta saisi iloa vuosiksi eteenpäin ?

  Vastaa
 35. Laura 4.12.2022

  Merinomekko olisi ?❤️

  Vastaa
 36. Mari 4.12.2022

  Kyllähän se olisi kunnon villapaita ?

  Vastaa
 37. Matleena 4.12.2022

  Ihana Tuohi-neule puuteriroosana ❤️

  Vastaa
 38. Heli 4.12.2022

  Pehmeä, jättikokoinen villapaita, jota voisi käyttää kaikkialla, aamusta iltaan.

  Vastaa
 39. Jenni 4.12.2022

  Joku kotimainen kylpytakki/neule/pipo/lakanat❤️

  Vastaa
 40. Sirkka Kankkunen 4.12.2022

  Halla naiset, puolukan punainen, koko XL

  Vastaa
 41. Inkku 4.12.2022

  Tuohi villapaita ois unelma ?

  Vastaa
 42. mariem 4.12.2022

  Oi, ihania! yksi suosikki roosa TUOHI-paita https://northoutdoor.com/products/tuohi-naisten-merinovillapaita-puuteriroosa

  Vastaa
 43. S 4.12.2022

  Tuohi roosana ?

  Vastaa
 44. Janica 4.12.2022

  Lunni-villapaita, olen sitä jo pitkään silmäillyt

  Vastaa
 45. Varpunen 4.12.2022

  mikä olisi unelmiesi pehmeä paketti

  ( – Suomessa valmistettu parka!)

  Vastaa
 46. Elisa Porkola 4.12.2022

  Vaikka joka joulu olisi ihana löytää Kaski-neule paketista! Toinen on sitte Kaikon lakanat.

  Vastaa
 47. Hannnnnna 4.12.2022

  Villasukat on ihanat. Ja villapaita. <3

  Vastaa
 48. Lotte_ 4.12.2022

  Toivon aineettomia lahjoja, jos ne lasketaan pehmeäksi paketiksi :D

  Vastaa
 49. Sirpa 4.12.2022

  Joku ihana villapaita ois mieleinen pehmeä paketti❤?

  Vastaa
 50. js 4.12.2022

  Apua mikä vaikeus! Sarka, Vaski tai Kuohu… tai tai… :D

  Vastaa
 51. Roosa-Maria 4.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti olisi lämpöinen merinovillapaita ja jalkaan sujautettavat villasukat!

  Vastaa
 52. S 4.12.2022

  Unelmapaketti olisi nimenomaan neule! Erityisesti tuollaiset keltaiset ihanuudet kiinnostavat.

  Vastaa
 53. Ilona 4.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olis lämmin kerrasto mikä päällä vois käpertyä sohvan nurkkaan.

  Vastaa
  • RM 5.12.2022

   Vaaleanharmaa Vilja-neule ?

   Vastaa
 54. Juulia Forcellese 5.12.2022

  Pehmoinen villapaita?

  Vastaa
 55. Kukka 5.12.2022

  North Outdoorin Saari-mekkoa olen katsellut pitkään.

  Se olisi unelma!

  Vastaa
 56. Anu Lähteenmäki 5.12.2022

  Se olisi paksu villapaita!

  Vastaa
 57. Johanna Murto 5.12.2022

  Kasa villasukkia ?

  Vastaa
 58. Minna 5.12.2022

  Villapaita! :)

  Vastaa
 59. Saaraa 5.12.2022

  Merinovilla on aina ykkösenä joko valmiina vaatteena tai sitten ihanina lankoina! Pehmeät langat ihanissa väreissä.

  Vastaa
 60. Maippi 5.12.2022

  Näistä esittelemistäsi neuleista pidin aavikonkeltaisesta villapaidasta!
  Tuoksulahja!!

  Vastaa
 61. Suvi 5.12.2022

  Vilja paita itselle ja suklaata ?

  Vastaa
 62. Riina 5.12.2022

  Merinovillaa ja hyvä kirja.

  Vastaa
 63. Petri Mäkelä 5.12.2022

  Merinovillainen korkeakauluksinen pusero

  Vastaa
 64. Minna 5.12.2022

  Unelmapaketti olisi joku ihanan lämmin neule, jolla tarkenee ulkona ja kotona ??

  Vastaa
 65. Minja 5.12.2022

  Unelmapaketissa olis Kaski vihreänä tai keltaisena

  Vastaa
 66. Mari Keisanen 5.12.2022

  En omista yhtään paksua neuletta! Ja palelen aina. Pienituloisena tyydyn vain haaveilemaan. Mutta jos satsaisin, osataisin kyllä laadukkaan kotimaisen neuleen.

  Vastaa
 67. Johanna 5.12.2022

  Puuronvärinen Vilja ?

  Vastaa
 68. Milja 5.12.2022

  Merinovillapusero

  Vastaa
 69. Terhi 5.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi ihanan muhkea villapeitto.

  Vastaa
  • Sara 10.12.2022

   Punainen halla

   Vastaa
 70. V.R 5.12.2022

  Oikeesti kunnollinen lämmin kerrasto. Reidet & ahteri varsinkin aina jäässä.

  Vastaa
 71. Mari 5.12.2022

  Vilja-neule olisi ihana. ?

  Vastaa
 72. Anna-Mari 5.12.2022

  Kashmir villatakki olisi todellinen unelma!

  Vastaa
 73. Annamari 5.12.2022

  Lämmin ja ihana neule

  Vastaa
 74. Maj-Len Eriksson 5.12.2022

  Olisi kiva olla lämmin ja mukava merinovillapaita, kaulahuivi, pipo sekä kintaat, pirteän joulunpunaisina Lapinmatkaa ajatellen tänä jouluna!

  Vastaa
 75. Ratava Taija 5.12.2022

  Puolukan värinen Pihla olisi ihana jouluneule, tai mikä tahansa muu NO:n merinopaidoista.

  Vastaa
 76. Irma Alahuhta 5.12.2022

  Ihana villapaita

  Vastaa
 77. Ulla-M 5.12.2022

  All day 260 naisten merinohuppari raparperinpunainen ois ihana! Mustana moinen jo löytyy, ja viime viikolla kotiutin mustaherukan värisen Pihlan… <3

  Vastaa
 78. Maire Sandelin 5.12.2022

  Merinovillapaita

  Vastaa
 79. Jane.R 5.12.2022

  Lämmin pipo ,kaulahuivi,sormikas setti ilahduttaisi

  Vastaa
 80. Susa 5.12.2022

  Ruosteenpunainen Koivu on jo pitkään ollut toivelistalla ?

  Vastaa
 81. Kati Sallmen 5.12.2022

  Puolukan punaisena villapaita.?

  Vastaa
 82. Krista Ahtiainen 5.12.2022

  Unelmoin toisesta villapaidasta. Ostin yhden ja se oli niiiiiiiin ihan, ihan paras ja lämpimin, että haluan toisen, samanlaisen, eri värisen.

  Vastaa
 83. Taija 5.12.2022

  Lemppari pehmeä paketti olisi Kuohu villapaita!

  Vastaa
 84. Mari 5.12.2022

  Tuohi olisi ihana. Meillä on näitä villapaitoja useampi ja muitakin tuotteita aika monta. Verkkareita, hupparia ja ohutta puseroa löytyy. Olen ostanut näitä lahjaksikin. Huipputuotteita!

  Vastaa
 85. Katariina 5.12.2022

  Tänä jouluna toivon lahjaksi merinovillaista kerrastoa sekä kauluripipoa ❤️

  Vastaa
 86. Saija 5.12.2022

  Panainen Halla ❤️

  Vastaa
 87. Ike 5.12.2022

  All day 250 miesten merinofleecehuppari – usvansininen L kokoinen

  Vastaa
 88. Sara 5.12.2022

  Puuteriroosan värinen Tuohi, jota en ehtinyt Black Fridayn alesta saada. Myös äitin tekemä neule ja siskon tekemät villasukat ilahduttavat ❤️

  Vastaa
 89. Anne Nevanperä 5.12.2022

  Merinovillafleece-mekko!

  Vastaa
 90. Ritva 5.12.2022

  Aavikonkeltainen Tuohi on kaunis ? vaikken keltaisesta muuten tykkää.

  Vastaa
 91. Eerika 5.12.2022

  Merinovilla alusasu ?

  Vastaa
 92. Hanna 5.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi jos saisi viellä mummon tekemät lapaset ,pari päivää sitten harmittelin kun yhdet ihanat lapaset hävisi teiniaikana =/ myös oikein lämmin merinovillaneule olis ihana !=)

  Vastaa
 93. Roosa 5.12.2022

  Haaveillut jo jonkin aikaa noista merinovillapaidoista, mutta ei vaan meinaa osata päättää mikä olisi paras

  Vastaa
 94. Minna 5.12.2022

  Tuohi naisten merinovillapaita – ruoste
  SKU: N21709O01-XS
  koko: S

  Vastaa
 95. Paula 5.12.2022

  Merinovillamekosta olen haaveillut.

  Vastaa
 96. Jenni 5.12.2022

  Unelmien paketissa olis naisten merinobokserit, aluskerrasto ja joku pehmoinen välikerraston pusero.

  Vastaa
  • Aija Ahonen 5.12.2022

   Punainen villatakki olisi ihana.

   Vastaa
 97. June 5.12.2022

  Kahvipavunruskea Kaski, josta olen haaveillut jo vuosia <3

  Vastaa
 98. Tiina R. 5.12.2022

  Kypärähuppu ja tuubihuivi. Neuleista puuttuu tällä hetkellä sopivan sävyinen malli v-kauluksella, muita en herkän ihon takia uskalla hankkia.

  Vastaa
 99. Mari 5.12.2022

  Sellainen lila neule. En muista nyt nimeä :)

  Vastaa
 100. Heta 5.12.2022

  Puolukan värinen Pihla-neule!

  Vastaa
 101. Pauliina 5.12.2022

  Merinovillainen mekko olisi varmasti ihana!

  Vastaa
 102. Marita Rinne 5.12.2022

  Joku ihana ohut merinovillapaita, pipo ja lapaset ❤️

  Vastaa
 103. Annika Kaikkonen 5.12.2022

  Merinovillapaita mikä vaan. Kaapissa on jo neljä ?vielä tarvii yhden

  Vastaa
 104. Peppi 5.12.2022

  Unelmien joulupaketti olisi lämmin merinokerrasto ❤️

  Vastaa
 105. Didgeridoo 5.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi jokin ihana neule, jonka antaisin äidilleni lämmittämään koiran kanssa ulkoiluun ja hiihtolenkeille.

  Vastaa
 106. Eija S 5.12.2022

  Arctic 260 merinohuppari raparperinpunaisena on niin ihana ❤️ On jo mustana ja on lempivaatteitani.

  Vastaa
 107. Kati 5.12.2022

  Pihla naisten merinovillapaita – hiilenmusta

  Vastaa
 108. Anu 5.12.2022

  Metsänvihreä Kuulas ?

  Vastaa
 109. Sini 5.12.2022

  Tuo vilja tai kaski paita olisi ihana!

  Vastaa
 110. Emmi 5.12.2022

  Raparperin värinen kerrasto :)

  Vastaa
 111. Lasse 5.12.2022

  Kaski villapaita

  Vastaa
 112. Elisa 5.12.2022

  Vaski, Kaski tai Vilja!Mihin tahansa niistä olisi ihana upota!

  Vastaa
 113. Sari Hey 5.12.2022

  Joku ihana neule tai pipo

  Vastaa
 114. Leena Tervakorpi 5.12.2022

  Lämmin ja pehmeä neule

  Vastaa
 115. Soili 5.12.2022

  Mustikka merinofleece!

  Vastaa
 116. Kirsti Verkkonen 5.12.2022

  merinovillapaita olisi ihana lahja

  Vastaa
 117. Elisa Ahlberg 5.12.2022

  Kivenruskea Kuulas

  Vastaa
 118. Mirkku 5.12.2022

  Marjapuuron värinen Kaski, lämpimät ihanan pehmeät sukat, Anthony Bergin konvehteja ja joku Pirjo Tuomisen historiallinen romaani❣️ ❤️?

  Vastaa
 119. Mikko 5.12.2022

  Kyllä kunnon merinovillapaita täytyis pukinkonttiin saada.

  Vastaa
 120. Lotta 5.12.2022

  Merinovillakerrasto tai joku ihanan pehmeä neule ??

  Vastaa
 121. Seija 5.12.2022

  Kauniita kuvia! Vilja-neule olisi kuvien neuleista ehkä mieluisin.

  Vastaa
 122. Terhi J. 5.12.2022

  Merinovillakerrasto

  Vastaa
 123. Elina 5.12.2022

  Tarvitsisin uuden merinovillapaidan, entiset on jo moneen kertaan paikattuja. Valinnan vaikeus, mutta ehkäpä Kaski olisi mieluisin.

  Vastaa
 124. Tytti Tossavainen 5.12.2022

  No merinovillaneule! Tuohi neule jo löytyy ja on aivan ihana joten toinen malli haaveissa!?

  Vastaa
 125. Jenna 5.12.2022

  Merinovillapaidasta olen haaveillut ?

  Vastaa
 126. Linnea 5.12.2022

  Pitkä Villapaita ja merinokerrasto ❤️

  Vastaa
 127. Emma N 5.12.2022

  Tuohi naisten merinovillapaita – aavikonkeltainen olisi aivan mun lemppari!

  Olet niin kaunis tuossa ensimmäisessä kuvassa! Murrettu keltainen ja ruskea, sekä tuo upeaupea maisema taustalla sopivat niin täydellisesti sinun sävyihisi. Ihana!

  Vastaa
 128. Sirpa T 5.12.2022

  Ehkä vielä yksi merinovillainen mekko tälle merinovillafriikille mahtuis vielä vaatekaappiin! Eiku siis käyttöön! Nimim.Aina merinovillaa päällä, ku muut ei kelpaa enää…

  Vastaa
 129. Mia Honkanen 5.12.2022

  Vilja tai kaski neule <3

  Vastaa
 130. Mirva 5.12.2022

  Mikä vaan villainen tai untuvainen ^_^

  Vastaa
 131. Sarkkuliini 5.12.2022

  Puolisoni haaveilee Kaskesta tai jostakin muusta neuleesta. Hän saisi valita mieleisen. <3!

  Vastaa
 132. Amanda Vepsä 5.12.2022

  Asu 3 ?
  Koska punainen on joulun väri ja raikas talvessa ❤️❄️

  Vastaa
 133. Anne 5.12.2022

  Pehmeä klassinen neulepaita.

  Vastaa
 134. Karla 5.12.2022

  Unelmien pehmoinen paketti sisältäisi merinovillaa: paita, mekko tai pipo kelpaisi ?

  Vastaa
 135. Anne 5.12.2022

  Mikä olisi unelmieni pehmeä paketti? Ehdottomasti North Outdoorin merinocollegehousut! Yhdet omistan ja ne ovat kotona jalassa aina, talvella myös öisin ?

  Vastaa
 136. Pirjo Rautio 5.12.2022

  Vilja villapaita

  Vastaa
 137. Jenni 5.12.2022

  Pihla voisi olla unelmalahja

  Vastaa
 138. titti 5.12.2022

  Lasketaanko koiranpentu pehmeäksi paketiksi :D?! Jos ei niin sitten joku tosi lämmin takki, housut pipo ja käsineet ulkoilua varten ?

  Vastaa
 139. Kille 5.12.2022

  Unelmien paketissa olisi lämmin ja kutittamaton neule esim. oliivinvihreä Kaski, lämpöiset käsineet ja pipo.

  Vastaa
 140. Kirsi 5.12.2022

  Jokin merinovillaneule, ehkäpä Pihla.

  Vastaa
 141. KristaR. 5.12.2022

  ”mikä olisi unelmiesi pehmeä paketti”

  En ollut ihan varma tehtävänannosta ? mutta itselle unelmien pehmeä paketti on näin aikuisiällä lähes joka joulu villaa jossain muodossa, lapsena tietysti pehmoeläin tai oikea koira olisi ollut super ?

  Vastaa
 142. Satu Kollanus 5.12.2022

  Kaski miesten neule,oliivinvihreä !

  Vastaa
 143. Marika 5.12.2022

  Mesimarjan värinen Kuulas-pooloneule olisi ihana talven luottoasu.

  Vastaa
 144. Vilma 5.12.2022

  Unelmien paketissa olisi joku ihana neulepaita sekä polvimittaiset merinobokserit välikerrokseksi ulkoiluun

  Vastaa
  • Henriikka 13.12.2022

   Hei Vilma! Arvoin juuri voittajan ja se olet sinä! <3 Onneksi olkoon. Toivottavasti tämä ilahdutti päivää. Laitoin sinulle sähköpostia.

   Vastaa
   • Vilma 14.12.2022

    Oi, olipas todella ihana ja lämmin yllätys tähän lumituiskuiseen talvipäivään?

    Vastaa
 145. Maria Lähteinen 6.12.2022

  Pehmeä ja lämmin villapaita ❤️

  Vastaa
 146. Maria Andersson 6.12.2022

  Kivenruskea Pihla neule tai joku ihanista mustista pitkistä mekoista, eli allday 260 Ria tai 150 Lily tai Saari. Kaikki aivan ihania <3

  Vastaa
 147. Piia 6.12.2022

  Joku merinovillamekko olisi ihana!

  Vastaa
 148. Soile 6.12.2022

  Merinovillaneule

  Vastaa
 149. Tarja 6.12.2022

  Jokin ihana uusi talvitakki. ?

  Vastaa
 150. Marika 6.12.2022

  Lämmin neulepaita tai neuletakki ?

  Vastaa
 151. Jaana Laasonen 6.12.2022

  Kaski- villapaita on aivan ihana jolulahja. Yksi mulla on, toisen toivoisin.

  Vastaa
 152. EL 6.12.2022

  Saari naisten merinomekko – musta ,näyttää ihanalta pehmeään pakettiin ?

  Vastaa
 153. Tiina Joas 6.12.2022

  Merinoneule

  Vastaa
 154. Pis 6.12.2022

  Joku näistä ihanista merinovillapaidoista.

  Vastaa
 155. OutiH 6.12.2022

  Norjalaisvillapaita

  Vastaa
 156. Sonja 6.12.2022

  Joku ihana poolokauluksinen merinoneule

  Vastaa
 157. Minna 6.12.2022

  Lunni lämmittäisi?

  Vastaa
 158. Okra neule

  Vastaa
 159. Laura 6.12.2022

  Joku ihana viltti

  Vastaa
 160. Mira Nikkinen 6.12.2022

  Merinovillakerrasto ja puolukanpunainen neule.

  Vastaa
 161. AnneM 6.12.2022

  Unelmien pehmeän paketin sisältö täsmentyi blogia lukiessa: merinovillahuppari! Kuulostaa aivan jumalaiselta tähän Suomen vuodenaikaan.

  Vastaa
 162. Mervi 6.12.2022

  Merinovillapoolo olisi aivan ihana ?, esim oliivinvihreä Kaski

  Vastaa
 163. Maria Konnu 6.12.2022

  Merinoboxerit ja aavikonkeltainen neule

  Vastaa
 164. Tiia 6.12.2022

  Oi, löytyisipä pukinkontista omalla nimellä varustettu pehmeä paketti, jossa olisi Intense Pro merinofleece veroketjuhuppari tai -housut kotoilua ja eräilyä varten. Merinofleece materiaalina kiinnostaa ?❄️

  Vastaa
 165. Johanna Suni 6.12.2022

  Poolokauluksellinen villapaita, johon kääriytyä koko talven.

  Vastaa
 166. Nonna 6.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti olisi merinoaluskerrasto, villapaita ja villasukat. Luottotuotteeni talveen.

  Vastaa
 167. Johanna Simonson 6.12.2022

  Merinovilla kerrasto olisi ajankohtainen.

  Vastaa
 168. Henna 6.12.2022

  Merinovillavaatteita sisältävä paketti sis. Villapaita, pipo. ??

  Vastaa
 169. Elli Valkila 6.12.2022

  Merinovillaneule! Vilukissan haave!

  Vastaa
 170. Sinttu 6.12.2022

  Talvitakki

  Vastaa
 171. Tiina Ketola 6.12.2022

  Pitkä merinovilla paita, Vilja tai merinovillakerrasto.

  Vastaa
 172. Riitta 6.12.2022

  Kaski, naisten merinovillapaita syksyn keltaisena tsi kissankellon värisenä. ?

  Vastaa
 173. Anselmi 6.12.2022

  Vihreä Kaski-villapaita, villasukat ja -tumput olisivat kovin mieluisat. Palelen koko ajan ja erityisesti varpaat ja sormet ovat valkoisena kesäisinkin

  Vastaa
 174. Kati 6.12.2022

  Vilja merinopusero

  Vastaa
 175. Arja 6.12.2022

  Aavikonkeltainen Tuohi

  Vastaa
 176. Terhi Pirttikoski 6.12.2022

  Merinovillakerrasto ja pipo. Molemmat arkisia mutta tärkeitä tuotteita, jotka eivät hautaudu kaappiin.

  Vastaa
 177. Kirsi 6.12.2022

  Unelmapehmeä paketissani olisi villapaita korkea kauluksinen viherä tai viininpunainen.sekä Kypärämyssy

  Vastaa
 178. Tiina Koistinen 6.12.2022

  Joku kuvien ihanista puseroista

  Vastaa
 179. Marja 6.12.2022

  Tuohi villapusero joko vaaleansinisenä tai puuteriroosana tai Lunni kerman värissä. Niin paljon ihania villapuseroita, että on vaikea valita.

  Vastaa
 180. Jatta Virolainen 6.12.2022

  Unelmien paketista pilkistäisi jotain keltaista… Ja Tuohi-paitahan se olisi! Lisäksi siellä olisi villasukat tai merinokerrasto ja lupaus jostain ihanasta retkestä ♥️

  Vastaa
 181. Anna 6.12.2022

  Unelmanpehmeä iso villaviltti sohvalle lämmittämään :-)

  Vastaa
 182. Suvi 6.12.2022

  Jotain lämpöistä ja pehmeää toivoisin paketista löytyvän ?Merinovillaa käytän paljon talvella ja merinovillapaita ois aivan ihana ?

  Vastaa
 183. Mervi Rauatmaa 6.12.2022

  Lämmin merinovillaneule ja – sukat.

  Vastaa
 184. Marja 6.12.2022

  Merinovilla kerrasto ❤️

  Vastaa
 185. Päivi Ilola 6.12.2022

  merinovillakerrasto, lämpimät sukat ja hiihtoon sopivat lämpimät hanskat

  Vastaa
 186. Sonja 6.12.2022

  Juuri viikko sitten bongasin north outdoorin sensitive sarjan merinovilla tuotteet. Paidan ja housut toivoisin saavani.

  Vastaa
 187. Anna-Mari Kankkunen 6.12.2022

  Vilja

  Vastaa
 188. Terttu Klasila 6.12.2022

  Vihreä Kaski ?

  Vastaa
 189. Maria Burmitskiy 6.12.2022

  Merinovillaneule ?

  Vastaa
 190. Hanna 6.12.2022

  Koiranpentu ? Mutta merinovillainen mekkokin olisi ihana!

  Vastaa
 191. Jussi 6.12.2022

  https://www.teesntops.net/epages/teesntops.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015061011/Products/WLDG-trikoot-77 jatai siis koko kokonaisuus Housut ja tämä vetoketju pusero

  Vastaa
 192. Kirsi Virta 6.12.2022

  Oi tuo Tuohi olisi varmasti upea herkästi palvelevalle teinitytölleni ?

  Vastaa
 193. Sari 6.12.2022

  Hyvää Itsenäisyyspäivää meille kaikille!Mikä tahansa eettinen merinoneule yhdistettynä rauhallisiin työvuoroihin jouluna olisi lahjoista mieluisin

  Vastaa
 194. Tiina Karjalainen 6.12.2022

  Merinovillapaita!?

  Vastaa
 195. Essi 6.12.2022

  Neulemekko

  Vastaa
 196. Hanna 6.12.2022

  Merinovillainen paita

  Vastaa
 197. Kaija 6.12.2022

  Kaski miesten merinovillapaita

  Vastaa
 198. Minna 6.12.2022

  Aavikonkeltainen Tuohi

  Vastaa
 199. Greta 6.12.2022

  Unelmalahja olisi ehdottomasti naisten Kaski, värinä joko ruoste tai männynvihreä ❤️

  Vastaa
 200. Heidi 6.12.2022

  Reilunkokoinen villapaita, jossa on mukava olla ?

  Vastaa
 201. Petra 6.12.2022

  Kaski vihreä olisi ihana

  Vastaa
 202. Mira 6.12.2022

  Merinovillainen poolomekko olisi ihana avata joulupaketista. :)

  Vastaa
 203. Kevathuuto 6.12.2022

  Voi haaveissa on kaski farkunsininen?

  Vastaa
 204. Liisa Varis 6.12.2022

  Kuulas puuteriroosa naisten villapaita.

  Vastaa
 205. Henna 6.12.2022

  Villapaita ?

  Vastaa
 206. Johanna 6.12.2022

  Melkein mitä vaan voisin valita, niin ihania kaikki, uutuuksista haluaisin kovasti Maya-hupparimekkoa punaisena.

  Vastaa
 207. Hannele 6.12.2022

  Oikein lämmin paksu merinovillainen villapaita ❤

  Vastaa
 208. Vuokko Korhonen 6.12.2022

  Unelmien paketissa olisi lämmin neule

  Vastaa
 209. Heidi 6.12.2022

  Unelmien paketissa olisi ajaton merinovillapaita ja lapaset sekä tietty suklaata ❤️

  Vastaa
 210. Aino 6.12.2022

  Puolukanpunainen Halla

  Vastaa
 211. Sari 6.12.2022

  Merinoneulepaita tai -mekko. Väri voisi olla okra, vaaleanpunainen tai harmaa.

  Vastaa
 212. Salla 6.12.2022

  Unelmien paketista löytyisi taitavan ystävän tekemät kirjoneulevillasukat, merinovillapipo ja merinovillapaita. Lapselle toivoisin samaan pakettiin merinovillalapaset ja -sukat.⭐️

  Vastaa
 213. Riitta Ahola 6.12.2022

  Valkoinen Vilja neule ois unelma ❤️?

  Vastaa
 214. AnnaLiisa Papinniemi 6.12.2022

  Mikä tahansa ohut merino millainen ”mekko”pusero on oihana

  Vastaa
 215. Susanna K 6.12.2022

  Kaski paita näyttää upealta? se olisi ihana lahja!

  Vastaa
 216. Sanna 6.12.2022

  Lämmin merinovillapaita löytyis unelmien paketista ❤️

  Vastaa
 217. Juulia M 6.12.2022

  Unelmien pehmeässä paketissa olisi lämpöinen ja laadukas villapaita ❤️

  Vastaa
 218. Helena 6.12.2022

  Tuon asu 2 -kokonaisuuden haluaisin, hyvät värit ja mallit.

  Vastaa
 219. Marika 6.12.2022

  Sydämeni on vienyt vilja-neule, jota olen jo pidempään ihaillut.

  Vastaa
 220. Anne-Mari Strandman 6.12.2022

  Merinovilla kerrasto olisi tarpeen.

  Vastaa
 221. Maarit 6.12.2022

  Paljon ihania ja lämmittäviä vaihtoehtoja, joista jokainen olisi mieluinen.

  Vastaa
 222. Pia 6.12.2022

  Asu 4:
  Vilja lumenvalkoinen naiset, koko L
  Kajo low pipo, chili
  Riihi lapaset, vaaleanharmaa, koko S

  I H A N A T ♥️♥️♥️♥️

  Vastaa
 223. Iitu 6.12.2022

  Kashmirneule

  Vastaa
 224. Sari 6.12.2022

  Mulla on aina vilu, joten meronovillainen vaste olis ihan huippua. Valikoimasta suosikiksi nousi Kaarna -pusero.

  Vastaa
 225. Sande 6.12.2022

  Kaski neulepusero, ihana että nämä tehdään Suomessa!

  Vastaa
 226. Sari H 6.12.2022

  Kerrasto

  Vastaa
 227. Juulia Salo 6.12.2022

  Vilja merinoneulepusero olisi ihana!

  Vastaa
 228. Rauno Pylkkö 6.12.2022

  All day 250 miesten merinofleecehousut – musta

  Vastaa
 229. Katariina 6.12.2022

  Unelmien paketissa olisi paljon ihania merinovillaisia tuotteita? Ainakin merinovillakerrasto ja Pihla villapaita puolukan värisenä!

  Vastaa
 230. Pirjo Kortelainen 6.12.2022

  Mesi naisten merino neuletakki.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  Vastaa
 231. Päivi Nurmi 6.12.2022

  Lämmittävä kerrasto

  Vastaa
 232. Riitta Kuiro 6.12.2022

  Joku merinovillainen poolo ❤

  Vastaa
 233. Annikki Kallioniemi 6.12.2022

  Myssy ja merinovillainen t-paita

  Vastaa
 234. Elina R 6.12.2022

  Villapaita ja oleskeluun sopivat villahousut

  Vastaa
 235. Meiju Vellinki 6.12.2022

  Poolineule olisi ihana ja tarpeellinen?

  Vastaa
 236. Liisa 6.12.2022

  Puolukan punainen Halla

  Vastaa
 237. NiiKo 6.12.2022

  Kyllä miun unelmien pehmeästä paketista paljastuisi puolukanpunainen Halla❤️

  Vastaa
 238. Tuula 6.12.2022

  Ihanan pehmeä oloasu olisi toiveissa ❤️.

  Vastaa
 239. Johanna L 6.12.2022

  Numero 3

  Vastaa
 240. Tarja 6.12.2022

  Kaarroke paita tai hame

  Vastaa
 241. Sanna-Mari 6.12.2022

  Se sisältäisi kutittamatonta lämmintä villaa pohjoisen säähän sopivasti.

  Vastaa
 242. Sanna P 6.12.2022

  Aavikonkeltainen Tuohi olisi aivan ihana jouluyllätys ?

  Vastaa
 243. Kirsi s 6.12.2022

  2 ❤️

  Vastaa
 244. Liisa 6.12.2022

  Pehmeä merinovillainen neule

  Vastaa
 245. Venla 6.12.2022

  Hyvä aluskerrasto!

  Vastaa
 246. Seija Ypyä 6.12.2022

  Merinovillapaita olisi toiveissa. Halla-neule on kaunis.

  Vastaa
 247. Mini 6.12.2022

  Valkoinen Vilja olisi ihana ❤️

  Vastaa
 248. Meiju 6.12.2022

  Kaappi on jo pullollaan merinovaatteita mutta tilaukseen lähtisi taas joku uusi niellään valkoinen merino!

  Vastaa
 249. Myy 6.12.2022

  Valkoinen Vilja on kiva ☺️

  Vastaa
 250. Leena 6.12.2022

  Valkoinen Vilja

  Vastaa
 251. SAMP 6.12.2022

  Unelmien pehmeässä paketissa olisi lämmin merinovillakerrasto ja villasukat ?

  Vastaa
 252. Minna T. 6.12.2022

  Kaski minkävärisenä vain ?ja lämmintä glögiä & piparkakkuja.

  Vastaa
 253. Henna 6.12.2022

  Merinovillakerrasto olisi kiva!

  Vastaa
 254. Päivi 6.12.2022

  Valkoinen Vilja -paita näyttää lämpimältä!

  Vastaa
 255. Vera 6.12.2022

  Merinoa toivoisin, kyllä! Kiitos ihanasta blogista

  Vastaa
 256. Ritva Ahola 6.12.2022

  Asu 2 kokonaisuudessaan on on upea. Aavikonkeltainen neule menee sydämeen. Niin ihana se on

  Vastaa
 257. Laura Fält 6.12.2022

  Joku paksu pitkä merinovillapaita?

  Vastaa
 258. Joel Vanharanta 6.12.2022

  Joku mukava villapaita!

  Vastaa
 259. Johanna 6.12.2022

  Ohut, pehmeä ja lämmin neulepaita olisi paras lahja ❤️

  Vastaa
 260. Heli 6.12.2022

  Merinovilla hupparimekko

  Vastaa
 261. Lassila Satu 6.12.2022

  Kaski, oliivinvihreä❤️

  Vastaa
 262. Helena 6.12.2022

  Minulla on jo harmaa villapaita. Nyt värikäs toiveena ❤️

  Vastaa
 263. Sonja 6.12.2022

  Merinovillaneule, -villasukat ja -panta. ?☃️

  Vastaa
 264. Inka 6.12.2022

  Metso tai Tuohi

  Vastaa
 265. Sari Vauhkonen 6.12.2022

  Joku noista uusista merinofleese-vaatteista

  Vastaa
 266. Nita 6.12.2022

  Tuohi naisten merinovillapaita ?

  Vastaa
 267. Marja 6.12.2022

  Pitkä neule – pusero rai mekko. Merinovillaa mielellään laitan ylleni

  Vastaa
 268. Sanna Sui 6.12.2022

  Aavikon keltainen neule! ?

  Vastaa
 269. Ilkka Mustonen 6.12.2022

  Olivin vihreä Kaski.

  Vastaa
 270. Annili 6.12.2022

  Vihreä Kaski ?

  Vastaa
 271. Ansku 6.12.2022

  Tuohi-neuleen valitsisin itselleni! Annoin äidilleni lahjaksi pari vuotta sitten Kasken ja se on ollut niin kovassa käytössä, että kadehdin sitä välillä itselleni…

  Vastaa
 272. Annie 6.12.2022

  Varmaankin valkoinen Vilja. Vaikea valita!

  Vastaa
 273. Ida 6.12.2022

  Bambu-merino kerrasto, huppari ja siihen kivat korvikset kaveriksi.

  Vastaa
 274. Saija himanka 6.12.2022

  Punainen Hella

  Vastaa
 275. Jane 6.12.2022

  Hei. Merino mekko ( esim Saari) olisi unelmien lahja .

  Vastaa
 276. Pia 6.12.2022

  Kuulas neule ruskeana meinasi jo pompata ostoskoriin, mutta nukun vielä yön yli :)

  Vastaa
 277. Mervi 6.12.2022

  Merinofleece hupparimekko!

  Vastaa
 278. Sanna 6.12.2022

  Lunni naisten merinovillapaita.

  Vastaa
 279. Sauli 6.12.2022

  Lämpöinen kerrasto

  Vastaa
 280. Elina 6.12.2022

  Merinovillamekko olisi ihana pehmeä paketti

  Vastaa
 281. Eveliina 6.12.2022

  Merinovilla poolopaitq

  Vastaa
 282. Lorelei 6.12.2022

  Kaikki vohreä, villapaita, -piöo ja -tumput, kolahtivat kovasti. Lempiväri nääs ?

  Vastaa
 283. Minna Käkelä 6.12.2022

  Muhkea lämmin merinovillapaita

  Vastaa
 284. Minna Viander 6.12.2022

  Kuulas naisten merinovillapaita – lumenvalkoinen on nimensä veroinen niin ihana talveen.
  Rauhallista ja mukavaa joulun odotusta!

  Vastaa
 285. Minna 6.12.2022

  Joku kauniin värinen merinovillainen hiukan pidempi paita ehkäpä jopa tunika

  Vastaa
 286. Noora 6.12.2022

  Vihreä Kaski

  Vastaa
 287. Saija 6.12.2022

  Jotain lämmintä

  Vastaa
 288. Liisa 6.12.2022

  Villasukat on aina ihanat.

  Vastaa
 289. Marika 6.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti tällä hetkellä olisi merinokerrasto sillä tykkään liikkua luonnossa talvisin ja ne lämmittää mukavasti <3

  Vastaa
 290. Mervi 6.12.2022

  Ihanan lämpöinen merinovillamekko

  Vastaa
 291. Riikka V 6.12.2022

  Unelmieni paketista löytyisi tänä vuonna merinovillakerrasto sekä merinovillainen fleece. Merinovillaista kerrastoa olen käyttänyt jo monta vuotta. Fleece olisi varmasti monipuolinen lisä!

  Vastaa
 292. Milla 6.12.2022

  Villamekko tulisi tarpeeseen ?

  Vastaa
 293. Kaisa 6.12.2022

  All day 250 punainen mekko

  Vastaa
 294. Mia 6.12.2022

  Kaski-neule olisi huippu lahja!

  Vastaa
 295. Tessa 6.12.2022

  Ehdottomasti Kaski merinovillapaita❤️

  Vastaa
 296. Helena 6.12.2022

  Merinovillainen kerrasto ja ihana neule.

  Vastaa
 297. Eeva 6.12.2022

  Joku lämmin villapaita olisi ihana löytää paketista.

  Vastaa
 298. Heidi Arasmaa 7.12.2022

  Kota villapaita, kahvipapu

  Vastaa
 299. Sannamari 7.12.2022

  Merinovillainen paita tai housut olisi unelmien pehmeässä paketissa.

  Vastaa
 300. Kerttu 7.12.2022

  Merinovillamekko. Olisi tyylikäs sekä lämmin

  Vastaa
 301. Annabella 7.12.2022

  Merinovillahousut ois kova juttu!

  Vastaa
 302. Airi 7.12.2022

  Metso miesten merinovillapaita koko xl.

  Vastaa
 303. Terttu Hatunen 7.12.2022

  Tuohi paita,aavikonkeltaisena

  Vastaa
 304. Kira Hirvonen 7.12.2022

  Merinovillakerrasto talviulkoilua varten.

  Vastaa
 305. Anu 7.12.2022

  Kaikki niin ihania, ettei näin äkkiä osaisi yhtä nimetä ❤️ Paksu, pitkä neule, maanläheisellä värillä on se juttu, mutta mikä näistä ?

  Vastaa
 306. Jennie 7.12.2022

  Kaski-neule

  Vastaa
 307. Leena 7.12.2022

  Merinovillakerrasto löytyisi unelmieni paketista. Ja herkkäihoiselle sellainen malli, jossa sisäkerros on bambua.

  Vastaa
 308. Pipe T 7.12.2022

  Merino college housut ?

  Vastaa
 309. Hanna 7.12.2022

  Joku näistä ihanista neuleista olisi mahtava lahja!

  Vastaa
 310. Pirita 7.12.2022

  Lämpöinen villapaita?

  Vastaa
 311. Tanja 7.12.2022

  Koivu – mekko olisi ihana

  Vastaa
 312. Tiude 7.12.2022

  Merinovillapaita tulis tarpeeseen, esim. Pihla ?

  Vastaa
 313. Miia 7.12.2022

  Oliivinvihreä Kaski ?

  Vastaa
 314. Ismo Tervonen 7.12.2022

  Halla punanenö

  Vastaa
 315. Milla 7.12.2022

  Moikka, löytyykö näitä neuleita mistään kivijalkakaupasta sovitettavaksi? En uskalla tilata ellen yhtään tiedä mikä koko olisi sopiva eikä ole kauhean kestävää tilailla joka neuleita kolmea eri kokoa ja sitten palauttaa kun ei sovi tai istu.

  Vastaa
 316. Katriina Hokkanen 7.12.2022

  Lämmin ja kaunis merinovillapaita

  Vastaa
 317. Petra Laukkanen 7.12.2022

  Vihreä Kaski neule

  Vastaa
 318. Laura S 7.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti sisältäisi merinovillavaatteita;villapaidan, kerrasto, pipon ja lapaset.

  Vastaa
 319. Krista 7.12.2022

  Tuohi-neule ois ihana!

  Vastaa
 320. Mantis 7.12.2022

  Koivu-mekko kelpaisi ?

  Vastaa
 321. Jenni 7.12.2022

  Tuohi neule ?

  Vastaa
 322. Tarja 7.12.2022

  Merinovillapaita ?

  Vastaa
 323. Riikka 7.12.2022

  Merinovillainen neule olis ihana!

  Vastaa
 324. Sari Laitinen 7.12.2022

  Jokin ihana neule.

  Vastaa
 325. Riikka 7.12.2022

  Unelman pehmeään pakettiin olisi ihana saada merinovillainen aluskerrasto

  Vastaa
 326. Suvi 7.12.2022

  Halla naisten merinoneulepusero – puolukka

  Vastaa
 327. Johanna 7.12.2022

  Mekko olis ihana. Toki joku villapaita kun kävisi?

  Vastaa
 328. Mari 7.12.2022

  Unelmien pehmeästä paketista löytyisi ihanan lämmin ja muhkea neulepaita

  Vastaa
 329. Viivi Korpela 7.12.2022

  Merinoneule <3

  Vastaa
 330. Riikkis 7.12.2022

  Kaikki pehmeät paketit parhautta! Ja lahjojen vuorotellen avaaminen on myös meillä käytössä, oli jo lapsuudenkodissa, ja se on ihana perinne!

  Vastaa
 331. Johanna 7.12.2022

  Kaikki merinovillajutut niin ihania ja monikäyttöisiä. Pitkään olen haaveillut Tuohi-neuleesta, joten se voisi olla ykköstoive. ?

  Vastaa
 332. Anne Mattila 7.12.2022

  Tuohi on ihana

  Vastaa
 333. Anne 7.12.2022

  Vaaleanharmaa Kaski-paita ?

  Vastaa
 334. Jonna Siltala 7.12.2022

  Jotakin pehmeää ja lämmittävää. Villasukat tai lapaset aina mieleen.

  Vastaa
 335. Lilli 7.12.2022

  Tänä jouluna saan tuplapeiton, se on hyvin odotettu pehmeä paketti!

  Vastaa
 336. Tiuhti 7.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olis mitä vain merinovillaista <3 Mutta suurin tarve tällä hetkellä vaatekaapissa olisi aluskerrasto housut ja oversize villapaita!

  Vastaa
 337. Anne Lehtinen 7.12.2022

  Merinovillainen paita

  Vastaa
 338. Nina 7.12.2022

  Merinovillakerrasto

  Vastaa
 339. Teija Maarit Hämäläinen 7.12.2022

  Merinovillapaita Vaski vaaleanharmaa.

  Vastaa
 340. Annika 7.12.2022

  Jokin ihana muhkea neule ja huivi.

  Vastaa
 341. Minna T 7.12.2022

  Meeinovillainen neule

  Vastaa
 342. Anne 7.12.2022

  Joku ihana pyjama ois kiva löytää paketista, samanlaiset taaperon kans ?

  Vastaa
 343. Lydia Itäniemi 7.12.2022

  Joku lämpöinen vaatekappale.

  Vastaa
 344. Satu Koskela 7.12.2022

  Vilja tai vetoketjullinen huppari

  Vastaa
 345. Satu Koskela 7.12.2022

  Vilja tai vetoketjullinen huppari olis toiveissa, Kaikkea hyvää joulun aikaa! ?? Olen ollut tyytyväinen tuotteisiinne. ?

  Vastaa
 346. Manna 7.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti sisältäisi merinovillaisen mekon, jossa synkinkin kaamos ja kovinkin pakkanen tuntuisivat huomattavasti hellemmiltä.

  Vastaa
 347. Kirsi 7.12.2022

  Merinovillapaita olisi kyllä aika ihana!!!

  Vastaa
 348. Kirsi 7.12.2022

  Merinovillapaita olisi kyllä aika ihana…

  Vastaa
 349. Noora 7.12.2022

  Merino villapaita.

  Vastaa
 350. Anne Hamberg 7.12.2022

  Salvianvihreä neulepusero olisi todella mieluinen lahja kummitytölleni tai hänen tyttärelle vaalea sellainen ??

  Vastaa
 351. Suvi Koskela 7.12.2022

  Jokin ihanista neuleista olisi pidetty talvella ❤️

  Vastaa
 352. Satu 7.12.2022

  Merinovillainen paksu neule olis toiveissa. Merino on mun lemppari materiaali heti, kun lämpötila laskee lähelle nollaa. Sit vain kerroksia lisää, kun pakkanen kiristyy.

  Vastaa
 353. Mari Pokela 7.12.2022

  Unelmien joululahja olisi merinovillainen mekko, tai villapaita. Aluskerrastokin olis varmasti upea. Villaa en voi pitää kun kutittaa, mutta olen lukenut ettei merinovilla kutita, niin olis ihana voittaa. Eikä sellaisiin ylellisyyksiin ole varaa itsellä. Joulu on niin parasta aikaa. Siihen pikkuhiljaa vain enemmän ja enemmän tuo fiilistä joulumusiikin kuuntelu ja kodin laittaminen jouluisilla koristella ja valoilla. Läheisten kanssa vietetty aika on parasta. Hyvää joulun odotusta Henriikka ja lukijat?

  Vastaa
  • Carita Koo 8.12.2022

   Kaski värissä mitä vain – pipo vaikka ?

   Vastaa
 354. Heikki 7.12.2022

  Kaikki mikä lämmittää pakkasella tai kylmän tuulisella säällä on hyvästä.

  Vastaa
 355. Minna Kähkönen 7.12.2022

  Punainen neule

  Vastaa
 356. Tarja 7.12.2022

  Pehmeät paketit ihania :)

  Vastaa
 357. Johanna R 7.12.2022

  Merinovillainen paita :)

  Vastaa
 358. Miro 7.12.2022

  Paksu huppari

  Vastaa
 359. Sari P. 7.12.2022

  Oi, kyllä se kissankellon väriseen Kaski-merinovillapaitaan kallistuu. Tulisi monipuoliseen käyttöön töistä vapaa-aikaan. :)

  Vastaa
 360. Martina Haglund 7.12.2022

  Pihla-neule näyttää ihanalta!

  Vastaa
 361. Jaana Korhonen 7.12.2022

  Rakastan pehmeitä paketteja! Mummon neulomat villasukat on aina toivotut, toki en pistäisi pahakseni jos pakettiin saisin tänä jouluna myös Halla naisten merinoneulepuseron hietaroosana <3

  Vastaa
 362. Anne 7.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti sisältäisi jotain kestävää ja lämmintä. Ja kun vaate/asuste olisi aitoa villaa eikä keinokuitua, niin pelkkä tuuletuskin riittäisi käytön jälkeen.

  Vastaa
 363. piitu 7.12.2022

  Merinofleece takki

  Vastaa
 364. Marja-Liisa 7.12.2022

  All day 250 naisten merinofleece hupparimekko Maya – pihkankeltainen – tässä mun unelmani!

  Vastaa
 365. Sini Suhonen 7.12.2022

  Merinolapaset ?

  Vastaa
 366. Maikki 7.12.2022

  Joku ihanista merinovillapaidoista!

  Vastaa
 367. Hanna Tani 7.12.2022

  Kaski, Huuru ja Kevo

  Vastaa
 368. Teija Sutinen 7.12.2022

  Vino pino neuleita olisi ihana toive lahja. Esittelemistäsi iski tuohi-naisten-merinovillapaita-ruoste ja Halla naisten merinoneulepusero – riikinkukon sininen ja Kaski naisten merinovillapaita – kahvipapu

  Vastaa
 369. Marja-Leena Mikkonen 7.12.2022

  Numero 3

  Vastaa
 370. tiiu 7.12.2022

  Välikerros fleece lämmittäisi kyllä mukavasti. Samoin perinteiset villasukat.

  Vastaa
  • Nikita 8.12.2022

   Joku ihana villapaita ♥️

   Vastaa
  • Eija k 8.12.2022

   Merinovillapaita

   Vastaa
  • Eija Happonen 8.12.2022

   Punainen Halla

   Vastaa
  • Paatsalo Mia 9.12.2022

   Vilja, lumenvalkoinen

   Vastaa
  • Helinä Luosa 10.12.2022

   Parasta joulussa on tunnelma ja läheiset,
   villapaidat ja ruoka sekä rakkaat koirat <3
   Jos voittaisin haluaisin Vilja merinoneulepuseron
   ja värinä vaaleanharmaa, sointuisi hyvin omiin
   harmaisiin hiuksiin jotka lisääntyvät kovaa kyytiä :D

   Vastaa
 371. Merja 7.12.2022

  asu 4

  Vastaa
 372. Lotta 7.12.2022

  Halla

  Vastaa
 373. Tarja 7.12.2022

  Halla-neule ois hieno lahja

  Vastaa
 374. Heinik 7.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti sisältäisi merinovillaisen pooloneuleen sekä merinopipon ?

  Vastaa
 375. Ann-Marie Martikainen 7.12.2022

  Jokin lämmin ja laadukas vaate, joka kestää vuodesta toiseen. North Outdoorilta tuollainen tuote takuulla löytyisi.

  Vastaa
 376. Kaisa Korpela 7.12.2022

  Ehdottomasti toivoisin kestäväö, ekologista ja kutiamatonta merinovillaa. Eniten kaipaan neulemekkoa, mutta kaikelle metinovillaiselle löytyisi kyllä käyttöä ☺️

  Vastaa
 377. Jade 7.12.2022

  Ihana neule tai fleece?

  Vastaa
 378. Ella Uutela 7.12.2022

  Aavikon keltainen Tuohi-neule ?

  Vastaa
 379. Sonja 7.12.2022

  Merinovillamekko!

  Vastaa
 380. Sari Laaksonen 7.12.2022

  Onpas ihanan pehmeän ja lämpimännäköisiä. Maya hupparimekko – on kyllä mun valinta.

  Vastaa
 381. Marjo 7.12.2022

  Kyllä All day 250 naisten merinofleece hupparimekko Maya – raparperinpunainen olis kova juttu pehmeässä paketissa.

  Vastaa
 382. Katja Leivo 7.12.2022

  Ihanin pehmeä paketti ois jokin rento, lämmin, korkealla kauluksella ja moneen menoon sopiva neule ja merinopipo ❤️ Lempiväri punainen.

  Vastaa
 383. Norppa 7.12.2022

  North Outdoorin Vilja-neule jossain ihanassa värissä ?

  Vastaa
 384. Sirpa Hakanen 7.12.2022

  Merinovillapaita olisi aivan ihana❣️

  Vastaa
 385. Julia 7.12.2022

  Polvipituinen poolomallinen merinoneule, ehkä isohko koko Tuohi- neuleesta? Tai islantilaisneule, pitkän mallinen -jopa villatakki-mallinen!

  Vastaa
 386. Maarit 7.12.2022

  Merinovillalapaset

  Vastaa
 387. Henna 8.12.2022

  Joku niistä monista neuleista mitä olen kuolannut pitkään!

  Vastaa
 388. Anu K 8.12.2022

  Ruskea tuohi ?

  Vastaa
 389. Krista T. 8.12.2022

  Merino villapaita ja Merino kerrasto.

  Vastaa
 390. Pia 8.12.2022

  Ihanan pehmeä neule ?

  Vastaa
 391. Helaakoski Karoliina 8.12.2022

  Uus takki ?

  Vastaa
 392. Johanna 8.12.2022

  Puolukanpunainen tai tuo murrettu keltainen merinopaita olisi best

  Vastaa
 393. Maria 8.12.2022

  Kaski punaisena!

  Vastaa
 394. Viluisa 8.12.2022

  Musta Koivu -mekko olisi ihana pehmeä paketti.

  Vastaa
 395. Mari Peippo 8.12.2022

  Tää vilukissa haluaisi lämpimän merinovillapaidan ???❄️

  Vastaa
 396. Emilia 8.12.2022

  Vilja lumen valkoinen ☺️

  Vastaa
 397. Henna 8.12.2022

  Unelmapaketista löytyisi rakkaudella kääritty lämmin merinoneule, joka ei kutita. Ehkäpä mesimarjan värinen Kuulas <3

  Vastaa
 398. meeri Wargh 8.12.2022

  Joku paksu neule ois ihana. North outdoor on suosikkimerkkini merinovillatuotteista

  Vastaa
 399. Teija 8.12.2022

  Vaaleanharmaa Vaski- paita

  Vastaa
 400. meeri Wargh 8.12.2022

  Merinovillapaita tulisi tarpeeseen.

  Vastaa
 401. Kirsi Mäenpää 8.12.2022

  Merinovillaneule tai -mekko

  Vastaa
 402. Virpi Salmela 8.12.2022

  Merinovilla kerrastosta olen haaveillut mutta ei ole ollut varaa vielä ostaa
  Eläkeläinen

  Vastaa
 403. Tuija Hyrskylahti 8.12.2022

  Hietaroosan värinen Halla on unelmieni neule! ? Rakastan pehmeitä villa-asuja, mutta toistaiseksi on vain merinovillainen pipo käytössä. Olitpa kivasti sanoittanut joulun viettoasi, rehellistä möhnötystä odotan itsekin kovasti.? Muutenkin kuulosti lapsuutesi muistot tutuilta, kyllä ne äidit luovat joulun hengen.❤

  Vastaa
 404. Timo Leskinen 8.12.2022

  Merinovillahuppari

  Vastaa
 405. Rebecca 8.12.2022

  Puisto-neuletakki olisi ihana!

  Vastaa
 406. Riitta-Liisa Javanainen 8.12.2022

  Naisten aluskerroksen merino vetoketjupoolo

  Vastaa
 407. Anu L. 8.12.2022

  Lämpöinen ja pehmeä neulepusero

  Vastaa
 408. Vilhelmiina 8.12.2022

  Jokin merinovillaisista mekoista tai pehmeä merinohuppari ?

  Vastaa
 409. Matilda 8.12.2022

  Marjapuuron värinen Kaski- neule <3

  Vastaa
 410. Leena Valtonen 8.12.2022

  Muhkea villapaita

  Vastaa
 411. Heli Piippo 8.12.2022

  3 ihanan punainen paita ja lämmin

  Vastaa
 412. Henna Katajamäki 8.12.2022

  Laadukas, lämmin ja ihana villaneule ?

  Vastaa
 413. Minna 8.12.2022

  Vilja – neuleesta olen haaveillut ?

  Vastaa
 414. Anri Siren 8.12.2022

  Punainen Halla

  Vastaa
 415. Pälvi Myllyviita 8.12.2022

  Punaisesta Tuohi- poolosta jo jonkin aikaa haaveillut…tai valkoisesta ?

  Vastaa
 416. Aila 8.12.2022

  Asu nr 3

  Vastaa
 417. Marjo Valsberg 8.12.2022

  Maya hupparimekko .Ihanaa joulunodotusta?

  Vastaa
 418. Danièle Sandin 8.12.2022

  Jokin lämmittävä ja laadukas villapaita olisi unelma ?

  Vastaa
 419. Manssu 8.12.2022

  Mikä vaan söde villapaita :)

  Vastaa
 420. Ansku 8.12.2022

  Paketti, josta löytyisi neulepaita, pipo ja neulehousut

  Vastaa
 421. Jenna Pitkäniemi 8.12.2022

  Tuo vihreä kaski olisi aivan ihana ?

  Vastaa
 422. Ewe 8.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti sisältäisi jotain ihanan lämpöistä merinovillasta❤️

  Vastaa
 423. Tuula 8.12.2022

  Jokin sellainen mikä mahtuu syliin, hengittää ja on mielellään nelijalkainen. Se olisi unelmieni pehmeä paketti.

  Vastaa
 424. Tuula 8.12.2022

  Kaski-neule olisi ihana.

  Vastaa
 425. Saija H 8.12.2022

  Lisää merinovillaa kaappiin. Yksi NorthOutdoorin Kaski villapaita ihanassa keltaisen sävyssä jo löytyy ja toisen värinen Kaski-paita olisi ihana pehmeä paketti kuusen alta löydettäväksi.

  Vastaa
 426. Jenna 8.12.2022

  Näistä kelpaisi mikä tahansa neule! Myös itseneulotut sukat kelpaavat!

  Vastaa
 427. OutiS 8.12.2022

  Merinovillahuppari tai -mekko olisi huippua saada.

  Vastaa
 428. Tanja 8.12.2022

  Vihreä Kaski?

  Vastaa
 429. ansu 8.12.2022

  Lämmin huppari

  Vastaa
 430. Susannas 8.12.2022

  Jokin ihana muhkea, lämmin villapaita korkealla kauluksella :)

  Vastaa
 431. Jojo 8.12.2022

  Aavikonkeltainen Tuohi jo löytyy, mutta jossain eri värissä kelpaisi kyllä.

  Vastaa
 432. Kati Kivelä 8.12.2022

  Mikä vaan keltainen saa hymyn huulille

  Vastaa
 433. Sanna 8.12.2022

  Olen jo pitkään unelmoitunut vaaleanharmaasta Kota merinopainasta. ?

  Vastaa
 434. Sanna 8.12.2022

  Vilja-paita tai joku ihanista mekoista ❤

  Vastaa
 435. Susanna Hakanen 8.12.2022

  Havunvihreä merinovillapaita ?

  Vastaa
 436. Kati Lampi 8.12.2022

  Merinovillainen mekki

  Vastaa
 437. Piko 8.12.2022

  Merinovillainen kerrasto

  Vastaa
 438. Sanna 8.12.2022

  Vilja naisten merinoneulepusero olisi niiin unelma! <3

  Vastaa
 439. Melina Ruohtula 8.12.2022

  Puolukanpunainen halla <3

  Vastaa
 440. Minna Risto 8.12.2022

  Kuulas, vaaleanharmaa ?

  Vastaa
 441. Liisa Sonkamuotka 8.12.2022

  Oversize merinoneule ja merinofleece legginsit ❤️

  Vastaa
 442. Saija 8.12.2022

  Painopeitto olisi pehmeä paketti, eiköskii? ?

  Vastaa
 443. Henna 8.12.2022

  Villasukat ❤

  Vastaa
 444. Minna 8.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi Tuohi-villapaita ruosteen värisenä:)

  Vastaa
 445. Tiina Kettunen 8.12.2022

  Neule, Kaski.

  Vastaa
 446. Bea 8.12.2022

  Musta Linna naisten merinopusero ?

  Vastaa
 447. Suvi 8.12.2022

  Unelmien paketti olisi tarpeellinen ja ajankohtainen. Tänä vuonna toivoin tasapainolautaa, koska ole sen hankintaa miettinyt jo kauan.

  Vastaa
 448. Terhi Miranda 8.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti sisältäisi tietenkin merinovillaneuleen ja siihen sopivan merinopipon ❤️ Minäkin olen vallan ihastunut North Outdoorin merinotuotteisiin ja koko perheelle on sieltä lämmintä vaatetta hankittu. Näihin satsaan jatkossakin ?

  Vastaa
 449. Ella 8.12.2022

  Tuohi neule olisi ihana paketti?

  Vastaa
 450. Sinister 8.12.2022

  Joku pitempi merinovillapaita, tai sitten joku merinokerrastohuppari olisi seuraavaksi toiveissa! <3

  Vastaa
 451. Minna Kuokkanen 8.12.2022

  Merinovillainen pitkä neuletakki olisi ihana ❤️

  Vastaa
 452. Ari Raikunen 8.12.2022

  Kiva villapaita

  Vastaa
 453. Marika 8.12.2022

  Vaikka pehmeä, lämmittävä ja laadukas neule?

  Vastaa
 454. Petra 8.12.2022

  Puuteri värinen Kaski neule olisi ihana ? tai mikä tahansa näistä neuleista oikeastaan

  Vastaa
 455. Katri Rantanen 8.12.2022

  Vilja naisten merinoneulepusero – lumenvalkoinen olisi niin ihana saada lahjaksi.

  Vastaa
 456. anuk 8.12.2022

  Vaikkapa Kaarna-neule ? Pieniä pehmeitä tulee omasta ja kaverin ”tuotannosta” :)

  Vastaa
 457. Johanna Tuomisto 8.12.2022

  Halla puolukan punainen poolokauluksella olisi ihana❤️

  Vastaa
 458. Iris 8.12.2022

  Näistä unelmien pehmeä paketti olisi asu 2.

  Vastaa
 459. Sisi 8.12.2022

  Pitkänmallinen villapaita tai villamekko, sellainen ihana luottovaate, joka näyttäisi kivalta mutta olisi myös supermukava päällä <3

  Vastaa
 460. Kirsti Kustula 8.12.2022

  Merino fleese hupparimekko

  Vastaa
 461. Kirsti Kustula 8.12.2022

  Merino fleese hupparimekko ois ihana

  Vastaa
 462. Laura 8.12.2022

  Kaski ?

  Vastaa
 463. Mari Partanen 8.12.2022

  Kunnon laadukkaalle villapaidalle olisi tilausta, ehkäpä tuo Kaski kissankellon värisenä!

  Vastaa
 464. Taina 8.12.2022

  Merinovillainen villapaita

  Vastaa
 465. Emma 9.12.2022

  Tuo vihreä paita voisi olla unelma lahja.

  Vastaa
 466. Kassu 9.12.2022

  Joku paita, en osaa päättää just nyt.

  Vastaa
 467. Eva 9.12.2022

  Vaikea valita,kaikki nuo neuleet niin ihania?

  Vastaa
 468. Johanna Puska 9.12.2022

  Merinovilla kerrasto olisi ihana ja tarpeellinen talven pilkkireissuille ja koiran kanssa ulkoiluun ?

  Vastaa
 469. Eltsi 9.12.2022

  Kunnon merinovillainen aluskerrasto ?

  Vastaa
 470. Tikkanen M 9.12.2022

  Muhkea villapaita

  Vastaa
 471. Eija Viteli 9.12.2022

  Merinovillapaita

  Vastaa
 472. Jaana K 9.12.2022

  Punainen villapaita olisi aina tervetullut.

  Vastaa
 473. Tiina Lähteenpää 9.12.2022

  Lämmintä villaa, joka ei kutita!

  Vastaa
 474. Miia Lehtinen 9.12.2022

  Merinovilla kerrasto ja joku ihana mekko

  Vastaa
 475. Petri Holappa 9.12.2022

  https://northoutdoor.com/collections/miesten-villapaidat/products/halla-miesten-merinoneulepusero-riikinkukon-sininen ja koko xl olisi niin tarpeen minulle eräilijälle

  Vastaa
 476. Tuula 9.12.2022

  Flanellista yöpukusettiä olen joulupukilta pyytänyt :)

  Vastaa
 477. Reima Nieminen 9.12.2022

  Merinovilla kerrasto

  Vastaa
 478. Suvi M. 9.12.2022

  Aivan ihania kuvia! Haaveilen uudesta merinovillakerrastosta, sillä entinen kulunut siihen pisteeseen, ettei sitä voi oikein enää korjata. Myös poolokaulukselliselle villapaidalle olisi paljon käyttöä. Tai merinovillaiset sormikkaat autoa ajaessa. ❤️

  Vastaa
 479. Annu 9.12.2022

  Villaa väliin lapsen kanssa ulkoiluun

  Vastaa
 480. Susanna 9.12.2022

  Aavikonkeltaisesta Tuohi paidasta oon haaveillut jo viime talvesta saakka, joten ehkä sellaisen valitsisin, tai sitten miehelle lahjaksi jonkin ihanan vihreän neuleen. ??

  Vastaa
 481. Noora 9.12.2022

  Kaski neule on ollut jo pitkään toivelistalla.

  Vastaa
 482. Jenni Taivassalo 9.12.2022

  Vihreä Kaski paita❤️

  Vastaa
 483. Matilda Hertell 9.12.2022

  Olen kaivannut jo pitkään välikerrastoa, mutta myös kunnollista ja lämmintä villapaitaa. Puoliso pesi edellisen koneessa ja sehän kutistui niin, ettei enää passaa päälle. Kaskea oon katsellut sillä silmällä jo jonkin aikaa, mutta nuo poolokauluksellisetkin näyttävät upeilta.

  Vastaa
 484. Sanna 9.12.2022

  Pehmeä merinovillaneule olisi ihan best ?

  Vastaa
 485. Anja Ainasoja 9.12.2022

  Lunni merinovillapaita ?

  Vastaa
 486. sarita 9.12.2022

  Polviin asti ulottuvat itsetehdyt villasukat

  Vastaa
 487. Noora Jaakkola 9.12.2022

  Joku ihanista suomalaisista neulepaidoista! ❤️

  Vastaa
 488. Sari 9.12.2022

  Punainen neule ja musta pipo

  Vastaa
 489. Hely Kulmala 9.12.2022

  ACE PANT W Naiset – Softshell-housut

  Vastaa
 490. Laura 9.12.2022

  Vihreä Kaski?

  Vastaa
 491. Heidi 9.12.2022

  Punainen Halla on aikaa täydellinen ❤️

  Vastaa
 492. Sandra Törmä 9.12.2022

  Lämmin villamekko olisi ihana

  Vastaa
 493. Teija 9.12.2022

  Vaski naisten merinovillapaita – vaaleanharmaa olisi kyllä ihana.

  Vastaa
 494. Jenni 9.12.2022

  Kotimainen merinovillaneule ❤️

  Vastaa
 495. Jutta Y 9.12.2022

  Paras pehmeä paketti olisi lämmin ja kutittamaton aluskerrasto.

  Vastaa
 496. Sanna Randell 9.12.2022

  Vilja lumenvalkoinen

  Vastaa
 497. Tuuliainen 9.12.2022

  Unelma olisi vaaleanharmaa Kaski-villapaita

  Vastaa
 498. Ninka 9.12.2022

  Laadukas ja paksu villapaita.

  Vastaa
 499. Heidi 9.12.2022

  Tuohi neule olisi ihana ❤️

  Vastaa
 500. Maiju 9.12.2022

  Kunnon kaulahuivi ja punainen paita :)

  Vastaa
 501. Janina 9.12.2022

  Paketista löytyisi keskiyönsininen naisten Kaski ?

  Vastaa
 502. Empsis 9.12.2022

  Joku nätti villapaita ?

  Vastaa
 503. Milla 9.12.2022

  Oon aina unelmoinut Kaski naisten merinovillapaita – kissankello paidasta. Sen, kun pakettiin saisi tulisin onnelliseksi :)

  Vastaa
 504. Ulla Salonen 9.12.2022

  Pehmoinen neule

  Vastaa
 505. Liisa 9.12.2022

  Mekkohan se!

  Vastaa
 506. Eetu K 9.12.2022

  Merinofleece takki ?❄️

  Vastaa
 507. Kakku 9.12.2022

  Tuohi ois ihana!

  Vastaa
 508. Riitta 9.12.2022

  Kuulas naisten merinovillapaita – puuteriroosa olisi minun suosikkini

  Vastaa
 509. Anu 9.12.2022

  Merinohupparimekko olisi ihana?

  Vastaa
 510. Virpi Succo 10.12.2022

  Pihla merinovillapaita, puolukka ❤

  Vastaa
 511. Virpi 10.12.2022

  Pihla, naisten merinovillapaita, puolukka ❤❄❤

  Vastaa
 512. Riikka Happonen 10.12.2022

  Välikerros fleece

  Vastaa
 513. Maija J 10.12.2022

  ”mikä olisi unelmiesi pehmeä paketti”

  Esimerkiksi Lunni naisten merinovillapaita kivenruskeana tai puuteriroosana taikka naisten Kuulas paita puuteriroosana olisi ihania ja tarpeeseen, kun palelen koko ajan sisälläkin! :)

  Vastaa
  • Maija J 12.12.2022

   Lisäkommentti varsinaiseen osallistumiseeni:
   Jos voitan, niin laittaisitko sähköpostia asiasta, sillä joudun lopettamaan kommenttien tilaamisen, kun sähköpostini hukkuu niiden kymmeniin ilmoituksiin päivässä (luulin, että se raksitettava kohta koskee vain oman kommenttini alle tulevia kommentteja,mutta se ilmoittaakin jokaisen ihmisen osallistumisen).
   Kiitos ja ihanaa joulun odotusta sinulle! :)

   Vastaa
 514. Laura Gummerus 10.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti sisältää merinovillaa!

  Vastaa
 515. Sari 10.12.2022

  Lämmin toppatakki ja -housut

  Vastaa
 516. Hanna Vaahteranlinna 10.12.2022

  Kyllähän se olisi ihanan lämmin villapaita❤️

  Vastaa
 517. Sara M 10.12.2022

  Kyllä se olis muhkee villapaita!

  Vastaa
 518. Ullamaija Linnanmäki 10.12.2022

  Merinovillaiset

  Vastaa
 519. Emma T. 10.12.2022

  Lämpöinen ja ajaton merinovillainen neule. <3

  Vastaa
 520. Tellu 10.12.2022

  Lämpöiset villahousut?

  Vastaa
 521. Suski 10.12.2022

  Vihreä kaski ?

  Vastaa
 522. Iina 10.12.2022

  Merinovillapaidasta haaveilen.

  Vastaa
 523. Eeva 10.12.2022

  Merinofleese

  Vastaa
 524. Km 10.12.2022

  Ehkäpä joku ihana neulepusero!

  Vastaa
 525. Susanne Smeds 10.12.2022

  Asu 4. Valkoinen ?❤️

  Vastaa
 526. Marja Flink 10.12.2022

  Merinovilla huppari ?

  Vastaa
 527. Mirva Kujala 10.12.2022

  Aavikonkeltainen paita

  Vastaa
 528. Anne 10.12.2022

  Merinovillaisesta mekosta olen haaveillut jo kauan

  Vastaa
 529. Eeva-Liisa 10.12.2022

  Merinovillaneule olisi ihana. Punaisena, vihreänä, luonnonvalkoisena tai keltaisena.

  Vastaa
 530. Kirsi 10.12.2022

  Jotain ihanan lämmintä

  Vastaa
 531. Satu 10.12.2022

  Iso paketti villaisia lankoja.

  Vastaa
 532. Maarit 10.12.2022

  Punainen Halla

  Vastaa
 533. Helena 10.12.2022

  Merinovillaa, neule tai mekko

  Vastaa
 534. Sari 10.12.2022

  Kaski

  Vastaa
 535. Sini Lahti 10.12.2022

  Punainen halla

  Vastaa
 536. Minna 10.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi Tuohi-neule ruosteen värisenä?

  Vastaa
 537. Ann-Sofie Sund 10.12.2022

  Vihreä kaski neule ?

  Vastaa
 538. Janika Hakoluoto 10.12.2022

  Villapaita ❤

  Vastaa
 539. Tiina 10.12.2022

  Merinovillainen mekko löytyis unelmien pehmeästä paketista ?

  Vastaa
 540. Pia Lauronen 10.12.2022

  Asu 3 ?

  Vastaa
 541. Hönö 10.12.2022

  Asu 1:

  Vastaa
 542. Hennariikka Järvinen 10.12.2022

  Punainen merinohuppari ?

  Vastaa
 543. Lars Lindqvist 10.12.2022

  Kaski

  Vastaa
 544. Marjuli Ni 10.12.2022

  Merinofleece käytännöllinen arkeen.

  Vastaa
 545. Sofia 10.12.2022

  Olen jo kauan unelmoinut merinohousuista. Olisi ihanaa vetää päälle avannon jälkeen. ?

  Vastaa
 546. Inku 10.12.2022

  Joku lämmin kerrasto olisi ihana ja tarpeellinen.

  Vastaa
 547. Linda Koivula 10.12.2022

  Tuohi-neule aavikonkeltaisena olis just mun tyylinen, ihana ylläri!?

  Vastaa
 548. Leena 10.12.2022

  Lämmin villapaita.

  Vastaa
 549. Sofia 10.12.2022

  Yhtä North Outdoorin merinovillapaitaa on tullut jo jonkin aikaa katseltua, olisi hyvä ja kestävä lisä omaan vaatekaappiin.

  Vastaa
 550. Rajala Hanna 10.12.2022

  Halla neule on kaunis…. Ehkäpä ruosteen tai okran värisenä

  Vastaa
 551. Sirpa-Marjatta Tanhua 10.12.2022

  Lämpöinen neulemekko olisi ihana! ?

  Vastaa
 552. Emilia 10.12.2022

  Joku ihana laatuneule! ?

  Vastaa
 553. Tea Glumow 10.12.2022

  Villahousut

  Vastaa
 554. Aino Tuoriniemi 10.12.2022

  Vilja valkoinen merinovillapusero ???

  Vastaa
 555. Marika Tanni 10.12.2022

  Toi aavikonkeltainen merinovillapaita ?

  Kaikin puolin ihanaa joulun aikaa teidän perheelle! ?

  Vastaa
 556. Tanja Ilvetsalo 10.12.2022

  Tuo valkoinen v-aukkoinen neule on kaunis ♡

  Vastaa
 557. Maarit 10.12.2022

  Asukokonaisuus 4

  Vastaa
 558. Jenni 10.12.2022

  Joku North Outdoorin ihanista villapaidoista! ❄️✨

  Vastaa
 559. Sanna 10.12.2022

  Lämmin neule minulta puuttuu. Puuteriroosa tai vaaleansininen Tuohi-neule olis ihana ❤️

  Vastaa
 560. Maria 11.12.2022

  Kyllä se olisi joku ihana pörröinen pitkähkö neuletakki. Sinisen tai beigen sävyjä.

  Vastaa
 561. Ulla 11.12.2022

  Unelmien pehmeä paketti olisi joku merinovillapaita tammikuun lapinlomalle ❤️ hyviä vaihtoehtoja niin monta.

  Vastaa
 562. Annu 11.12.2022

  Mun unelmien pehmeä paketti sisältäisi merinovillaiset varusteet päästä varpaisiin ja tietty suomalaista firmaa tukien. Mutta jos nyt vaan yks pitäisi valita, niin neule, joko Sarka tai Hilla tai männynvihreä Kaski.

  Vastaa
 563. Saara 11.12.2022

  Unelmalahja olisi mitä tahansa merinovillaista. Huomaan, että puuvillaiset ja keinokuituiset vaatteet tuppaavat yhä enemmän jäämään kaappiin ja päälle valikoituu ainoastaan villaa: ihoa vasten, välikerrokseen ja uloimmaksi.

  Vastaa
 564. Palua 11.12.2022

  Unelmien paketista tulisi jotakin merinoa ylipäätänsä, Kota tai Kaski kenties

  Vastaa
 565. Birsku 11.12.2022

  Laadukkaat vaatteet olisi paras pehmeä paketti

  Vastaa
 566. Marja Syrjälä 11.12.2022

  Merinovillainen alusasu

  Vastaa
 567. Riikka Seppälä 11.12.2022

  Vilukissana esim.punainen tai vihreä villapaita (kaikki mallit ihania), polvisukat ja lahkeelliset villahousut.

  Vastaa
 568. Sonja 11.12.2022

  Tuohi vaaleassa pastellin sävyssä olisi ihna!

  Vastaa
 569. Eepee 11.12.2022

  Lämpöinen villapaita (ei kutitava) olisi ihana pehmoinen paketti jouluksi – tai kokonainen mekko?

  Vastaa
 570. Päivi 11.12.2022

  Lumenvalkoinen Kuulas ?

  Vastaa
 571. TiinaV 11.12.2022

  Täydellinen paketti olisi merinokerrasto ja pipo lämmittämään arkea <3 Lahjan kruunaisi paineeton aika ja läsnäolo sekä ystävä talvisille kävelylenkeille.

  Vastaa
 572. Teija 11.12.2022

  Tämä olisi ihastuttava: https://northoutdoor.com/collections/naisten-villapaidat/products/vaski-naisten-merinovillapaita-vaaleanharmaa

  Vastaa
 573. Emiliaa 11.12.2022

  Merinovillainen mekko!

  Vastaa
 574. Minna Vilenius 11.12.2022

  Voi miten paljon on ihanuuksia mitä haluaisin, mutta jos yksi pitää valita niin Kuulas naisten merinovillapaita ja värinä mesimarja ?

  Vastaa
 575. Tiina 11.12.2022

  Ihanan paksu ja pehmeä merinovillainen neule olisi ihana lahja itselle! Sellainen on jo tilattu ja menossa jo tyttären pakettiin ❤️

  Vastaa
 576. Anniina 11.12.2022

  Tuohi naisten merinovillapaita – liekki❤️

  Vastaa
 577. Mervi 11.12.2022

  Tuohi-sarjan vaatteet

  Vastaa
 578. Anna 11.12.2022

  Pehmeästä paketista löytyisi Halla-neule ? Niin kaunis ja yksinkertainen!

  Vastaa
 579. Riikka-Miina Happonen 11.12.2022

  Numero 3

  Vastaa
 580. Emilia 11.12.2022

  Merinovillamekko ?

  Vastaa
 581. Johanna 11.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti: merinokerrasto. Tai untuvapeitto.

  Vastaa
 582. Sanna 11.12.2022

  Kuohu Puolukka tai lämmin välikerros.

  Vastaa
 583. Leila 11.12.2022

  Vetoketjullinen huppari olisi ihana joululahja itselleni

  Vastaa
 584. Kirsti Korpi 11.12.2022

  3. Halla ❣️

  Vastaa
 585. Jari Partanen 11.12.2022

  Kunnon lämmim villapaita olis kova.

  Vastaa
 586. Sofia 11.12.2022

  Koivu mekko vedenvihreä ?

  Vastaa
 587. Heli Saukkonen 11.12.2022

  Merinofleecehupparimekko

  Vastaa
 588. Eila Kynäslahti 11.12.2022

  Lämpöiset vaatteet on aina tarpeen

  Vastaa
 589. Tiia P. 11.12.2022

  Merinovillainen kerrasto tai merinovillainen neule ?

  Vastaa
 590. Leena Hiltunen 11.12.2022

  Villapaita asusta 3

  Vastaa
 591. Tinde 11.12.2022

  Unelmieni pehmeä paketti olisi sellainen joka ei kiristä, purista eikä pelkää konepesua. Blogitekstissä näkyvät vaatteet näyttävät ihanilta!

  Vastaa
 592. Venla 11.12.2022

  Tuohi-neule ?

  Vastaa
 593. Eeva ap 11.12.2022

  Merinovillainen neule, mekko tai kerrasto.

  Vastaa
 594. Aino 11.12.2022

  Vilja valkoinen

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.