Kaikki kirpputorit saman saitin alla

Kirpputorit ja kierrätyskeskukset kaupungissasi

Suosimalla vaatteiden ja erilaisten esineiden kierrätystä voit olla omalta osaltasi vähentämässä luonnon kuormitusta. Kirpputorihaku-sivuston tavoite on tehdä kierrättämisestä helppoa ja tuoda kaikki aiheeseen liittyvä tieto kättesi ulottuville. Älä siis heitä hyvää tavaraa hukkaan, vaan myy, lahjoita, tai kierrätä ne eteenpäin ja tee samalla toinen ihminen onnelliseksi!
Kirpputorihaku on talkoovoimin toteutettu palvelu, joka otti ensiaskeleensa vuoden 2010 keskivaiheella. Mikäli kirpputorit ovat intohimosiota yhteyttä meihin ja ryhdy kaupunkisi kirppis-vastaavaksi! Pidetään porukalla tiedot ajan tasalla ja edesautetaan näin kulutustottumuksiamme kohti kestävämpiä valintoja!
Kuinka oon voinut missata tämän sivuston? Miten täydellistä, että kirpputorihaku.comiin on kasattu läjäpäin Suomen kirpputoreja ja asteltu ne vielä nätisti kartallekin. Lisäksi sivuilta löytyvät kirpputorien aukioloajat ja osoitteet, sekä kierrätysohjeita ja infoa esimerkiksi siitä, kuinka omat turhat tavaransa voi laittaa kiertoon. Tälläisiä kokoavia sivustoja kaivattaisiin niin paljon enemmänkin. (Tässä sivusto myös niille, jotka kaipailivat informaatiota Tampereen kirpputoreista. Tosin arvosteluja en tämän perusteella voi antaa) Eikun surffailemaan ja sitten nokat kohti vanhojen aarteiden aittoja.

8 kommenttia

 1. Rosa 9.9.2011

  oi että aivan ihana blogi sulla ! mahtavii kuvia (: ryhdyn kyllä heti lukiaksi (;!

  Vastaa
 2. Rosa 9.9.2011

  hahah ja muuten pakko kertoo mut eilen ku katoin sun tanssituntii ni pari tyttöö jutteli siinä ja ne valkkaili sielt parasta tanssijaa niiden mielestä ja ne valitsi sut (-: !

  Vastaa
 3. Henriikka 9.9.2011

  Hei söpö. Kuin myös oma blogisi oli tosi kiva, täytyy seurailla. JA vieläki rohkaisevampaa oli toi jälkimmäinen, kyseessä kun oli elämäni ensimmäinen nykytanssi-tunti. Tunsin oloni norsuksi ja panssarivaunuksi ja vaikka miksi.

  Vastaa
 4. Rosa 9.9.2011

  tsih kiitti (-: mitää:o no ei olis arvannu hyvin meni mitä mä näin sitä tuntia ! .. hei muuten sellanen tuli mieleen että saitko paljo huomautuksia anniinalta tai vaikuttiko siltä et se huomautteli paljon ja ant kritiikkii mulle se antaa on tullu jo sellanen ihan mitäöä osaamaton fiilis :D mietin et johtuukohan siitä et ollaa streetpilottilaisia vai oonko vaan erityisen huono sen makuun:D , ja vaik tää on jo hirvee romaani ni tee jooko joskus postaus sun lempi treeni vaatteista !(:

  Vastaa
 5. Henriikka 10.9.2011

  Ehei musta kyllä tunnu että se ihan hirveesti kritiikkiä antaisi, tosin rakentavaa palautetta tulee. Oo ylpeä että saat palautetta, just sen takia kehittyy ja pääsee eteenpäin. Eihän kukaan vaivaantuisi sanomaan, jos toteaisi että oppilas on kehityskelvoton. Hyvin sä vedät!

  Ja joo teen heti treenivaatteista juttua, kunhan kerkiän. Kiitos vinkistä. Täytys muutenkin hankkia lisää kuteita tanssiin, että jos ylimääräsiä löytyy niin ostan mielelläni.

  Vastaa
 6. Rosa 10.9.2011

  niino toikin on totta(: ! jee! no mullaki ne menee kuumille kiville aina mut ilmottelen jos on jotai mikä ei itellä natsaa tai jotai(=

  Vastaa
 7. veerra 11.9.2011

  kiitti kun vinkkasit tosta sivustosta,ihan mahti! muutin just toiselle puolelle suomee enkä oo tienny aiemmi mitää kirppiksiä täältä :))

  Vastaa
 8. Henriikka 12.9.2011

  jes hyvä että oli apua! Uuden paikan kirppiksiä on niin rasittava lähtee etsimään ilman mitään informaatiota.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.